• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Vaporesso xr max2–Smok nord5

Engin turan

Yeni Üye
merhaba vaporesso xr max 2 mi— smok nord5 mi tercih etmeliyim sadece nargile içim istiyorum boğazımı tahriş etmesin bol duman olsun çekim rahatlığı olsun bu işlerde yeniyim sigara kullanmıyorum ara sıra nargile içen bir insanım bana güzel bir öneri verirmisiniz hangi coili tercih etmeliyim çok yüksek wattlarda kullanmadan yine tatmin olurmuyum şimdiden çok teşekkür ediyorum

Oyla 0
Teşekkür ederim hocam ilk başlangıç olarak içinden 02-06 Coil çıkıyor yanında başka coil almama gerek varmı acaba içim rahatlığı için

acı haber verim evet coil kullanıma ve aromaya göre değişken ömre sahip ortalama 15 ile 30 gün ömrü vardır,
yanık tadı geldiyse coil bitmiş olur. hoşuna giden coil hangisi oluyorsa ondan sipariş geçersin 1 paket içinde 5 adet coil olur.
coil ömrünü azaltan genelde aşırı şekerli aromalardır. ve çok fazla üst üste çekim yapmaktır

acı haber verim evet coil kullanıma ve aromaya göre değişken ömre sahip ortalama 15 ile 30 gün ömrü vardır,
yanık tadı geldiyse coil bitmiş olur. hoşuna giden coil hangisi oluyorsa ondan sipariş geçersin 1 paket içinde 5 adet coil olur.
coil ömrünü azaltan genelde aşırı şekerli aromalardır. ve çok fazla üst üste çekim yapmaktır
Tam olarak istediğim bu değildi ama teşekkür ederim hocam 😀 nord5 de 0.23 ohm karşılığını bulamadım açıkcası Vasporesso da

Çok teşekkür ederim hocam 0.20 ohmda kaç vat ile çekim yapmaya izin veriyor cihaz Dl kartuşla uyumlu oluyor dimi
cıhazdan hem dl hem mtl kartus cıkıyor. ıcınden 1 de coıl cıkıyor ki o da dual mesh. yenı cıkanlardan. 55 watta fılan ıcersınız. zaaten kartusu makınaya takınca smart mod otomatık watt ayarını yapıyor. coıl yakma derdı yok o cıhazda. smok bıttı artık vaporesso ele gecırdı pıyasayı podmoddaa

duam mesh dediğiniz coil kaç ohm hocam dediğiniz 55 wat çok fazla 30 ile çektiğinde bile öksürmüştüm kendimiz watı düşüremezmiyiz hocam smart mod harici kullanım yapsak

duam mesh dediğiniz coil kaç ohm hocam dediğiniz 55 wat çok fazla 30 ile çektiğinde bile öksürmüştüm kendimiz watı düşüremezmiyiz hocam smart mod harici kullanım yapsak
Coilin önerdiği aralıklardan aşağı düşersen çiğ buhar çekersin. Düşük watt istiyorsan 0.3 ohm al. Dual mesh'lerde watt falan değişmiyor sadece aroma artıyor. 0.3 ohm dual mesh coil alırsın. 32-45w arası kullanılıyor. 35-40 wattlarda kullanırsın.

Geri