• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Wogens Nbase

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Selam forumdaşlar,
Wogens, nbase tedariği konusunda uzun süredir uygun fiyat nedeniyle tercih ettiğim bir firma. Ürünlerin kokusu, rengi ve içimi sorunsuz görünüyor fakat fiyatının piyasanın çok altında olması şüphe uyandırıyor. Firmanın kullandığı ürünlerin orijinal olup olmadığına dair bilgisi olan var mı ? Firmayla iletişime geçip bilgi belge soran arkadaşım oldu mu?
Saygılar.

• Beğendim
Tepkiler: vez
Oyla 0
3 çeşit denedim golden dan iyi çok iyi . Safirden Chen iyi diğerlerini test etmedim
Kısacası ilkeden almiyacaksan burdan alacaksın bana göre kişisel tercihim ufak ebatta alın deneyim
Valla hocam en son aromaburada dan aldim fakat nikotini kesmedi acikcasi ilkeden aliyordum hep fakat fiyatlar malum en kotu burayi da deneriz

Valla hocam en son aromaburada dan aldim fakat nikotini kesmedi acikcasi ilkeden aliyordum hep fakat fiyatlar malum en kotu burayi da deneriz
Merhabalar sipariş numaranızı yazarsanız bir kontrol edelim ne almışsınız. Nicotin, asla bozmadığımız çizilerimizdendir. Senelerdir de bu yönümüzle çok tercih edilmişizdir.

Merhabalar sipariş numaranızı yazarsanız bir kontrol edelim ne almışsınız. Nicotin, asla bozmadığımız çizilerimizdendir. Senelerdir de bu yönümüzle çok tercih edilmişizdir.
Dogrudur hocam kötülemek gibi bi amacim yok sadece belki nicotin markasindan bilmiyorum eco almistim tat koku olarak bi sikayetim olmadi

Dogrudur hocam kötülemek gibi bi amacim yok sadece belki nicotin markasindan bilmiyorum eco almistim tat koku olarak bi sikayetim olmadi
Dilerseniz yine de sipariş numaranızı yazın bir kontrol edelim. Önceliğimiz her zaman üyeleri memnun etmek. Bizim için her üye +1 ailemize birey :)

Geri