• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Yanık Tadı Değişik Tad

Arkadaşlar merhaba iyi günler hellvape dead rabbit v3 rta kullanıyrum ni80 clapton coil dual 0.20 ohm önerilen watta dryburn yapmama ragmen 0 coil takmama ragmen pamugu ıslatıp beklememe ragmen aroma tadı almıyorum acı tad bogaz vurumu alıyorum 70 30 3mg likit yaptım boş vozol gear shishaya yaptıgım likiti koydum buram buram aromayı aldım sorun nedir yardım edin lütfen

DL konusunda bilgili değilim, coil aldığınız yer güvenilir bir yer mi, sarım videolarını izleyip hatasız yaptığınıza emin misiniz.

1- telde hotspot olabilir, tel eşit yanmayınca pamuğu yakar genelde
2- tel veya pamuk kötüdür ama sıfır aroma almanı açıklamaz bu
3- ama bence asıl sebebin dryburn hatası, hocam önerilen watt hariç birde o telin kızarmaması lazım dryburn yaparken ha diyeceksin ki hotspot olup olmadığına nasıl bakıcam, üzerine bir iki damla likit damlatarak bakarsın
ni80 tel dryburn yaparken akkor yapılırsa hele uzun süre veya defalarca akkor yapılırsa tüm tadı bozabilir

Merhabalar elimde argus a pod cihaz var 1 haftadır kullanıyorum cihazın Buharı ve aroması cok iyiydi bugün bi anda Buharı az gelmeye yoğunluğu yani ve aroması da az gelmeye basladı bi anda yardımcı olur musunuz

Geri