Şu zamana kadar, Efkar, Oops, The collection, Mest likitlerini denedim. Bu konuyla farkettiğim moby labs ve lotus denemeye niyetlendim, bir ara denerim. Denediklerime gelecek olursak... Mest, bir kere siparişim oldu, çok uzun zaman geçti tam hatırlayamıyorum ama muhtemelen beğenmişimdir yoksa unutmazdım adından bile bahsetmezdim. The collection, 2 farklı tütünlü, 2 farklı meyveli, bir de hem tütün hem meyve içerikli siparişim oldu, çok beğenmiştim ama nedendir bilmiyorum bir daha siparişim olmadı. Efkar, bir arkadaş aracılığıyla 3 çeşit likitini elde ettim birini içtim diğer ikisi 1 senedir yatıyor. ???? oops likit eski adıyla 1511 zamanında düzenli bir kaç siparişim olmuştu onda da son siparişimden iki tanesi yatıyor 1 senedir. 1 senenin belki de 1,5 senenin esprisi, face gruplarına saldırılardan sonra yavaş yavaş soğumaya başladım zamanla koptum buhardan. Son 2-3 haftadır hem mtl hem pod ile yeniden tutunmaya çalışıyorum.
Özetle kullandığım 4 markanında tükettiğim her likitini gayet beğendim. Efkarın tiryakisi, oopsun tamo ve blizzard favorilerim...
Çok uzun oldu sanırım kusura bakmayın. ???? Cümleten keyifli buharlar...