• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Uzi Mods Major V1 - V2 Hakkında Bilgi İstiyorum?..

msamisengul

Community
İyi geceler. Gece gece kaşınıyorum sanırım.
Bu major mtl hakkında bir kaç sorum var.
1- Bu major nedir?
2- Neye iyi gelir? Yenir mi içilir mi?
3- Tatmin, doygunluk nasıldır?
4- v1 özellikleri ve v2 özellikleri nelerdir?
5- v2 nin v1 e karşı eksileri ve artıları nelerdir?
6- Seçme şansı verilirse hangisi alınır?

Son olarak major'a gerek yok bunu al diyeceğiniz alternatif mtl var mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Oyla 0
Innokin Ares kullanmadım ama zamanında incelediğimde tam olarak safkan mtl deneyimi yaşatmaktan uzak olduğunu hatırlıyorum incelemelerden. Majör kullanıcılarında yeni yerimi aldım. Meyve-pastane- özellikle tütünde her türlü beklentimi fazlasıyla karşıladı. Sessiz ve konforlu bir içim sağlıyor. Bunca zamandır 22mm ve kısa atomizerlere takıktım/gus deneme şansım olmadı, majör benim için o defteri kapattı :)

Aklınıza gelmeyen sorulara da cevap bulabileceğiniz kullanıcı kulübümüz.

Son olarak, eğer mevcut atomizer ile sigara icmemeyi basariyorsaniz ne Majore ne de başka bir atomizere ihtiyacınız yok.

Sadece şöyle bir sıkıntı var.
Atomizer yani ares fazla havadar. Bu yüzden de bazen pipetten hava çekiyorum gibi his oluşuyor.
Boğaz vurum çok yok yani. Tatmin için de yüksek nikotin (36 - 50 mg) kullanıyorum. Tatmin hissi içinde 8 - 10 nefes gerekiyor.
Bunun sonucunda da sol omuzda ağrı, parmak uyuşması, göğüs ağrısı ve ufak çarpıntı oluşuyor.
Tel kanthal 28ga 2,5mm 6 tur 1,35 ohm aralıklı sarım.
Düşük nikotinde ise elimde emzik olup nikotin yoksunluğu neticesinde sinir, elde titreme ve hafif halsizlik oluşuyor.
Bu yüzden bu konuyu açtım.

Atomizer yani ares fazla havadar. Bu yüzden de bazen pipetten hava çekiyorum gibi his oluşuyor.
Boğaz vurum çok yok yani. Tatmin için de yüksek nikotin (36 - 50 mg) kullanıyorum. Tatmin hissi içinde 8 - 10 nefes gerekiyor.
Bunun sonucunda da sol omuzda ağrı, parmak uyuşması, göğüs ağrısı ve ufak çarpıntı oluşuyor.
Düşük nikotinde ise elimde emzik olup nikotin yoksunluğu neticesinde sinir, elde titreme ve hafif halsizlik oluşuyor.
Üstad sen ölümüne gidiyorsun valla 36mg 50mg nedir yapma gözünü seveyim ???? sen acilen başka mtl Atoya geç ???? ben v1 kullanmadım v2 bu taleple birlikte edinenlerdenim tütünlüde 9mg kullanıyorum ve gayet doyurucu şöyle bir artı var kutuda hem klasik chimney hemde drop kit var ve 210tl eğer tütünlü içeceksek klasik chinney kullanıyorsun yok pastane dersen onun içinde drop kiti kullanıyorsun ikisinde de istediğin performansı yakalarsın ama almadan iyice bir @azash üstadın verdiği linkten bi kullanıcı klübünün en azından son 50 sayfasına kabaca bak ATO’yla ilgili her türlü bilgiye ulaşırsın. Son olarak 50mg nedir üstad ????????‍♂️ aman dikkat

V1.0 ve V2.0 elimde var benimde. yanında kullandığım spica pro, V2 geldi geleli kutuda yatıyor.
V1.0 tütünde çok başarılı ve boğaz vurumu konusunda bir çok atomizer ile kafa kafaya yarışabilecek düzeyde iken V2.0 ile birlikte gelen drop kit ile de pastane ve meyve aromalı likitlerden keyif alabilirsiniz. Ultem setler ise daha bir kuru buhar sunuyor bunların yanında. Eğer kuru buharcılardan iseniz kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Şimdi alınabilir mi, Alınmalı mı, Olmasa da olur mu sorularına yanıt vermek gerekirse;
Tütün aromalı likitler kullanıp arada kaçamak farklı likitler deneyeyim diyorsanız V2, Sadece Tütün yetiyor derseniz V1, V1.1.
Kuru buhar derseniz Ultem kitli V2, Ben anlamam kurusunu yaşını derseniz V2.
Elimde ki atomizerler bunları zaten bana veriyor derseniz konuyu kapatın gitsin.
V3 çıkar mı, çıkarsa nasıl olur, stok olur mu, olursa kaçar mı sorularını es geçin adamı üretime zorlayıp ta canından bezdirenler sayesinde sanırım bir daha Major çıkmayacak.
Minör..! Kim bilir neden olmasın :)

İyi geceler. Gece gece kaşınıyorum sanırım.
Bu major mtl hakkında bir kaç sorum var.
1- Bu major nedir?
2- Neye iyi gelir? Yenir mi içilir mi?
3- Tatmin, doygunluk nasıldır?
4- v1 özellikleri ve v2 özellikleri nelerdir?
5- v2 nin v1 e karşı eksileri ve artıları nelerdir?
6- Seçme şansı verilirse hangisi alınır?

Son olarak major'a gerek yok bunu al diyeceğiniz alternatif mtl var mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Gizli bilgi aman kimse duymasın, konu açmak felan daha neler..

Oringli sistemleri kırmadan sikistirmadan kullanmak kolay gelmeyebilir. Tecrübeniz aresle kısıtlı iken ve Ares çok kolay bir decke ve likit ekleme sistemine sahipken ben olsam evvela bu kolaylıklar olmadan daha sıkı bir atomizer beni mutlu eder mi diye düşünürdüm.

Size verdiğim 18 ve 50mg likitleri ben daha havadar atomizerler ile kullanıyorum. Daha sıkı atomizerlerde de 30 32 ga telle kullanabiliyorum . Buna rağmen 50mg çoğu zaman ağır geliyor iki üç nefeste bir saatlik ihtiyacı karşılıyor.

Oringli sistemleri kırmadan sikistirmadan kullanmak kolay gelmeyebilir. Tecrübeniz aresle kısıtlı iken ve Ares çok kolay bir decke ve likit ekleme sistemine sahipken ben olsam evvela bu kolaylıklar olmadan daha sıkı bir atomizer beni mutlu eder mi diye düşünürdüm.

Size verdiğim 18 ve 50mg likitleri ben daha havadar atomizerler ile kullanıyorum. Daha sıkı atomizerlerde de 30 32 ga telle kullanabiliyorum . Buna rağmen 50mg çoğu zaman ağır geliyor iki üç nefeste bir saatlik ihtiyacı karşılıyor.

Hemfikirim. GTA'dan direk Major'a geçmek yorucu olabilir. Major oldschool bir atomizer. Açıkçası çözüm odaklılıktan ziyade uğraşmayı seven, bu işin çoğunluğunu hobi haline getirmiş kişilere uygun denebilir. Ben de severek kullanıyorum :)

Majör tatmin eder.
Tutun de kendisine hayran olursunuz.
Drop kit takip tütün dışında da tatmin olursunuz.
Sıkılık çok aşırı olmamakla beraber oldukça iyidir.
V1-V1.1 tank sorunu olmayan veya başka sorunu olmayan alıp kullanabileceğiniz ürünler.
V2 bazılarında cam tank sorunu, bazılarında yüzük sorunu olan bir ürün.
Ben V2 nin sorunsuzuna denk geldim. Gerçi sorunlu olanlarin da pek çoğu sorunu giderildi.
Yine de 2. Elde almadan önce mümkünse denemenizi isterim.

Elimde 3 tane var. Yanında da.1 adet Fev 23 mm var.
Bana tamamen yetiyor.

Abi sana doğrudan flash 23 yada 17mm öneririm. Arkadaşların dediği gibi majör nazlı bir atomizer. Bilinçli ve tecrübeli kullanıcıdan coşar ama başlangıç aşamasında ki (senle tanıştığımız için söylüyorum bunu) yahut beceriksiz ellerde hakkını veremeyecek bir atomizer.

Majör tatmin eder.
Tutun de kendisine hayran olursunuz.
Drop kit takip tütün dışında da tatmin olursunuz.
Sıkılık çok aşırı olmamakla beraber oldukça iyidir.
V1-V1.1 tank sorunu olmayan veya başka sorunu olmayan alıp kullanabileceğiniz ürünler.
V2 bazılarında cam tank sorunu, bazılarında yüzük sorunu olan bir ürün.
Ben V2 nin sorunsuzuna denk geldim. Gerçi sorunlu olanlarin da pek çoğu sorunu giderildi.
Yine de 2. Elde almadan önce mümkünse denemenizi isterim.

Elimde 3 tane var. Yanında da.1 adet Fev 23 mm var.
Bana tamamen yetiyor.
Fev 23 sattım şimdi kargo'yu çıkacağım, ama ne bileyim ya pişman oldum. Satmayaydım keşke????????

Fev 23 sattım şimdi kargo'yu çıkacağım, ama ne bileyim ya pişman oldum. Satmayaydım keşke????????
Muhtemelen ben de kalan sonuncuyu satacağım üstad.
2*0.8 lik vidalari taktigimda aroma güzel ama biraz havadar.
1.0 lik tek vida ile sıkı ama aroma bir tuhaf.
0.9 Luk tek vida ölümcül :)
Kısa camlı kit ile güzel oluyor ama...
Ya nbase aromizeri yapacağım ya da elden çıkartacağız.

Muhtemelen ben de kalan sonuncuyu satacağım üstad.
2*0.8 lik vidalari taktigimda aroma güzel ama biraz havadar.
1.0 lik tek vida ile sıkı ama aroma bir tuhaf.
0.9 Luk tek vida ölümcül :)
Kısa camlı kit ile güzel oluyor ama...
Ya nbase aromizeri yapacağım ya da elden çıkartacağız.
Ben az önce kargo'ya verdim gitti ya.
Ne diyeyim yeni alıcısı güle güle kullansın. ????
Umarım aramam fev 23'ü????

Geri