Anlıklar, beklentiler ve şukular burada toplansın
Keyifli buharlamalar...
Ekli dosyayı görüntüle 758
Bekliyoruz efenimmHemen kendimi kaydettireyim.
Ve ilk beklenti.
Nerede kaldı bu drop kit?
Hadi çıkmadı tamam. Ama az az haber, resim koyalım. Öyle 1 resim 1 video ile olmaz bu iş
Pierre d'Argent diye organik bir malzeme ile temizlik işlemi sonucu imalat sonrasında kalan mikron derecedeki toz partikülleri temizliyor. İsmini hatırlamıyorum ama Koçtaş ' ta muadili vardı. Camına da aynı uygulamayı yapmıştım.Atomizer parlıyor polisaj işlemi gibi bir şey mi yapıldı normalde pilastikimsi bir görüntüsü var
tokuştururum diyorsun
Bir bunlar kaldı kullanımda. Tuhaf bir şekilde tam olarak beklentimi karşılıyorlar. Uzun süredir de severek kullanıyorum...tokuştururum diyorsun
Bi
Bir bunlar kaldı kullanımda. Tuhaf bir şekilde tam olarak beklentimi karşılıyorlar. Uzun süredir de severek kullanıyorum...
Soruyoruz ama cevap alamıyoruz ki üstadım. Foruma henüz tam giriş yapmadılar sanırım. Konuları dahi başkası açtı. Bir süre daha böyle bekleyeceğiz sanırım. Gerçi Ni80 mtl clapton sonrası Majör zaten başka seviyeye çıktı.@Uzi Mods benim bildiğim forum tedarikçisi
kendisine sorsak daha iyi olur kanımca
Soruyoruz ama cevap alamıyoruz ki üstadım. Foruma henüz tam giriş yapmadılar sanırım. Konuları dahi başkası açtı. Bir süre daha böyle bekleyeceğiz sanırım. Gerçi Ni80 mtl clapton sonrası Majör zaten başka seviyeye çıktı.