• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Xtar Dragon vc4 plus pil yokken şarj oluyor

Karagezgin

Council
Merhaba,
Akşamdan sabaha enteresan bir durum. Zaten bu şarj aletlerinin genelinden bıktım .

prize adöptörle başladığımızda pil takılı olmamasına rağmen 4 slotta da şarj oluyor göstergesi aktif ,

hafif keşif bir koku var yanma değil ancak ısınmış plastik kokusu gibi ...

ne yapmak lazım böyle bir duruma rastlayanvar mı ? Pil sitesinden almıştım garantisi sözde var ama ilgileniyorlar mı hiç bilmiyorum

Aynı cihazı 2,5 yıldır kullanıyorum. Dediğiniz durum dikkatimi çekmişti ama çok takılmadım. Şöyle diyeyim, yeşil led ışık yanıyor ama amper/volt göstergesi sıfırda duruyor. Tüm markaların videolarında pil yokken fişi takınca hep pil varmış gibi gösterge ışığı yanıyordu. Çok takılmadım açıkçası, @Namca'nın dediği gibi fişten çekiyorum :ROFLMAO:

İçinde pil yok pil varmış gibi şarj oluyor ibaresi var % si de %99 da pil takıyorum ekranda bir değişim yok. Pili şarj ediyormu anlayamıyorum. Ve fazla ısınıyor gibi geliyor bana. En iyisi aldığım yere geri yollamak sanırım. Onlar baksın neyse problemi

@Mr. Ocean tabiki seni anıyorum ama iyi bir insan olarak. :) Ben bu tarz konulara sanırım mesleğim gereği materyalist yaklaşıyorum. Yolladım istanbuldaki merkezlerine bakalım ne edecekler... bu süreçte pilleri şarj etmek bir kabus olacak gibi:)
Ben vesile oldum sanırım bunu almanda. Yalnız aklıma birşey takıldı. Ben VP4 demişimdir. Bu VC4 mü yoksa orada bir harf hatası mı var?

Bu arada bir tane Nitecore New i2 falan kenarda bulunmalı kritik durumlar için. Seyahatte de iyi oluyor. Halen şarj aleti almadım bende. Xtar'ın üzerini çizeyim madem :)

Ben vesile oldum sanırım bunu almanda. Yalnız aklıma birşey takıldı. Ben VP4 demişimdir. Bu VC4 mü yoksa orada bir harf hatası mı var?

Bu arada bir tane Nitecore New i2 falan kenarda bulunmalı kritik durumlar için. Seyahatte de iyi oluyor. Halen şarj aleti almadım bende. Xtar'ın üzerini çizeyim madem :)
Araya kaynak soru sokabilir miyim müsaade varsa ? :D

Ben yaklaşık 4-5 aydır pillerimi pico üzerinden şarj ediyorum. Tekli bir pil şarj aletim vardı ama kablosunu kız arkadaşımın köpeği kemirerek parçalamış. Yeni şarj aleti de almadım sonra. Nitecore New i2 tavsiye eder misiniz ? Yada Max 120tl civarı tavsiye edebileceğiniz bir şarj aleti var mıdır kaptan ? Sevgiler.

Ben yaklaşık 4-5 aydır pillerimi pico üzerinden şarj ediyorum. Tekli bir pil şarj aletim vardı ama kablosunu kız arkadaşımın köpeği kemirerek parçalamış. Yeni şarj aleti de almadım sonra. Nitecore New i2 tavsiye eder misiniz ? Yada Max 120tl civarı tavsiye edebileceğiniz bir şarj aleti var mıdır kaptan ? Sevgiler.
Nitecore newi2 9-10 ayda kendi kendini öldürdü. Bende düşme felan hatta cihazda çizik olmamasına rağmen ömrü kısa sürdü.

VP4 kaptan yanlış yazmışım. Ozaman konuştuğumuz model. Esasında memnundum ama neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Ancak üstü çizilmeyecek kadar kullanışlı hakkını yememek lazım. Ama pahasına değer mi ? Bence hayır..

Valla bende bir tane New i2 var 2,5 yaşında. Tüm pilleri onda şarj ediyorum. Sorunsuz çalışıyor ama yolda bırakma zamanı geldi de geçti o yüzden bende yeni bir alet bakınıyorum.
Kendi deneyimim doğrultusunda tavsiye ederim ama @Karagezgin üstada tavsiye ettiğim alet birkaç ay sonra bu başlığa vesile oldu. O yüzden çekiniyorum :)

VP4 kaptan yanlış yazmışım. Ozaman konuştuğumuz model. Esasında memnundum ama neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Ancak üstü çizilmeyecek kadar kullanışlı hakkını yememek lazım. Ama pahasına değer mi ? Bence hayır..

Peki ne alalım? Halen karar veremedim.

Valla bende bir tane New i2 var 2,5 yaşında. Tüm pilleri onda şarj ediyorum. Sorunsuz çalışıyor ama yolda bırakma zamanı geldi de geçti o yüzden bende yeni bir alet bakınıyorum.
Kendi deneyimim doğrultusunda tavsiye ederim ama @Karagezgin üstada tavsiye ettiğim alet birkaç ay sonra bu başlığa vesile oldu. O yüzden çekiniyorum :)

Peki ne alalım? Halen karar veremedim.
Olan benim picoya olucak sonunda ben ondan korkuyorum :) ben new i2 alıp geçeyim temizi. Sağolun üstadım. Sevgiler.

İçinde pil yok pil varmış gibi şarj oluyor ibaresi var % si de %99 da pil takıyorum ekranda bir değişim yok. Pili şarj ediyormu anlayamıyorum. Ve fazla ısınıyor gibi geliyor bana. En iyisi aldığım yere geri yollamak sanırım. Onlar baksın neyse problemi

Benim iş yerimdeki Queen Ant'da öyle oluyor. Slotlarda hata kısa devre var sanırım.
6 Slot olduğu için o slota koymadıkça sorun çıkartmıyor.

Bende yedek olarak i2 var, ekransız olan ledli modelden ama sadece tatillerde kullanıyorum. Microusb kablo gerekiyor şarj için, aklınızda olsun. Ben gayet memnunum. Onda şarj ettiğim pili vc4 ile ampermetre ile kontrol ettiğimde beklediğim değerleri gördüm.

Nitecore i2 cihazımın 18. Ayda 1 lotu iptal oldu. Pil takınca ışıkları yanıp sönüyor şarj etmiyor. Diğer lotta sıkıntı yok.
böyle olunca uygun fiyata d2 denk geldi aldım. Şimdilik sıkıntı yok. Ama i2 d2den daha hızlı şarj ediyor tek pili. Özelliklerini kontrol etmedim. Sanki tek pil şarj özelliği daha iyi gibi

Geri