Türk
Council
O kadar işlemi neye yapsan temiz olur zaten. Mesele sana temiz gelmesi. Sanayii'den çıktığı gibi değil abiDemi ilk süte yatır kaynat sirkeli su oh maşallah ama işte yinede benim için ilk çıktığından beri hiç vazgeçmedigim ato
O kadar işlemi neye yapsan temiz olur zaten. Mesele sana temiz gelmesi. Sanayii'den çıktığı gibi değil abiDemi ilk süte yatır kaynat sirkeli su oh maşallah ama işte yinede benim için ilk çıktığından beri hiç vazgeçmedigim ato
Katılıyorum ????Troy serisinin hepsini kullanmış biri olarak hatta bir cekmece dolusu troyu bir abime yok fiyatindan veren biri olarak troy boş. TroyS haricince gerisi benim icin bes para etmez.
Hele zaten satilan fiyatlari gorunce operim oyle atoyu
İda clonhnun tek sıkıntısı deckteki vidaların arasındaki hava kanalının vidalı olmaması buda sitesinde satılan hava daraltma aparatların uymamasına sebep oluyor ama kendiniz yaptırabilirseniz efsane oluyor(sıkı içim severler için )Klonu denk gelirse onu dene hocam. 0 ısınma ve daha iyi aroma. Tecrübe ile sabit. Koleksiyoner bir abim var, ondan deniyorum böyle antin kuntin şeyleri
Oxelight senin videolarının çok sıkı takipçisiydim ama artık bulamıyorumSeneler önce iyiydiler. Gelişme olmadığından hala "seneler önce iyiydiler". Tabi o zamanlar muadilleri yoktu tr de. Artık mühendislik olarak örnek varken sadece seneler önce iyiydiler. Troy yatıyor, troya yatıyor, ida rba yatıyor. Hatta pc tankları renk değiştirmiş Tavsiye: pc tankların içinde likit bırakmayın
Yayından kaldırdım hocam.Oxelight senin videolarının çok sıkı takipçisiydim ama artık bulamıyorum
Eksikliğin büyük ölçüde hissediliyor. Hocam bishop mtl rta hakkında ne düşünüyorsun deneme fırsatın oldumu hocam?Yayından kaldırdım hocam.