• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyatlar henüz belli değil yinede yerimi ayırttım. Öğrenciyiz malum eğer alamayacak durumum olursa benim yerime birine verebilirim sıramı.

200 civarı diye belirtti zaten 10 aşağı 20 yukarı oynama olur en fazla, ürünler hazır zaten söylediğine göre satış yapılacak günü bekliyor ama Net fiyat belirtilse daha iyi olurdu ve herkes hazırlıklı olurdu...!

Valla benim kafam allak bullak oldu, yeni urunu kullanabilmemiz icin onceden bir decke mi sahip olmamiz gerekiyor? Yada fiyatini bile aciklamadan nasil on sparis toplanabiliyor, karman curman olmus

Valla benim kafam allak bullak oldu, yeni urunu kullanabilmemiz icin onceden bir decke mi sahip olmamiz gerekiyor? Yada fiyatini bile aciklamadan nasil on sparis toplanabiliyor, karman curman olmus
1- Hayır, önceden bir deck e sahip olmanız gerekmiyor. Deck paket içerisinde gelecek.
2- Talep kullanıcılardan geldi, üretici ısrarlar sonucunda üretim aşamasına geçti.
3- Kullanıcılar ve üretici arasında tecrübeyle sabit bir güven ilişkisi var.

Merhaba herkese.

majör için buhar sıcaklığı noktasında bilgi verebilecek arkadaş var mı ?
Sıcak,
Ilık sıcak arası
Ilık
Ilık soğuk arası
Soğuk
...... gibi net ifadelerde lütfen .
Teşekkür ederim şimdiden ????

Merhaba herkese.

majör için buhar sıcaklığı noktasında bilgi verebilecek arkadaş var mı ?
Sıcak,
Ilık sıcak arası
Ilık
Ilık soğuk arası
Soğuk
...... gibi net ifadelerde lütfen .
Teşekkür ederim şimdiden ????
Ilık-soğuk ve soğuk buhar
Diş eti ile probleminiz varsa zaten sıcak buhardan uzak durun

Geri