murcix
Council
Tek rakamla yanildim sayilir ama buyuk fark oldu tabi
Tek rakamla yanildim sayilir ama buyuk fark oldu tabi
????????Adamlar orjinalinde olmayan 2,5ml kapasiteli kisa versiyonunu bile yapmislar
316 SS + Glass, Silver (SXK) SKU 9727300: Pre-order ETA: 6/29/2020 (10 days) | $28.90 | $23.48 ($5.42) off |
SXK klonu $18.99 dan çıkar ????
$28.90????
tersine mühendisliği iyi becerir Çinliler ah bide yarasa falan bulduklarını yemeselerOrjinali klonlayıp geliştirmek tam olarak teknolojik öğrenme budur ????
3. listede de randomizer tutturamadık ya nasip
Bir elin parmaklarını geçmez , şans kura çekilip alma hakkı kazananlarda ben bir kaç isim görmüştüm )Türkiyeye getiren oldu mu hiç
Ah bu kaşıntımızTürkiyeye getiren oldu mu hiç
Tam alacaktım ki şu Klaus kafa karıştırdı, @Denklem2a hocam bu duruma ne dersiniz? Dakika 26:00 ve devamı
Oncelikle eger klon alacaksan nasildir, ne durumdadir hicbir fikrim yok. Orjinale gelecek olursak adam "terleme" konusunda hakli, kesinlikle terleme yapiyor ama ilk alanlardan biri bendim yani 2-3 haftadir araliksiz kullaniyorum simdiye kadar hava deliklerinden tekbir damla ter ya da likit cikmis degil. Tank 6ml kapasiteli butun atomizerlerimde her tank bitiminde yikayip temizlerim, genelde de bir sonraki tankta ayni likidi kullanmam, belki de bu nedenden oturu hava deliklerinden cikan terleme ile hic karsilasmadim.
Ikinci negatif nokta olarak aromanin dogru notlari vermedigini soyluyor ki bu konuya katildigimi soyleyemem, bence gayet iyi bir aromasi var elimdeki tel cesitlerinin hepsini denedim ama ben genelde nife30 kullanirim ve nife ile bu atomizerde aroma konusunda hicbir sorun yasamadim, biraz tatli tonlari daha belirgin ama rahatsiz edecek kadar degil. Yani aromasindan gayet memnunun.
Ozetle; ben ayni atomizerden iki tane alacak biri degilim, begenmis olsam bile ikinciyi almam cunku durmadan yenileri cikiyor, yenilerini denemek daha cok ilgimi cekiyor ama bu atomizerde ikincinin pesinden cok kostum. Hem az sayida urettiler hem de cok kisi siraya girdi bu nedenle ikinciyi bulmak biraz zor oldu ama buldum. Cok pahali bir parca olmasina ragmen pisman da degilim
Beğenmezseniz ben buradayım hocamHocam elinize sağlık, son derece faydalı oldu. Oldukça yüksek fiyata(hatta çok yüksek fiyata) yurtdışından bir vasıta ile buldum, orjinal. Fiyat yüksek olunca Klaus kafa karıştırmıştı. teşekkür ederim.
Sakıncası yoksa fiyat öğrenebilirmiyimHocam elinize sağlık, son derece faydalı oldu. Oldukça yüksek fiyata(hatta çok yüksek fiyata) yurtdışından bir vasıta ile buldum, orjinal. Fiyat yüksek olunca Klaus kafa karıştırmıştı. teşekkür ederim.
Beğenmezseniz ben buradayım hocam
Sakıncası yoksa fiyat öğrenebilirmiyim