hocam ben dl için de salt kullanıyorum

one hit wonder hep salt 6mg sattı sorun da çıkmadı
bence kalite daha önemli, salt olayı oturdu sektörde
Dediğim gibi hocam ben risk almamak taraftarıyım ama kullanan ve sorun olmadığını düşünene, bunu deneyimleyene de birşey demek haddimize değil. Dünya çok acayip bir yer haline geldi, hayatımız boyunca rutin olarak kullandığımız hatta kullanmaya mecbur olduğumuz şeyler bile her gün sağlığa zararlı kategorisine girip duruyor. Onu kullanmayın, bunu tüketmeyin, onun içinde bu çıktı bunun içinde bu olmamalıydı haberleri aldı başını gidiyor.
Birçok başlık altında da yazdım Salt çabuk doyuma ulaştırıyor, bunun bir sebebi olmalı, bunu sağlamanın bir bedeli olmalı şeklinde düz mantık kuruyorum. İnsanoğlu, hakkaniyeti, vicdanı, ahlakı ile tanımlanabilen bir varlık değil benim gözümde, üretiliyor olması, piyasaya sürülebiliyor olması zararsız olduğu söyleniyor olması benim gözümde bir şey ifade etmiyor birçok şeyin.
Dilden dile dolaşan bir dedikodu, belki komplo teorisi vardır ya. Kanser dahil birçok hastalığın aslında tedavisi var fakat ilaç sektörü öyle bir mafyadır ki, hastaları uzun süre öldürmeyecek ama iyileştirmeyecek şekilde düzen oturtmuşlardır diye, hep bu örneği kullanırım. Hayatımı emanet etmem gerekecek bir sektörde bile, ben kendi totomu korumazsam kimse korumayacaksa, elden geldiğince risk almamak gerektiğini düşünürüm.
6mg Free ile elimde emzik oldu MTL, 9 mg deniyorum şu an, içim sıklığımı düşüremedim için gece kalp çarpıntımı hissediyorum yattığımda. Yani normal şartlarda bile vücudumuza nasıl bir zarar veriyoruz zaten bilmiyoruz, bilemeyeceğiz, risk almayalım derdindeyim.
Şimdi olaya belki yobazlık olarak ifade edilebilecek bir bakış sergilediğimden, DL ve Salt kullanılır ifadesini görünce istemsizce aman yapmayın etmeyin diyesim geliyor ama tabi ki bu konuda ne bilir kişiyim ne de DL deneyimledim, sadece aman yapmayın etmeyin işte.