• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Uçağa Binerken E-Sigara Taşınması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MZahidd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MZahidd

Community
Nasip olursa THY uçağı ile yolculuk yapacağım, bir çok yerden araştırma yaptım fakat net bir cevap alamadım. Kimisinde doğru bilgiler yer alırken kimisinde yanlış, uydurma bilgiler yer alıyordu. Örn; THY e-sigara taşınmasını tamamen yasakladı ya da pilleri kargo bölümünde taşıyın gibi.. Ben de hem THY'yi arayarak, hem de Facebook üzerinden iletişime geçerek son bilgileri edindim.
Kısaca modun pillerden ayrı bir şekilde ve pillerin kısa devre yapma ihtimali ortadan kaldırılarak kabin içerisinde;
Likitlerin ise maksimum 100ml olacak şekilde ayrı ambalajlarda bagaj içerisinde taşınmasında herhangi bir sakınca yok.
*Pilleri bagaja vermeyin. İçerisindeki bazı metallerden kaynaklı piller siyah görünüyor ve valizinizi açtırıyorlarmış. (3. şahıstan edindiğim bilgi)
**Gözlerinden kaçabilir lakin kargo bölümünde taşınacak olan lityum iyon pillerin 80W/h altında olması şartı, sıfır fabrika ambalajlı olma şartı ve fabrikadan alınmış taşınabilir belge şartı bulunuyor. Bu sebeple sırt çantanıza 'pil kutusunun içerisinde olacak şekilde' atın ve rahat rahat kabine geçin.
***Atomizerde likit bulunması durumunda beslemesi çok iyi kapatılan atomizerleri bilemiyorum ama tecrübelere ve fizik kanunlarına göre basınç değişimlerinden kaynaklı kuvvetle muhtemel akacaktır.
Bu bilgiler parça parça bulunabilir fakat kesin şöyledir diye bu bilgilerin tümünü pek çok yerde bulamadım. O sebeple benden sonrakilere de bir nebze olsun yardımcı olur diyerekten konuyu açıp cevabını da vermiş oldum. Sabırla okuduğunuz için teşekkürler :)
Screenshot_2019-06-21-19-27-57-639_com.facebook.orca.png

praymlamak nedir tam olarak anlamadım ama yaz günü malum likitler akışkan oluyor. Bir peçete sararsanız atomizerin çevresine bir sorun olmayacaktır. Akıtma dediğiniz şey bu işin tuzu biberi, az mı rezil ettik elleri kolları, cepleri.
Tuz biber olmazsa olmaz ama ne kadar az o kadar sağlıklı ????
Prime'lama (Türkçe literatüre praymlamak olarak girdi sanırsam) Sarım pamuklama sonrası pamuğu likitlemeye deniliyor kabaca hocam

Tuz biber olmazsa olmaz ama ne kadar az o kadar sağlıklı ????
Prime'lama (Türkçe literatüre praymlamak olarak girdi sanırsam) Sarım pamuklama sonrası pamuğu likitlemeye deniliyor kabaca hocam
O zaman o Türkçe'ye praylamak olarak değil pamuğu likitlemek yada doğrudan likitlemek olarak girmiştir. Söylememişlerdir sana :) Konuşurum ben onlarla, kızarım, hııı bak haber verin böyle şeyleri derim :D

Traktör ile çıkmışsınız hocam, titreşimden olmuştur o :) Bir de sizdeki tahta modlar doğalarına vardıkları için bir titre ve kendine dön hezeyanına kapılmışlardır. Enselerine vurup sustursaydınız tahta modlarınızı :)
-Sus senin yerin mod, ağaç modda güzel deseydiniz :)
:))) yahu en çok ta tahtalarımın bunu yapması üzdü beni.:) Seviyeli bir ilişkimiz vardı:D

Geri