• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_20190524_101315544.jpg

IMG_20190524_101422073.jpg

@Uzi Mods üstadım bu yivler arasında ki ve chimney içerisinde, baca başlagıncıda ki pas gibi olan şeyleri nasıl temizleyeceğiz?
Pril, sirke, su işe yaramamış :)
Benim aromayı farklı alma sebebim de bu artıklar olabilir :)
Bunlar bildiğim kadarıyla torna tezgahında kullanılan yağ artığı. Pas değil.

Ayrıca yaklaşık 0,1 mm daha kısa olmasına rağmen Subtank Mini camları sorunsuzca kullanılabiliyor.
Link: BURADA
Keyifli buharlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 4446
Ekli dosyayı görüntüle 4447
Ekli dosyayı görüntüle 4448

@Uzi Mods üstadım bu yivler arasında ki ve chimney içerisinde, baca başlagıncıda ki pas gibi olan şeyleri nasıl temizleyeceğiz?
Pril, sirke, su işe yaramamış :)
Benim aromayı farklı alma sebebim de bu artıklar olabilir :)
Bunlar bildiğim kadarıyla torna tezgahında kullanılan yağ artığı. Pas değil.

Ayrıca yaklaşık 0,1 mm daha kısa olmasına rağmen Subtank Mini camları sorunsuzca kullanılabiliyor.
Link: BURADA
Keyifli buharlar.
Hocam ben wd 40 sıktım içine bir hayli azalttı o yağları. Şimdi de sirkeli suya koydum. 1 saate kadar sonuç verebilirim

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi dayanamadım aldım sirkeli sudan.
Öncelikle yaptığım işlemleri anlatayım ;
Dün akşam eve gidince ultrasonik temizleyici ile 2 kez 10 ar dakikalık temizlik yaptım.
Bugün sabahtan hd 40 sıktım ardından sirkeli suda beklettim.
Yağ tabakasının %90 oranında gittiğini gördüm.
Sütü işyerinde bulamadım ondan süte yatıramadım daha :)

Not : WD 40 ile temizlik sağlıklı mı bilmiyorum ama kullanmadan mutlaka ultrasonikten geçireceğim akşama.
Ben sıktım diye kimseye örnek olmasını istemem tabi ki.

Son düzenleme:
Major ön talep listesi...
Güncel...
1. yobb
2. Votka
3. HMA
4. azash
5. comandante
6. Turk
7. ahmet
8. hasanaco
9. yyavuz1907

Drop Kit Aroma: (Parliament Blue)
Bu atomizer kesinlikle benim likitlerim de farklı bir pencere açtı. Dün denediğim RY4 Double da ki tad farklılışması şu an Parliament Blue da da yaşanıyor.
Değişikliği tarif etmek gerekirse, zenginleşti kelimesi tam olarak uyuyor. Evet likit aynı likit ama artık ağızda daha dolu dolu, daha yoğun daha zengin ve lezzetli bir tat bırakıyor.
Hani çilek alırsınız, 1 kiloluk çileğin içerisinde 1-2 tane muhteşem renkli sulu sulu görünen vardır. Onu en sona saklarsınız. Diğerlerini yersiniz ve çilek tadını alırsınız. Ama son olarak o 1-2 taneyi yediğinizde işte çilek buymuş dersiniz. Tam olarak Drop kitle bu duyguyu yaşıyorsunuz.
Kendi açımdan bunun en mantıklı açıklaması ise soğuk buhar sevdiğimden 10-11 watt aralığı 1 ohm da buharı yeterince ısıtmadığı için o zenginliği daha önce fark edemiyordum. Yeni ve küçülen yanma odası buharı sıcak ağzıma gönderdiği için ben likitlerde ki o aroma zenginliğini daha iyi anlayabiliyorum...

Driptip: @oXelight hocamın da ifade ettiği gibi driptip çok şık ama alt tarafta bulunan yıldız oldukça keskin. Arabada giderken kasise girdiğini sırada buharlıyorsanız, dudağınıza çarpan yıldızlı kısım, esaslı bir küfür savurmanıza sebep olabiliyor. Ben yaptım siz yapmayın. Küfür kötüdür :)

Sevgili @Uzi Mods bu driptip yıldızlarının keskinliğini zımparayla düzeltebilir miyiz? Veya sizin öneriniz ne olurdu?

Geri