• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Troy 1x RDA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemetery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemetery

Council
Merhaba dostlar olmazsa olmaz dediğimiz ve ilk çıktığı günden beri devamlı kullandığım ilk serilerin v1. v2. 510 pinlerinden likit akıtma sıkıntısı ile 5 modu mu mezarlığa gönderen atomizerim ama yinede seni seviyorum yoruma açık her türlü paylaşımınızı yapabileceğiniz karşılaştığınız sorunlar aldığınız en iyi performanslar v.b

Fakirs Troy 1X v3 RDA

Tek coil kurulum için tasarlanmıştır.

Özellikler:
Çap:22mm.
Tüm metal aksam 304 Paslanmaz Çelikten mamuldür.
Uzunluk:35mm
İzolatörler: Peek
Topcapten ayarlanabilir hava akımı.
Ayrıca değiştirilebilir hava tüpleri (1.2, 1.4, and 2.5mm).
Her ürün ayrı seri numarası ile kayıtlıdır.

İçerik:
1* Fakirs Drip Tip.
1* Troy 1x v3 single coil atomizer
1* Yedek paketi ( o-ringler, vidalar, hava, kanalları)
5329 5330

Troy V3 Rda tüm isteklerime cevap verebilen, benim için ''Mükemmel'' bir Atomizerdir.
Kolay kurulum,
Kolay temizlik,
Sıkı içim,
Az parça,
Akıtmama,
Yüksek Aroma...
Daha ne isteyeceğim ki zaten bir atomizerden ;)
Yapanların eline sağlık (y) (y) (y) (y) (y)
⭐⭐⭐⭐⭐

aynen öyle başkan bu arada @Turk te 3-4 tane var o kadar çok seviyor ki bazen özeniyorum ona :p:cool:
Biraz sert olacak ama kusura bakmayın şimdiden;
Troy 1 2 3 4 85 832 3231312 142133
yada s l w r t v2 v3 v4 v33 v55 v66
yada ato parasına satılan ultem kepi küpü ağızlığı bacası sağı solu cemi cümlesi benim nazarımda çöptür. Şahsi fikrimdir, kimse bana fakirs ürünlerini sempatik gösteremez.
İlave, muadili, aslından daha iyi olan atomizerlerden bahsediyoruz.

yada ato parasına satılan ultem kepi küpü ağızlığı bacası sağı solu cemi cümlesi benim nazarımda çöptür. Şahsi fikrimdir, kimse bana fakirs ürünlerini sempatik gösteremez.

:D :D????✋ adamsın

Elime chtulhu 1928 geçene kadar rda olarak troy dan başkası yalan diyordum. Nasıl da saf ve temizmişim [emoji23][emoji23][emoji23]

Az makine yağı kazımadım yeni aldığım atomizerlerden. Sirkeli sularla atomizer temizlemeyi, ılık sütlere atomizer yatırmayı normal bir işlem sanıyordum.

Atomizer çıkaracağız siz her gün sitemize girin, biz dalga geçer gibi günde 3-5 atomizer stoğu gireceğiz sen yakalarsan alırsın, yakalayamazsan yarın yine işin ne gel sitede stok kovala yaklaşımını işin raconu sanıyordum. Üretici ve çalışanları bilgisayar başında kıs kıs gülerken.

Tütün aroması dışında aroma verme konusunda kabız atomizerler kullandığım için biz tütüncüyüz, pastane meyve falan aroma mı diye dolanıyordum. Herkes aromanın dibine vururken.

Çünkü yerli malı yurdun malı. Çünkü birşey olursa yedek parçası var. Çünkü herkes onu övüyor.

Yerli üreticinin falan bana faydası olmadığını, iyi üreticinin beni düşünen üretici olduğunu anladığımda aydınlanma yaşadım resmen.

Allah'ın Çinlisi, Almanı, Yunanı benim için en kral yerli üretici artık. Onlar beni daha çok düşünüyor. Daha iyi ürünü daha iyi fiyattan veriyor.

Ama hiç iddialaşmam troy rda ların kralı mıdır diyorsun? Evet öyledir. Birkaç sene sürdü benim uyanmam. Onu diyende bir gün uyanır elbet

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elime chtulhu 1928 geçene kadar rda olarak troy dan başkası yalan diyordum. Nasıl da saf ve temizmişim [emoji23][emoji23][emoji23]

Az makine yağı kazımadım yeni aldığım atomizerlerden. Sirkeli sularla atomizer temizlemeyi, ılık sütlere atomizer yatırmayı normal bir işlem sanıyordum.

Atomizer çıkaracağız siz her gün sitemize girin, biz dalga geçer gibi günde 3-5 atomizer stoğu gireceğiz sen yakalarsan alırsın, yakalayamazsan yarın yine işin ne gel sitede stok kovala yaklaşımını işin raconu sanıyordum. Üretici ve çalışanları bilgisayar başında kıs kıs gülerken.

Tütün aroması dışında aroma verme konusunda kabız atomizerler kullandığım için biz tütüncüyüz, pastane meyve falan aroma mı diye dolanıyordum. Herkes aromanın dibine vururken.

Çünkü yerli malı yurdun malı. Çünkü birşey olursa yedek parçası var. Çünkü herkes onu övüyor.

Yerli üreticinin falan bana faydası olmadığını, iyi üreticinin beni düşünen üretici olduğunu anladığımda aydınlanma yaşadım resmen.

Allah'ın Çinlisi, Almanı, Yunanı benim için en kral yerli üretici artık. Onlar beni daha çok düşünüyor. Daha iyi ürünü daha iyi fiyattan veriyor.

Ama hiç iddialaşmam troy rda ların kralı mıdır diyorsun? Evet öyledir. Birkaç sene sürdü benim uyanmam. Onu diyende bir gün uyanır elbet

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru Troy kraldır ama kralın olmadığı yerde :) Yine başlayacaktım, 10'a kadar saydım sustum.

Merhaba dostlar olmazsa olmaz dediğimiz ve ilk çıktığı günden beri devamlı kullandığım ilk serilerin v1. v2. 510 pinlerinden likit akıtma sıkıntısı ile 5 modu mu mezarlığa gönderen atomizerim ama yinede seni seviyorum yoruma açık her türlü paylaşımınızı yapabileceğiniz karşılaştığınız sorunlar aldığınız en iyi performanslar v.b

Fakirs Troy 1X v3 RDA

Tek coil kurulum için tasarlanmıştır.

Özellikler:
Çap:22mm.
Tüm metal aksam 304 Paslanmaz Çelikten mamuldür.
Uzunluk:35mm
İzolatörler: Peek
Topcapten ayarlanabilir hava akımı.
Ayrıca değiştirilebilir hava tüpleri (1.2, 1.4, and 2.5mm).
Her ürün ayrı seri numarası ile kayıtlıdır.

İçerik:
1* Fakirs Drip Tip.
1* Troy 1x v3 single coil atomizer
1* Yedek paketi ( o-ringler, vidalar, hava, kanalları)
Ekli dosyayı görüntüle 5329 Ekli dosyayı görüntüle 5330
Severiz abi ozelliklede uzerinde arti bir hava deligi acmissak ????????????

Troy kullanan adamlar zaten kendileri geliştiriyor ama cidden o ekstra delikler dahada iyi oldu , harbiden şu atoyu seven benim gibi ve bir çok kişi olmak üzere ya harbi harbi seviyor yada yüzüne bile bakmıyor Akıncım yakında görüşürüz kısmetse
Değil mi? Ben de motorsikletlerin bakımını, ufak tefek onarımını çin malı motorlarla öğrenmiştim. Capon motor alınca hee, buymuş demek ki dedim.

Seneler önce iyiydiler. Gelişme olmadığından hala "seneler önce iyiydiler". Tabi o zamanlar muadilleri yoktu tr de. Artık mühendislik olarak örnek varken sadece seneler önce iyiydiler. Troy yatıyor, troya yatıyor, ida rba yatıyor. Hatta pc tankları renk değiştirmiş :) Tavsiye: pc tankların içinde likit bırakmayın :)

Troy V3 Rda tüm isteklerime cevap verebilen, benim için ''Mükemmel'' bir Atomizerdir.
Kolay kurulum,
Kolay temizlik,
Sıkı içim,
Az parça,
Akıtmama,
Yüksek Aroma...
Daha ne isteyeceğim ki zaten bir atomizerden ;)
Yapanların eline sağlık (y) (y) (y) (y) (y)
⭐⭐⭐⭐⭐
Hocam rica etsem @Cemetery hocama sorar mısın 510 pin den akan likitler yüzünden kaç mod perte çıkmış? Sıkı içime girmiyorum bile, o kısım komik :)
MTL'nin Atasıdır Troy 1X , dolabında Troy 1x olmayana MTL'ci demeyiz :)
Ben mtlci değilim o zaman. Olmayacağımda.

Seneler önce iyiydiler. Gelişme olmadığından hala "seneler önce iyiydiler". Tabi o zamanlar muadilleri yoktu tr de. Artık mühendislik olarak örnek varken sadece seneler önce iyiydiler. Troy yatıyor, troya yatıyor, ida rba yatıyor. Hatta pc tankları renk değiştirmiş :) Tavsiye: pc tankların içinde likit bırakmayın :)
şiir ve şarkı tadında olmuş" Seneler önce iyiydiler" :p

Bu yüzden bir mod mevsimi kapandı
Bu yüzden hep ıslak 510 pin ve piller
ahh zalimin kızı troy sen neymişsin seneler önce :ROFLMAO:

şiir ve şarkı tadında olmuş" Seneler önce iyiydiler" :p

Bu yüzden bir mod mevsimi kapandı
Bu yüzden hep ıslak 510 pin ve piller
ahh zalimin kızı troy sen neymişsin seneler önce :ROFLMAO:
Ya abi uylama beni, bilerek yapıyon biliyorum da bildiğin alüminyum üzerine 2 parça kutup niyetine 2 parça direk yaa :D Tövbe estağfurullah, övülecek başka atomizer mi kalmadı. Hadi Ammit falan desen anlarım içinde antin kuntin bir sürü şey var da, neyse ya :D

Ya abi uylama beni, bilerek yapıyon biliyorum da bildiğin alüminyum üzerine 2 parça kutup niyetine 2 parça direk yaa :D Tövbe estağfurullah, övülecek başka atomizer mi kalmadı. Hadi Ammit falan desen anlarım içinde antin kuntin bir sürü şey var da, neyse ya :D
Başkan ben seviyorum bu lanet olası ato yu ne kadar sıkıntı çıkarmış olsa da yani bilmiyorum farklı benim için yani kızma başkan :)

Hocam rica etsem @Cemetery hocama sorar mısın 510 pin den akan likitler yüzünden kaç mod perte çıkmış? Sıkı içime girmiyorum bile, o kısım komik :)
Benim 3-4 senedir hiçbir modumu perte çıkarmadı valla ;) Belki bahsedilen hocamın Troy'da bi sıkıntı vardır, keşke geri yollasaymış.
Kişiden kişiye değişir "Sıkı" içim kavramı, ben yanaklarım birleşsin istemiyorum :) Keza sigara içerken de yanaklarım birbirine değmedi hiç zamanında :D
Komik geldiyse gülüp geçin hocam, sizin Fakirs nefretinize de ben gülüyorum :)
Troy V3 Rda benim için "Mükemmel" dir.
∆ Aşırı kolay kurulum​
∆ Az parça​
∆ Aşırı kolay Temizleme​
∆ Yüksek aroma​
∆ "SIKI, SIMSIKI İÇİM​
∆ SIKI İÇİM demiş miydim ;)

Geri