• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Uzi Mods Major V1 - V2 Hakkında Bilgi İstiyorum?..

msamisengul

Community
İyi geceler. Gece gece kaşınıyorum sanırım.
Bu major mtl hakkında bir kaç sorum var.
1- Bu major nedir?
2- Neye iyi gelir? Yenir mi içilir mi?
3- Tatmin, doygunluk nasıldır?
4- v1 özellikleri ve v2 özellikleri nelerdir?
5- v2 nin v1 e karşı eksileri ve artıları nelerdir?
6- Seçme şansı verilirse hangisi alınır?

Son olarak major'a gerek yok bunu al diyeceğiniz alternatif mtl var mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Oyla 0
İyi geceler. Gece gece kaşınıyorum sanırım.
Bu major mtl hakkında bir kaç sorum var.
1- Bu major nedir?
2- Neye iyi gelir? Yenir mi içilir mi?
3- Tatmin, doygunluk nasıldır?
4- v1 özellikleri ve v2 özellikleri nelerdir?
5- v2 nin v1 e karşı eksileri ve artıları nelerdir?
6- Seçme şansı verilirse hangisi alınır?

Son olarak major'a gerek yok bunu al diyeceğiniz alternatif mtl var mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Bu forumdaki kullanıcıların yarısı Majör sahibidir ve yine bu kullanıcıların oluşturduğu datanın yarısı Majör ile ilgilidir.

Kullanıcı başlığına girip okusaydınız keşke.

Muhtemelen ben de kalan sonuncuyu satacağım üstad.
2*0.8 lik vidalari taktigimda aroma güzel ama biraz havadar.
1.0 lik tek vida ile sıkı ama aroma bir tuhaf.
0.9 Luk tek vida ölümcül :)
Kısa camlı kit ile güzel oluyor ama...
Ya nbase aromizeri yapacağım ya da elden çıkartacağız.

Ustat bana Fev 23 aldiran senin paylasimlarin ve yorumlarin olmustu. Elimde 28-30 ga teller olunca ilk zaman kendisi ile pek anlasamamistim. bir ara fused clapton ile cok keyif alsam da yogusan likitin deck yanlarindan sizma yapmasi, kendisini rafa kaldirmam ile son bulmustu. sonrasinda @onepuffman ustadin "Fev'i zorlamaktan vazgeçme" tavsiyesi ile yeniden gundemime aldim. Pamuklama seklini ve deck yanlarindaki 2 contayi degistirdim. Ayrica kalin titanyum ve 316 teller aldim. Sicaklik modunda yaslasik 10 gundur surekli kullanir oldum. Su an gayet mutlu mesut devam ediyorum. 1-2 gune SS430 tellerim de gelecek, bir de oyle deneyecegim. 1.2mm tek hava tupu kullaniyorum ve sikilik benim icin gayet iyi.

2 sikayetim var tabi yine ????

Birincisi agirligi (bell cap alacagim, sanirim cozulecek.)
Ikincisi ise hava tupunden gelen ses. fiyt fuyt ses yapiyor gicik oluyorum. Ara ara pecete sokup silince geciyor ama bir turlu kalici olarak cozum bulamadim.

Bunca sey yazdim alakasiz ama asil diyecegim suydu: "Fev'siz bir @azash dusunemiyorum"

yok yok olmaz oyle sey, olmamali yani. Inanamam. ????

Ustat bana Fev 23 aldiran senin paylasimlarin ve yorumlarin olmustu. Elimde 28-30 ga teller olunca ilk zaman kendisi ile pek anlasamamistim. bir ara fused clapton ile cok keyif alsam da yogusan likitin deck yanlarindan sizma yapmasi, kendisini rafa kaldirmam ile son bulmustu. sonrasinda @onepuffman ustadin "Fev'i zorlamaktan vazgeçme" tavsiyesi ile yeniden gundemime aldim. Pamuklama seklini ve deck yanlarindaki 2 contayi degistirdim. Ayrica kalin titanyum ve 316 teller aldim. Sicaklik modunda yaslasik 10 gundur surekli kullanir oldum. Su an gayet mutlu mesut devam ediyorum. 1-2 gune SS430 tellerim de gelecek, bir de oyle deneyecegim. 1.2mm tek hava tupu kullaniyorum ve sikilik benim icin gayet iyi.

2 sikayetim var tabi yine ????

Birincisi agirligi (bell cap alacagim, sanirim cozulecek.)
Ikincisi ise hava tupunden gelen ses. fiyt fuyt ses yapiyor gicik oluyorum. Ara ara pecete sokup silince geciyor ama bir turlu kalici olarak cozum bulamadim.

Bunca sey yazdim alakasiz ama asil diyecegim suydu: "Fev'siz bir @azash dusunemiyorum"

yok yok olmaz oyle sey, olmamali yani. Inanamam. ????
:)
Üstad siz 2*0.8 mm karşılıklı takılı bir deneseniz daha da çok seveceksiniz bence.
Ben bir türlü hava akışını tam istediğim seviyede yakalayamadım.
Ama o vurumu yok mu o vurumu...
Ayrıca ağırlık için camlı kisaltma kitini de öneririm.
Bir sure.daha takilayim bari ben Flash ile :)

Geri