Luxe xr max, luxe serisinin ilk ve tek maximum kapasiteli pod cihazı.
80 watt buhar gücü ve 5ml (diyor ama bence en fazla 4 ml) tanka sahip 2800 mah pilli pod cihaz.
Biraz enli biraz bodur bir cihaz, yan cepte kolay taşınır ama gömlek cebinde pod yapar

Düğmeye basmalı şekilde çalışıyor malesef ki auto-draw seçeneği mevcut değil bu cihazda.
DTL, RTL ve MTL şekilde kullanabileceğiniz 3 tip kartuşu mevcut. 0,2 ohmdan 1.2 ohma kadar seçeneğiniz var ağız tadınıza göre, ben daha çok mtl şeklinde kullanmak için almıştım cihazı ama beni çok memnun etmedi zira 1 ve 1.2 ohmda aromayı malesef öldürüyor. Aromayı en iyi alabileceğiniz top nokta bence 0.8 ohmdur. Daha aşağısında da mutlaka daha fazla aroma tadabilirsiniz DL çekimleyerek.
Vaporesso bu cihazda ilk normal gtx coilleri ile çıktı piyasaya ama sonrasında coilli kartuşlarıyla da ekleme yaptı. Bütün kartuşları bütün luxe serisi cihazlarda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Bu açıdan güzel ve tatmin edici. İstediğiniz kartuşla istediğiniz dirençte buharlama yapabilirsiniz. Coilli kartuşlarını daha sonra corex 2.0 etiketiyle de çıkardı ki burdaki iddiası daha fazla aroma hissiyatı vermesi ve daha uzun ömürlü olmasıydı ama çok deneyimleme şansı bulamadım ben açıkçası. Şu sıralar yine yeni çıkardığı xros serisi ile deneyimleyen arkadaşlar bence deneyimlerini paylaşabilirler. Tabi burada karşılaştırma yapabilmek adına eski tip coilleri de denemiş olmaları gerekir lakin ben çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum.

Gtx coilleri seviyorum çünkü yeni luxe serisi ile ne likit akması ne terlemesi ne kokması gibi bir durumla hiç karşılaşmıyorsunuz. Kullandığınız likitin aromasına ve çekim sıklığınıza bağlı olarak (ortalama 150-200 puff/gün) sizi heralde bir 20-25 gün idare eder bu açıdan. Corex2.0 teknolojili yeni tip coilli kartuşları da heralde bu süreye yaklaşık bir performans sergiler diye düşünüyorum. Belki daha fazlasını bile veriyordur kim bilir?

2800 mahlık pili ile yaklaşık 2,5-3 gün sizi rahat rahat pufflatır cihaz, pili bitince de tam şarj olması 2 saati buluyor bulmuyor.

Kartuşlarının büyüklüğüne 5ml yazıyor lakin ben şırıngayla da doldurup denedim en fazla 4ml ki o da ağzına kadar sıfıra sıfır dolunca yoksa biraz boşluk bırakayım derseniz max alacağı 3,5 ml likittir. Bu açıdan beni kendisinden soğutan cihazdır. Sonradan aldığım Luxe2 cihazda da bu durumu göz önüne alarak tercih etmiştim ama ilginçtir ki yeni cihazın kendi kartuşu yaklaşık 5ml alıyordu. Acaba dedim ben mi kazıklandım ilk aldığımda bilemedim doğrusu

Velhasıl kelam makine güzel makine başlangıç aşamasında olanlara şiddetli tavsiyemdir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz eğer bulabilirseniz. Yeni tip corex2.0 kartuşlarla daha iyi bir performans verecektir eminim. Akmaz kokmaz sağlam bir cihaz edinmek isteyenlere birebir cihazdır kendisi.
Son düzenleme: