wogensde salt yokHocam wogens base hakkındaki görüşleri okumaya geldim , bir kaç mesaj dışında görüş okuyamadım. Sakın yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum , sadece salt base almak istiyorum,aroma almak istiyorum. Fikirleriniz,önerileriniz ve deneyimleriniz kıymetli benim için.
Mesela Tribecayı çok merak ediyorum ben. Hatta denemem için yollamak isteyen olursa yokta çekmem açık konuşayım
Tribeca için güzel bir salt base(ekonomik ama kaliteli tabiki) ve nerenin aromasının en iyi ya da en yakın olduğunu yazarsanız çok mutlu olurum...
Ahh üstadım, alan bir kişinin yorumu çok değerli, sağolun.Selamlar, Wogens den gliserin - glikol - nbase aldım ve diğer firmalardan fiyat hariç farklı olmadığını söyleyebilirim.
Firmaların kar marjı hiçbir zaman % 60 dan az olmaz, Kimi sürümden kazanmak ister ve hacimli mal çektiğinde çok daha ucuza alım yapabilir.
Genellikle eczacılık kalitesinde kimyasallar kullanıyoruz ama çoğu satıcı teknik kalite veya gıda kalite kimyasalları da satıyor, beyanlarınını kabullenmek zorundayız.
Tavsiyem etiketinde hazırlanma tarihi olan nbase leri, yakın tarihli olarak tercih etmeniz ve fazla bekletmeden tüketmeniz. Nikotin koruma şartları iyi olmadığında 2 ayda bile acılaşabiliyor ve genellikle aromalar da bu kadar sürede demleniyor.
Çoğunuzun bildiğinden eminim ama, demlediğiniz likitleri serin, ışık görmeyen yerlerde ve mükünse azot ( nitrojen ) gazı altında, hava almıyacak şekilde kapatılmış koyu renk cam şişelerde yada ışık geçirmeyen gıda sınıfı pilastik şişelerde saklayın.
Elimde olanlar : Nirvana 12mg , Optimum 10 mg, Optimum 0 mg %100 Wilmar VG, Platinium 0 mg %100 Basf PG, Platinium 0mg %80 Sigma VG - % 20 Basf PG , birkaç şişe de bitirdiğim ürün var ama tam olarak ne olduklarını hatırlamıyorum.Ahh üstadım, alan bir kişinin yorumu çok değerli, sağolun.
Ben de aldım, 2 çeşit ürün ve daha sonra 4 kez alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Söylediklerine göre, fiyatlarını çok mal çektikleri için ucuz alıp ucuz satabiliyorlarmış.
Özel olarak isteyince salt nbase yapıyorlarmıs
Siz hangi kombinasyonu aldınız?
Hocam tedarikci olarak konuya dahil olmussunuz sizin nbase fiyatlarinizla ilgili firmanin nbase fiyatlari arasinda ki fark neden oluyor forumu bilgilendirmek adina aciklayabilirmisiniz
Benim tedarikçi yorumlarımla bireysel yorumlarım genelde yazım dilimden hissedilirHocam tedarikci olarak konuya dahil olmussunuz sizin nbase fiyatlarinizla ilgili firmanin nbase fiyatlari arasinda ki fark neden oluyor forumu bilgilendirmek adina aciklayabilirmisiniz
Yani jBenim tedarikçi yorumlarımla bireysel yorumlarım genelde yazım dilimden hissedilir
Konuya dahil olmamda ki sebep yukarda ki bir yoruma istinaden ufak bir selamdı. Sizin sorunuza net cevap vermek isterim ama bende bazı konuda şaşkınım işin açığı. Bu yüzden yakın zamanda Konya'ya sürpriz bir ziyarette bulunup yerinde görmek istediğim konular var Hem tanışmış oluruz wogensle (tabii onlarda isterse) hem de Merck fiyatlarının kaynağını sormuş oluruz. Biz Merck ve fiyatlarımızda iddialıyız fakat bu kadar fark beni bile şaşırttı Mümkün değil demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın Gördüğüm her yerde wogens için olumlu yorumlarım var. Burada da bu geçerli.
Yorumum sadece Merck içindir. Harici fiyatlarımızın aynı/yakın olduğunu biliyorum. Sonradan bir güncelleme yaptılarsa takip etmedim. Başlığın amacı dışına çıkmaması adına bizim kendi postumuz altında daha özgürce soru sorabilir ve bizde yanıtlayabiliriz.