• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Xtar Dragon vc4 plus pil yokken şarj oluyor

Karagezgin

Council
Merhaba,
Akşamdan sabaha enteresan bir durum. Zaten bu şarj aletlerinin genelinden bıktım .

prize adöptörle başladığımızda pil takılı olmamasına rağmen 4 slotta da şarj oluyor göstergesi aktif ,

hafif keşif bir koku var yanma değil ancak ısınmış plastik kokusu gibi ...

ne yapmak lazım böyle bir duruma rastlayanvar mı ? Pil sitesinden almıştım garantisi sözde var ama ilgileniyorlar mı hiç bilmiyorum

Ben ise üç seneye yakın tüm pillerini mod üzerinden şarj ediyorum herhangi bir problem yaşamadım doğrusu,şu anda iki pico ve dahili pilli iki modumu bu şekilde kullanıyorum.(dahili pilli modları başka bir biçimde kullanmam mümkün değil ya neyse ????).bu arada aldığım Xstar vc2 master cihazı da seyahatlerde yanıma alıyorum ya da yedek piller için kullanıyorum.pil sitesi bahsi geçtiği için söyleyeyim bu firmadan hiç memnun kalmadığımı belirtmek zorundayım..

Son düzenleme:
Nitecore i2 cihazımın 18. Ayda 1 lotu iptal oldu. Pil takınca ışıkları yanıp sönüyor şarj etmiyor. Diğer lotta sıkıntı yok.
böyle olunca uygun fiyata d2 denk geldi aldım. Şimdilik sıkıntı yok. Ama i2 d2den daha hızlı şarj ediyor tek pili. Özelliklerini kontrol etmedim. Sanki tek pil şarj özelliği daha iyi gibi
Amperajı uygun olmayan adaptörler ile kullanımda ve bozulmaya yakın piller de bende bu problem ile karşılaştım özellik ile ikili ve hızlı modda bu tür problemler çıkıyor.

Beyler liitokala nasıldır bilen varmı sipariş ettim gelecek de bilgisi olan varmı
1 yıldır kullanıyorum. Iki tane pili de var bende. Hem cihazdan hem de pillerden oldukça memnunum.

7a0b84a11f99e07872d2eb46568b2f28.jpg

Amperajı uygun olmayan adaptörler ile kullanımda ve bozulmaya yakın piller de bende bu problem ile karşılaştım özellik ile ikili ve hızlı modda bu tür problemler çıkıyor.
Dayıcım her zaman şarj ettiğim pilleri bir gün taktım ilk lot çalışmıyor. Bir daha da çalışmadı. Pil takılınca tüm ışıkları yanıp sönüyor ama şarj etmiyor. Diğer lotta şimdilik sıkıntı yok.

Vay be hizmet diye buna derim. Helal olsun.
Ben halen alamadım bir şarj aleti.
sıkıntı çıkarana kadar gayet memnundum esasında en çok kaç amperle şarj etmek istiyorsan onu ayarlıyabiliyor olmanı sevdim alette.
Sesli uyarı sistemi. Record testler yapabiliyorsun. Aletin en güzel tarafı RC model ler için gerekli şarjlı pilleri de şarj edebiliyor olman .

Uzun süre nitecore i2 kullandıktan sonra şu guncuk alete geçtiğim için o kadar memnunum ki.
1 yıla yakındır neredeyse sürekli faal, küçük ve harici batarya olarak kullanılıyor.
Seyehat esnasında benim vtc6lar birden telefon şarj etmeye başlıyor :)
0,5 ve 1a seçeneği olması da cabası. 15821785379312644006792731911606.jpg

Nitecore i2 cihazımın 18. Ayda 1 lotu iptal oldu. Pil takınca ışıkları yanıp sönüyor şarj etmiyor. Diğer lotta sıkıntı yok.
böyle olunca uygun fiyata d2 denk geldi aldım. Şimdilik sıkıntı yok. Ama i2 d2den daha hızlı şarj ediyor tek pili. Özelliklerini kontrol etmedim. Sanki tek pil şarj özelliği daha iyi gibi
Bende aynı sorunu yaşıyorum şimdilik tek pil slotu yetiyor bakalım bozulduğu yerde yenisini alıcaz , başka marka tercih ederim bu sefer.

3 seneyi devirdim Xtar vc2 Plus Master ile, sürekli fişe takılı halde durur ve içinde mutlaka pil takılıdır, iyi bir adaptör kullandığımdan sanırım şimdiye kadar sorun çıkarmadı.

Geri