bana göre çokca başarılı bir ürün ne rahatsız ediyor nede keyifsizlik yaratıyor .ucuzluğuna takılmıyorum sonuçta çok basit cevaplar içeriyor kimi satarken kimi alırken kazanç sağlar biz satarken kazananların pençesinde cebelleşirken alırken kazananları göremiyor ve onları clon ucuz ve kalitesiz olarak değerlendiriyoruz oysa kısa bir araştırmayla pazarı görebiliyoruz.
pantera kardeşim bazı rakamsal veriler paylaşmış ve doğru ama bazı firmalar için istisna yaratabilir. dediğim gibi alım kazancı.
bugün bizlerde bir siteden ürün aldığımızda nekadar çok miktarda alırsak okadar ürün fiyatı dişer yani 4 adet 250.ml likitmi yoksa 1.lt likitmi daha uygun fiyat.
3,mg çokca doyurucu
boğazda yakma öksürük gibi durum yok
sek içtiğimde kötü tat koku yok
aromayı iyi oranda demlememi sağlıyor yani 1 ay sonra acımsı bir tat yaratmıyor aynı tat ile içim sağlıyor.
teşekkürler
PcKoPaT kardeşim
üstat bu işte alırken kazanma durumu yok denebilir firmalar için
toplu alım iskontosu da ciddi rakamlar değil açıkcası ancak taşıma bedelinde bir güzellik yaşanırsa belki (polonyadan istanbula tır 6.000eur bile tutsa 24.000 litre mal için para değil, litrede 5lira yapar)
şişesinden aromasına herkes tek bir kişiye bel bağlamış durumda aslına bakarsanız donanım kısmı da bireysel iş çevirenler haricinde böyle, var mı diğerinden ayrı şişe pod ato mod coil satan? yok, zaten kaçakçılığın doğası da böyledir kıvırmaya gerek yok, merkezde birikir heryere dağılır
ancak falanca kimya tanıdık markaları getirir filanca kimya tanınmadık markaları alır
yazar kısmında uzun uzun yazdım zaten, bana şuan 10 ton vg verin, hepinize 70/30 merck pg! nbase yapıvereyim (glikoz şurubu da verirseniz bio pg içerikli daha pahalı üretim de yaparım, hizmette sınır yok), yoğunluğu belli vizikozitesi belli matematiği iyi 10yaşındaki çocuğa sorsan hesaplar geçer (aroma taşıyıcılığa garanti veremiyorum)
asıl soru şu? filanca kimya pahalı falanca kimya ucuz ama, hadi pahalı olan hileciyse? bunu asla bilemeyiz, ama herkese benden kapalı kutu 70/30 chembase (9 eur perakende fiyatı) nicshotlarım da kapalı kutu diyecek babayiğit tedarikçi gelsin, bana bunun şişesini 400e de satsa alırım 500e de satsa alırım 600e gene alırım, evdekileri de bedava dağıtıp geçerim açık net
bu iş yasallaşana kadar kör dövüşü, kimseye referans olamam, kimseye de leke sürmem
ancak, tedarikçi varken başkasına elim gitmez (ben bir pxy bir ilke alan insandım, son alışverişi aromaburada seçtim, çünkü tedarikçim bu, bundan sonra da basıp gitmezlerse forumdan bir yamukları da olmazsa devam eder) öpecekse eniştem öpsün napam...