hasakcicek Community 6 Ara 2019 #21 Karagezgin' Alıntı: ben 28 sipariş ettim aga birde 26 sı vardı gerçi david 'e sormadım Genişletmek için tıkla ... usta ben david abiden zirconoum (26) ve titqnyum (26) alacağım, vardı ikiside
Karagezgin' Alıntı: ben 28 sipariş ettim aga birde 26 sı vardı gerçi david 'e sormadım Genişletmek için tıkla ... usta ben david abiden zirconoum (26) ve titqnyum (26) alacağım, vardı ikiside
Mr. Ocean Community 6 Ara 2019 #22 Karagezgin' Alıntı: kesin @Mr. Ocean dır. Genişletmek için tıkla ... ???? hasakcicek' Alıntı: kardeşim ti de 29 kullanıyorum, ama 26 şığı daha kuvvetli buhar veriyor, ha tabii wattı üç beş arttırmak gerekiyor ama olsun Genişletmek için tıkla ... 26 tel yolladık, halen 29 kullanıyorsun be hacı. Karagezgin' Alıntı: ben 28 sipariş ettim aga birde 26 sı vardı gerçi david 'e sormadım Genişletmek için tıkla ... David abide 24-26-28 var sanırım. 24 alacağım bende, dibimde oturuyor ama halen uğrayabilmiş değilim. Bu arada elimde bir makara 32ga titanyum var. Kullanmıyorum. İsteyen varsa hediyem olsun.
Karagezgin' Alıntı: kesin @Mr. Ocean dır. Genişletmek için tıkla ... ???? hasakcicek' Alıntı: kardeşim ti de 29 kullanıyorum, ama 26 şığı daha kuvvetli buhar veriyor, ha tabii wattı üç beş arttırmak gerekiyor ama olsun Genişletmek için tıkla ... 26 tel yolladık, halen 29 kullanıyorsun be hacı. Karagezgin' Alıntı: ben 28 sipariş ettim aga birde 26 sı vardı gerçi david 'e sormadım Genişletmek için tıkla ... David abide 24-26-28 var sanırım. 24 alacağım bende, dibimde oturuyor ama halen uğrayabilmiş değilim. Bu arada elimde bir makara 32ga titanyum var. Kullanmıyorum. İsteyen varsa hediyem olsun.
hasakcicek Community 6 Ara 2019 #23 Mr. Ocean' Alıntı: ???? 26 tel yolladık, halen 29 kullanıyorsun be hacı. David abide 24-26-28 var sanırım. 24 alacağım bende, dibimde oturuyor ama halen uğrayabilmiş değilim. Bu arada elimde bir makara 32ga titanyum var. Kullanmıyorum. İsteyen varsa hediyem olsun. Genişletmek için tıkla ... bitti 26 lık david abiden alacağım bende. Elimde bi 29 avg lik ti kaldı, şu yeni g.g. yle birlikte yenileyecem stokları. 32 liği yeni g.g. ye sakla sen
Mr. Ocean' Alıntı: ???? 26 tel yolladık, halen 29 kullanıyorsun be hacı. David abide 24-26-28 var sanırım. 24 alacağım bende, dibimde oturuyor ama halen uğrayabilmiş değilim. Bu arada elimde bir makara 32ga titanyum var. Kullanmıyorum. İsteyen varsa hediyem olsun. Genişletmek için tıkla ... bitti 26 lık david abiden alacağım bende. Elimde bi 29 avg lik ti kaldı, şu yeni g.g. yle birlikte yenileyecem stokları. 32 liği yeni g.g. ye sakla sen