• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumda buharcılar,

Ekranın karşısına dizilmiş oturuyorlar.

karşınızda foruma yazan buharcıların elinde Major v1'ler, v1.1'ler...

birbirlerine anlık atıyorlar, birbirleriyle buharlıyor, şakalaşıyorlar...

o buharcı aklından geçiriyor.

benim de bir Major'um olsa, benim de bir dropkitim olsa diyor...

anne bana niye almıyorsunuz diyor, biz de niye yok diyor.

Major major diye ağlıyordu @yobb durmadan ağlıyordu, votka üzgün gözyaşlarına boğulmuş major major diye ağlıyordu...

Her gün mutlaka foruma girip yorumları okuyorum arkadaşlar konuyu takipteyim ben bu kadar sevildiğimi yada önemsencegimi düşünmedim burada yorum yazan arkadaşların hiçbirini tanımıyorum önemli olan bu benim için hiçbiri benim arkadaşım değilken foruma geldiğimden beri bana sahip çıktılar herkese teşekkür ederim ( tükkanı geç acıyorsunuz NekadarNicokadarThroatHit )

Her gün mutlaka foruma girip yorumları okuyorum arkadaşlar konuyu takipteyim ben bu kadar sevildiğimi yada önemsencegimi düşünmedim burada yorum yazan arkadaşların hiçbirini tanımıyorum önemli olan bu benim için hiçbiri benim arkadaşım değilken foruma geldiğimden beri bana sahip çıktılar herkese teşekkür ederim ( tükkanı geç acıyorsunuz NekadarNicokadarThroatHit )

bende söylüyorum geç kalıyor erken kalkan erken yol alır diye bu aralar çok çalışıyor telafi ediyor ?

Evet bende bir majör sevdalısı olarak ve arayıpta bulamayanlardandım ve bugün istediğim V1 modelini buldum 0065 Seri nolu 170 Liraya aldım ? En sonunda bu öğrenci halimle kıydım paraya yemeden biriktirdim aldım. Drop kiti de alacağım.
Sana drop kit alacam; Aha böyle aroması güzel olandan.. Sevgiler saygılar.
İyi akşamlar.

Evet bende bir majör sevdalısı olarak ve arayıpta bulamayanlardandım ve bugün istediğim V1 modelini buldum 0065 Seri nolu 170 Liraya aldım ? En sonunda bu öğrenci halimle kıydım paraya yemeden biriktirdim aldım. Drop kiti de alacağım.
Sana drop kit alacam; Aha böyle aroması güzel olandan.. Sevgiler saygılar.
İyi akşamlar.
Alana birşey demem ama 170₺ ye satana yuhhhhh diyorum. Belki üretici bile yeni partiyi o fiyattan satmayacak. Keşke Ankara da olsaydınız da bir süre denemeye verseydim bir tanesini...
Neyse, güzel günlerde keyifle buharlayin...
Majör can dir...

Alana birşey demem ama 170₺ ye satana yuhhhhh diyorum. Belki üretici bile yeni partiyi o fiyattan satmayacak. Keşke Ankara da olsaydınız da bir süre denemeye verseydim bir tanesini...
Neyse, güzel günlerde keyifle buharlayin...
Majör can dir...
Çok teşekkürler hocam eksik olmayın ama kullandım arkadaşlardan çok denedim hiçbiri beğenmedi bana da satmadılar, Bende en sonunda illallah ettim aldım.

Geri