Yaşadığımızı kim söylüyor?Pekiii
Gün gelip fiziksel bir konak a ihtiyaç olmadan yaşayabilirsek ?
Artık adına ruh mu dersin enerj mi işte o serbest kalınca
Belkide öldüğümüzde gerçekleşen bir durumdur man in blackteki abiler kapıda hafızayı resetliyorlardır
kıhh kıhh kaıha
Her Neyse Uzaya Diye Fırlatılan Tüm Roket Vs. Uzay Araçları Neden, Dikey Fırlatılmalarını Müteakip Kısa Bir Süre Sonra Yan Devam Ediyorlar,
Bilgim sıfır, Google’a sordum Yörüngeye daha az yakıt tüketerek ulaşmak denmiş, kısaca.
Esenlikler.
ISS'e Kaynak Taşıyan NG-12'nin Bugün Fırlatılışını Canlı İzledikten Sonra Ne Tesadüf Tam Konu Açacaktım ki Siz Açmışsınız Nitekim Benim ki Uzay'a Çıkış Yok Vs. İle İlgiliydi.
Her Neyse Uzaya Diye Fırlatılan Tüm Roket Vs. Uzay Araçları Neden, Dikey Fırlatılmalarını Müteakip Kısa Bir Süre Sonra Yan Devam Ediyorlar, Acaba Uzaya Yukarıdan Değilde Yan Taraflardan mı Giriş Yapılıyor, Ya da Uzaya Diye Antarktika Ötesine mi, Gidiyorlar?
Detaylı Bilgi Sahibi Olanlar Açıklama Yaparlarsa Memnun Olurum.
Çok detaylı yahut çok kesin bir bilgi olmamakla birlikte, roketlerin ilerleyişinde kanat vb. taşıyı yapı desteği yoktur. Salt itiş gücü ile ilerlemektedirler. Bu da gerek dünyanın dönüşü, gerek manyetik kutuplar ve gerek de yerçekiminin etkisi (uzun bir kalemi en alt kısmından tutup havaya hızla iteklerseniz bir süre sonra yatmaya başlayacaktır) ile o yönel bozulma olmaktadır. Bir de atmosferi, yahut uzatı zemine 90 derece ile yukarda olarak düşünmeyelim. Sonuçta dünyada dağların olmadığını var sayarsak (mesela okyanusta) başımızı dik tutup baktığımızda gördüğümüz yerin ilerisinde göremediğimiz yer de uzay. E adam roketi bir hedefe fırlatıyor (mesela aya gitmesi için), haliyle dikey yada yatay düzlemde en kısa yön neresiyse, o yöne meyletmesi normal geliyor.
Savaş jetleri de kanatları olmadan uçabilirler, ancak az önce saydıklarıma direnç için kanat desteğine ihtiyaç duymaktadır. Yoksa Dikey yükselme sağlayabilen hiçbir taşıtın uçmak için kanat ihtiyacı yoktur, ancak stabil uçmak için o kanatlar olmak durumundadır.
Uzay taşıtı taşıması için yapılmış olan antonovun uçtuğuna bir kendinizi bir de beni ikna edin önce
O uçmuyor ki zaten, uçarmış gibi yapıyorPeki O Halde Bende Sizden Ekranoplan'ın Uçtuğuna, Ve Dahi Yüzdüğüne Ayrıca Yüzerken Yaptığı Akıl Almaz Hızlara Beni İkna Etmenizi Rica Ediyorum. Bu da 2
Bununla ilgili kendimce bazı teorilerim de mevcut zamanında çokça araştırdığım dönemden kalma, ancak insanlar "uzaylı gibi" bakıyor anlatınca ???? o yüzden anlatmıyorum
Yazı dizisi olur, sıkılırsın hocam Ama şu kadarı söyleyeyim,Okurduk aslında ????
????Ya biz uzay'da ki bir uzaylı öğrencinin okul ödevi ve projesiysek????????
Sosyal medyada epey yer edindi, favori kanallarımdan birinde de yer bulunca, eklemek istedim,