Genel Sohbet Yeni Çıkacak Filmler / Diziler

Guy Ritchie'nin son filmi :)

Gentlemen
Vizyon Tarihi: 24 Ocak 2020

0228788.jpg

Guy Ritchie, çoklu karakter filmlere getirdiği bakış açısı ve yansıttığı "İngiliz Tarzı" ile dikkat çeken ve geniş bir hayran kitlesine sahip. Ben de onlardan biriyim :)

İlginizi çekerse eğer diğer filmleri;

Aladdin - 2019
King Arthur: Legend of the Sword - 2017
The Man from U.N.C.L.E. - 2015
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - 2011

Sherlock Holmes - 2009
RocknRolla - 2008
Revolver - 2005
Snatch - 2000
Lock, Stock and Two Smoking Barrels - 1998

İzlemeyen var ise özellikle "Snatch" ve "Lock Stock and Two Smoking Barrels" benim için en önemli filmleri ve herkese şiddetle tavsiye ederim :)

Christopher Nolan'ın son filmi :)

TENET
Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2020

Tenet.jpg

Christopher Nolan'da, Guy Ritchie gibi sinemanın önemli isimlerinden. İlgiyle takip ettiğim bir başka kişi :) Muhtemelen bir çoğunuz en az bir filmini izlemiş ve beğenmişsinizdir ama gözden kaçan vardır diye, önemli filmlerini aşağıda listeliyorum. Kendisi sadece yönetmen kimliğiyle değil, senarist kimliğiyle de öne çıkıyor.

2017 - Dunkirk
2014 - Interstellar
2012 - The Dark Knight Rises
2010 - Inception
2008 - The Dark Knight
2006 - Prestij
2005 - Batman Begins
2000 - Memento
1998 - Following

Ben kendisiyle "Memento" ile tanıştım ve o günden beri yakın takibimde :) Memento sonrası yer aldığı filmler zaten kaçacak cinsten değil ama "Following" ve özellikle "Memento"yu şiddetle öneririm.

Guy Ritchie'nin son filmi :)

Gentlemen
Vizyon Tarihi: 24 Ocak 2020

Ekli dosyayı görüntüle 24250

Guy Ritchie, çoklu karakter filmlere getirdiği bakış açısı ve yansıttığı "İngiliz Tarzı" ile dikkat çeken ve geniş bir hayran kitlesine sahip. Ben de onlardan biriyim :)

İlginizi çekerse eğer diğer filmleri;

Aladdin - 2019
King Arthur: Legend of the Sword - 2017
The Man from U.N.C.L.E. - 2015
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - 2011

Sherlock Holmes - 2009
RocknRolla - 2008
Revolver - 2005
Snatch - 2000
Lock, Stock and Two Smoking Barrels - 1998

İzlemeyen var ise özellikle "Snatch" ve "Lock Stock and Two Smoking Barrels" benim için en önemli filmleri ve herkese şiddetle tavsiye ederim :)

Beklediğim filmlerden . RocknRolla , Revolver , Snatch , Lock Stock and Two Smoking Barrels tadını tekrar yakalaması lazım artık tekrar :)

Geri