• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tütünlü Çikolatalı Tarif Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan knui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knui

Community
Merhaba
Çikolatalı, tütünlü (captain black) tarzında aynısı da olabilir hiç farketmez, bir tarif var mı ?
E liquid receipeste araştırdım fakat tam bulamadım.
Aradığım tat aslında tütün+çikolata+alttan da krema olabilir

Bir tarif buldum fakat, aromaları almaya kalktığım da ortalama 180-200 e geliyor. Çöp olma ihtimali olduğu için biraz korkuyorum :D

-Black honey %3,6
-Bavarian cream %2.4
-French Vanilla %1.8
-Sweetener %0,6
-Cotton Candy %1.2
-Double Chocolate Clear/normal %1 veya % 2
Yanına extra olarak keyfe bağlı bir kahve aroması da ekleyebilirim mesela

Aslında baktığın zaman çok güzel bi tarif gibi gözüküyor ama, var mı önerisi ya da fikri olan ?
Teşekkürler

Oyla 0
TPA/TFA sanırım bu aroma. Bu biraz ağır bir oran olabilir —en azından bana göre öyle gözüküyor. Solo %1-2 kullanım önerisi var diye hatırlıyorum.
Aradığım tat aslında tütün+çikolata+alttan da krema olabilir
İlk aklıma gelen SC Turkish (çikolata, marshmallow (?), ve biraz tütün). Bu aromanın bulunduğu bölgedeki çoğu aroma benzer; aralarında sadece tütün oranı ve bir iki nüans bulunuyor. SC’yi marka olarak —çok detaya inmiyorsanız— FE, VZ, vs., gibi okuyabilirsiniz. Bu grupta yaptığınız eşleşmelerde güvenli liman SC+SC veya SC+FW olabilir.

daha evvelce böyle bir mesaja yanıtımı ekliyim çekiliyim kenara
var çok var ama aromalar bizde yok
chocolate tobacco recipe gibi bir arama ile reçete sitelerine bakabilirsin ama moralin bozulur çünkü 10 aromadan 9u bize ya hiç gelmemiş ya stokta yok
eskiden yan komşu forumda e liquid france ve manabush satan bir arkadaş vardı artık getirmiyor yoksa önerebilirdim
bu aroma güzeldir ama beklentini karşılar mı emin değilim
ben olsam ne yapardım? hani rüyamda bile çikolatalı tütün görsem
öncelikle tfa double chocolate clear alırdım 2ml yetecek bize
sonra illa ki tobacco absolute alırdım (bunu 2ml alcaksın şöyle 3-5damla koyacaksın çok değil likiti çöp yapar fazlası)
sonra güzel bir tütün alırdım ama stok yok, en temizi şu
bunu da 2ml alırdım
sonraaa
60ml şişemi yıkadım, 2ml double chocolateyi bastım, 3damla tobacco absoluteyi koydum üzerine 1ml de blended tobaccoyu ekledim verdim nbaseyi verdim nbaseyi misler gibi oldu
e tobacco absolute arttı? hemen onu da black mile+ ile değerlendirirdim, 60ml şişeye 1ml black mile+ üzerine 3damla absolute mis
1ay demle bak tadına, çikolata mı eksik? double chocolate clearı 2ml daha ekle yeter, tütün mü az? fe tütün aromasını 2ml'e çıkar gene mi eksik tobacco absoluteyi 6damla yap (bunlar 60ml şişe için)
ama bişeyler eksik, mesela tatlılık arıyoruz, hemencecik sweetener ekle %1, aromalar çok köşeli az yumuşatacak mısın? güzel bir vanilya veya krema işini görecektir... yaz geldi hafif fresh bir tat arıyoruz fe inport ile aynı reçeteyi uygula bitti
tabi bunlar zaman ister ki likit işi zamanla oturan bişey, ilk aylar deneme ile geçer bir aromanın...
yine yan komşuda ve bizde tedarikçi olan sitelerden birkaç likit bırakayım
aklına takılan olursa burdayım

Mile Seven ilginçmiş. SC’nin de aynı isme sahip aroması var; Mile Seven veya Mild Seven diye geçiyor ismi. Yoğun çikolata ve az tütün olarak Black Cigar’dan başlayan Burley Tobacco’ya uzanan SC serisinde yer alıyor bu aroma. Fun fact de vereyim ????????: Belli oranlarda, hem PG/VG hem de aroma oranı olarak, muz tadı gelme ihtimali yüksek olan bir aroma. Kullanım oranı, tedarik edilen yere göre, %0.5-2 veya %1-4 diye hatırlıyorum.

Mile Seven ilginçmiş. SC’nin de aynı isme sahip aroması var; Mile Seven veya Mild Seven diye geçiyor ismi. Yoğun çikolata ve az tütün olarak Black Cigar’dan başlayan Burley Tobacco’ya uzanan SC serisinde yer alıyor bu aroma. Fun fact de vereyim ????????: Belli oranlarda, hem PG/VG hem de aroma oranı olarak, muz tadı gelme ihtimali yüksek olan bir aroma. Kullanım oranı, tedarik edilen yere göre, %0.5-2 veya %1-4 diye hatırlıyorum.
üstat bi link atar mısın kurcaliyim ben onu mild seven görmedim hiç
muz tadı gelmesi çok acayip geldi bana

Geri