• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir eleştirim var yalnız artık üretici arkadaşımıza, çünkü artık Türkiye özel televizyon kanallarının dandik programları tadını vermeye başladı forum başlığı üretici arkadaş sayesinde. ya düzgün bir şekilde buraya artık şu tarihler arasında minimum şu ve maksimum bu fiyat aralıklarında ve şu ve şu tarihler arasında piyasaya sürülecek diye bir tarih verin ya da forum başlığına yazan arkadaşlardan samimi ricamdır, bedava reklam yapmayı bıraksınlar (ki ne kadar samimi olduklarına inansamda) çünkü cidden kabak tadı vermeye başladı üretici arkadaşın hayalet hareketleri. Sizin sayenizde varlar bu insanlar satın alan arkadaşlar. O kadar insan ön talep oluşturmuş, üreticiden ciddi cevaplar bekliyor, üretici arkadaşın tek yaptığı görsel atıp gitmek, vebu biraz da hiç durmadan tek eleştiride bulunmayan arkadaşlar sayesinde. Artık umarım incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler değil, somut bir şeyler yazar. Çünkü bu forumda bulunan arkadaşlar zannettiğiniz gibi bunu haketmiyorlar. Hiç haketmiyorlar. Veya üretici arkadaş bu eleştirileri cidden hakediyor. İkisinden birisi mutlaka doğru.
Senin ağzın ne sõyliir, canım kardeşim. Kimsecikler duymasın. Adamı zor ikna ettiler bu parti için. Küstürmeyelim. :)
Şaka bir yana @Uzi Mods hocamın yapmış olduğu üretimler profesyonel üretimler değil. Tamamıyla amatör tarzda üretim yapıyor. Asıl işinden fırsat buldukça araya síkıştırıyor. Her aşamada uğrayıp bilgilendirmeler yapıyor. Konuyu baştan itibaren takip etmediğinizi düşünüyorum. Fiyatlandırma işi de keza öyle. Üretimi tamamladıktan sonra çıkarıyor harcama defterini toplayıp bölüyor, son gün fiyat çíkıyor ortaya. Bu güne kadar hep böyle oldu.
Selam.

Son düzenleme:
Konunun içeriğinde fiyat ve kutu içerikleri hakkında bilgi var.
Madem uğraşıp aramak istemiyorsunuz ben iliştireyim buraya üreticinin kendi ağzından çıkan bilgilendirmeyi.
1.kutu major 1.1 ve drop kit 200tl bandında

2. kutu major 1,1, drop kit ve ultem chimneyleri 400tl bandında.

Çok güzel madem 107 sayfa sonra ilk eleştiri yapan kişiyi aynı saat içinde üreticiye tek kelime etmeden eleştirmeye geldiniz tarih konusunada yardımcı olun lütfen.
Bandında filan demeyin lütfen ama bu kez, anladığım kadarıyla şirket sorumlususunuz. Ki alıcı tarafından değil gibi yazdıklarınız.
Ne tuhaf bir toplum haline getirdiler memleketi el birliğiyle. çünkü ne kadar haklı olsanda en ufağından en büyüğüne hayır eleştiremezsin, her ne kadar haklı olsanda ve bunu her ne kadar iyi bilselerde. atomizer üreticisi bile kutsaldır "yeni" Türkiye'nin. ,

Konunun içeriğinde fiyat ve kutu içerikleri hakkında bilgi var.
Madem uğraşıp aramak istemiyorsunuz ben iliştireyim buraya üreticinin kendi ağzından çıkan bilgilendirmeyi.
1.kutu major 1.1 ve drop kit 200tl bandında

2. kutu major 1,1, drop kit ve ultem chimneyleri 400tl bandında.
Hocam o kadarini biliyoruz.ama bak ne diyorsunuz 200 tl 400 tl bandinda.kesin fiyat yok ve tarih.ben tabikide ramazan hocayi suclamiyorum.cunku bu islerde anlarim.cunku kalip fabrikasinda calisiyorum.aksakliklar olabiliyor.suruyle neden var.bazi seyleri ramazan hocamin agzindan duymak.hakkinizi helal edin kirdiysam.saygilar.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abim, sayın @Uzi Mods ustayı eleştirmek yada savunmak değil harcım, bu forum öncelikli olmak üzere özel üretim yapıyor usta ve bu forumda satışa kendi sitesinden bile bir gün önce çıkacak, tabiki beklemekten dolayı sıkılmış, bilgi alamamaktan dolayı şikayetçi olabilirsiniz, ama nasıl tedarikçi avukatı değilsek de bilgisiz savcı da değiliz, üslup meselesi azizim...

neyse boşverelim, çay @yobb da içilir...

Abim, sayın @Uzi Mods ustayı eleştirmek yada savunmak değil harcım, bu forum öncelikli olmak üzere özel üretim yapıyor usta ve bu forumda satışa kendi sitesinden bile bir gün önce çıkacak, tabiki beklemekten dolayı sıkılmış, bilgi alamamaktan dolayı şikayetçi olabilirsiniz, ama nasıl tedarikçi avukatı değilsek de bilgisiz savcı da değiliz, üslup meselesi azizim...

neyse boşverelim, çay @yobb da içilir...
çirkin ato yoktur, az mtl vadır. kabul edelim türkler mtlde gayet iyiler her ağıza uygunu var. @Uzi Mods bunlardan biri ve bir üretiyor pir üretiyor. Hiç tanımam kendisini ama keşke tanısam. bu onun için bi iş değil sadece tüketiciye bir nefes.

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel madem 107 sayfa sonra ilk eleştiri yapan kişiyi aynı saat içinde üreticiye tek kelime etmeden eleştirmeye geldiniz tarih konusunada yardımcı olun lütfen.
Bandında filan demeyin lütfen ama bu kez, anladığım kadarıyla şirket sorumlususunuz. Ki alıcı tarafından değil gibi yazdıklarınız.
Ne tuhaf bir toplum haline getirdiler memleketi el birliğiyle. çünkü ne kadar haklı olsanda en ufağından en büyüğüne hayır eleştiremezsin, her ne kadar haklı olsanda ve bunu her ne kadar iyi bilselerde. atomizer üreticisi bile kutsaldır "yeni" Türkiye'nin. ,
Hocam sakin olunuz lütfen. Forumdaki aktif konu başlıklarına bir göz gezdirin, majör ile ilgili bir konu başlığı daha var.
Konu başlığı 11 ağustosta açılmış. Liste oluşturulmuş, ismimizi eklemişiz, sabır ve empati ile bekliyoruz.
Tekraren ifade edeyim:
Bu bir profesyonel üretim değildir. Ne şirketi, hangi şirket sorumlusu yahu..

Son düzenleme:
gayet sakinim be üstadım, çok sıradan şeyler benim isteklerim. sanırım size sıradışı geliyor taleplerim. bakın bu da bana tuhaf geliyor. gayet samimiyim.
demişsiniz ya "Ne şirketi" bakın orada uzi mods yazıyor, bu bir şeydir, emin olun bir şeydir. değilse matrix.

@Uzi Mods tansiyon arttırdın. Biz sana yapma diyoruz ama sen hobi olarak yine yapıyorsun
12bbef36c5a4a05c2b3370ef7f64529f.jpg

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hocam ne şirket sorumlusu, ben kendi halinde özel sektörde çalışan bir mimar’ım. Ben eleştirinize laf etmiyorum. Bandında demek 50tl aşağı veya yukarısıdır. Üretimde çalışmadığınız belli üstadım, çünkü nihai fiyatı koyabilmek için ürünün son adetine kadar önünüze koymanız gerekir. En son oturup hesap yapar ve tüketici ile buluşturursunuz. Evet süreç uzadı ama üreticinin işi bu değil. Hepimiz sabırsızlanıyoruz ancak sabırsızlık ve serzeniş bir sonuç veriyorsa hep beraber serzenişimizi dile getirelim. Vs. Vs.

Kutu içeriği net belli değil, tarih belli değil sadece bu ay içinde satışa sunulacağı söyleniyor ay sonu gelsin bakalım , stres yapmaya gerek yok belki 500 adet üretim yapıp satış kapanır yani hiçbirşey belli değil ilk defa böyle bir durum görüyorum, Yanlış anlaşılmasın ama ürünü üretirsin belirli bir miktar ondan sonra 1 hafta önce satışa sunulacağını haber edersin ve sonra siteye satışa koyarsın, baktın stok bitiyor seri üretim yapar devamını getirirsin, nabız yoklamaya herek yok yani biz alırız bizim millet alır, önceki ürününde beğeni kazanımışsınız zaten. Çıkarsa veya stokta kalırsa alırız artık kalmazsa üretimi durursa sağlık olsun...

Kutu içeriği net belli değil, tarih belli değil sadece bu ay içinde satışa sunulacağı söyleniyor ay sonu gelsin bakalım , stres yapmaya gerek yok belki 500 adet üretim yapıp satış kapanır yani hiçbirşey belli değil ilk defa böyle bir durum görüyorum, Yanlış anlaşılmasın ama ürünü üretirsin belirli bir miktar ondan sonra 1 hafta önce satışa sunulacağını haber edersin ve sonra siteye satışa koyarsın, baktın stok bitiyor seri üretim yapar devamını getirirsin, nabız yoklamaya herek yok yani biz alırız bizim millet alır, önceki ürününde beğeni kazanımışsınız zaten. Çıkarsa veya stokta kalırsa alırız artık kalmazsa üretimi durursa sağlık olsun...
Sayın arkadaşım konuyu en başından itibaren okumanızı rica edeceğim ama 107 sayfa okumak gerçekten zor, sizi de anlıyorum, sadece bu sizin bahsettiğiniz gibi bi üretim değil, buraya özel bi üretim bunu gözardı etmeyin derim eğer 107 sayfa okumak istemezseniz...

gayet sakinim be üstadım, çok sıradan şeyler benim isteklerim. sanırım size sıradışı geliyor taleplerim. bakın bu da bana tuhaf geliyor. gayet samimiyim.
demişsiniz ya "Ne şirketi" bakın orada uzi mods yazıyor, bu bir şeydir, emin olun bir şeydir. değilse matrix.
Afedersiniz şirket deyince büyük firmalar gelmişti aklıma nedense.
Kusura bakmayın,l kısa bir sorum olacak, bizim mahallede Dürümcü Osman var seyyar tezgahta dürüm yapıyor, Mavi Manav var, Kõşe Bakkal var, Kasap Memo var, Gülçin Tuhafiye var. Bunlar şirket mi oluyor. Ticari terimleri pek bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim.

Yok hocam kusura bakmayın siz3 herhangi bir saygısızlığım olduysa, ki eleştirilerimin arkasındayım ben, bakın üzücü olan şu, burada herkes 18 yaşın üzerinde yani kişilikleri oturmuş insanlar ya da ben öyle sanıyorum, hani bir şeyler söylenir somut ya, karşınızdaki insanlar robot veya ergen değil, bakın bana bir iki atomizer almak üzereydim, çok övüldü, bu kadar bekledik arkadaş bekleyelim madem dedik almadık, kutu fotoğrafı post edip gitmiş üretici arkadaş. Bi iki kelam et ama bilgi ver fotoğraf yayınlayacak kadar zamanın varsa onun yerine, ki 2 dk bile zamanı yoktur, çok iyi tanıyoruz diyecek arkadaşlarda yazmaya başlayacaktır eminim birazdan.

Ne deyim ki ben arkadaşlar size. Geceniz ve "bandınız" güzel olsun deyip çıkayım iyisimi. Unutun gitsin söylediklerimi. Böyle takılın.

Ha bu arada bi üstteki arkadaşa da cevap vereyim. Mavi Manava, Kõşe Bakkala, Kasap Memo, Gülçin Tuhafiyeye, tanımıyorum ama dürümcü osman kankine bir şeyin geliş tarihini sorarsanız en kötü bi iki gün gecikmeyle size tarih verir. Kutu fotosu var al, bu sana yeter demez.

Sayın arkadaşım konuyu en başından itibaren okumanızı rica edeceğim ama 107 sayfa okumak gerçekten zor, sizi de anlıyorum, sadece bu sizin bahsettiğiniz gibi bi üretim değil, buraya özel bi üretim bunu gözardı etmeyin derim eğer 107 sayfa okumak istemezseniz...
107 sayfa Tümünü okudum farkındayım Arkadaşım, kendi düşüncelerimi yazdım özel üretim olduğunun farkındayım Uzimods Ramazan kardeşimiz görsün belki bir fikir oluşur diye yazdım. sonunda belirttiğim gibi, az öncede ön talep liste isteğinde bulundum bir süre önce siteden ön talep etmiştim birkaç hafta önce, hayırlısı diyelim, konuda belirttiğim gibi yanlış anlaşılmasın kendi fikrimi yazdım. Beklemedeyiz bakalım...

Geri