Genel Sohbet Uzay! Neden Olmasın...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nedense Birazdan Bir Süre Dikey Sonra 90 Derece Paralel Devam Eder Aynı Sizin İkonda Bulunan Roket'in Konumu Gibi A l ç a k Yörüngeye Ulaşınca Doğru Antarktika Ötesine. .

Sonrasında Yeşil Ekran, Mavi Ekran ve CGI Vb. Teknikler İle Uzay'dan Canlı Yayın Yaparlar. .

Daha Birkaç Sene Önce Obama ve Nasa Mühendislerinden Biri Önümüzdeki 10 Yıl İçinde Van Allen Kuşağını Geçmeye Çalışacağız Diye Açıklama Yaparken Üstelik Bu Açıklamayı Yapanların 1969'da Aya Gittiğini İddia Eden Ülkenin Elemanları Olduğu Düşünülünce. .

Nedense Birazdan Bir Süre Dikey Sonra 90 Derece Paralel Devam Eder Aynı Sizin İkonda Bulunan Roket'in Konumu Gibi A l ç a k Yörüngeye Ulaşınca Doğru Antarktika Ötesine. .

Sonrasında Yeşil Ekran, Mavi Ekran ve CGI Vb. Teknikler İle Uzay'dan Canlı Yayın Yaparlar. .

Daha Birkaç Sene Önce Obama ve Nasa Mühendislerinden Biri Önümüzdeki 10 Yıl İçinde Van Allen Kuşağını Geçmeye Çalışacağız Diye Açıklama Yaparken Üstelik Bu Açıklamayı Yapanların 1969'da Aya Gittiğini İddia Eden Ülkenin Elemanları Olduğu Düşünülünce. .
Uzaya gitti işte, seyrettim ???? ???? ????

Mısır piramitlerini Atlantisliler yaptı. Atlantisliler felaketlerinden önce Marsta yaşıyorlardı. Bununla ilgili aslında çok bilgi ve belge bulunmakta ve gerçekten bunu bilip saklayan insan sayısı çoktur. Bu bilgi gibi daha bir çokları da vardır ama hiç biri bu kadar bariz değildir.
Aslında bunu şöyle sınıflandırmak daha doğru. Teknoloji Transferi. Bunun Dünya tarihinde birçok Örneğini görebilirsiniz. Yakından Uzağa En bilinen örnekleriyle yol alırsak;

2. Dünya Savaşı Nazi Teknolojileri
Mayalar Ve astroloji
Mısır Piramitleri
MU Kıtası
Atlantis
Eski tarihlerde görülmüş bir Nükleer savaşın olası ayak izlerinin bulunması

bunları alt başlıklarına da ayırabiliriz. Uzun konu. :))

Eeeeyy uzayli, yiyosa Bagcilar semalarinda gezsene boyle, bi lazer tutmalik canin var, aliriz assaaaaa seni kocum. ????

10 Dakikalık Görüntünün 9 Dakika 17 Saniyesini Kestim, Kesilen Kısımda UFO'nun Daha Sonradan Yakınlaştırılmış Görüntüleri Vardı İnan Bana Değil Bağcılar, Yeşilkent Sakinleri Dahi Görselerdi Değil Lazer Tutmak Yatak Yorgan Altına Gizlenirlerdi. . ;)

Geri