MoNoT10
Council
Tobacco absolute nam-ı diğer cankurtaran ????
Cok cok basit sekilde anlatim yapip fazla kafa karisikligi olusturmadan konuyu noktalayim istiyorum .
Arkadaşlar oncelikle nedir bu TA(tobacco absolute-bundan sonra Ta olarak anilacaktir)?
Ta tutun ekstrakti dir,yani basitce tütünün aromasi.
Hazirlanisi:
10 ml pg icine 1ml Ta koyup guzelce karismasini saglayin oldu bitti bu kadar
Kullanisi:
Bu hazirlamis oldugunuz karisimdan
Hazirlamis oldugunuz likitin icerisine
“Her 10 ml likit icin 1veya2 damla damlatmaniz yeterlidir
Not:Ta ‘yi pg icinde hazirlanis kisminda belirttigim sekilde seyreltmeden kullanmamanizi tavsiye ediyorum.
Ve son olarak
Tarif olusturacaklar icin:
Herhangi bir tutun aromasina ek olarak
-Krema-cream fresh-sweet cream-vanilla bean ice cream %2 olarak
-Eğer graham cracker isterseniz %1 olarak
-Eğer çerez tadi isterseniz %0.5 olarak
-Eger tatli bir tat isterseniz de sweetner her 10ml’ye 1 damla olarak ekleyebilir
Ve cok kolay bir sekilde tarifinizi olusturabilirsiniz
- bir tarifi suraya birakayim-
Realcig -1ml 555-1ml
Sweet cream %2
Sweetner 10ml/1 damla
Acetyl pyrazine %0.5
Graham cracker % 1
Tobacco absolute her 10ml/1&2 damla
Kendi çapında bir buharci oldugumu da belirteyim bu arada,isin kimya kismindan pek anlamam????
Bu konuda destek veren olursa da ayrica sevinirim
Bunlarin icinden dilediginizi cikarabilir ve istege gore farkli aroma ilavesi de yapabilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmis.????
Baslikta cankurtaran demiştik
Evet icemediginiz likitlere yine kullanim kisminda belirttigim sekilde deneme yaparak kurtarma sansiniz cok yuksektir.
Not2: kurtarmak istediginiz likitten 10 ml ayirarak buna uyguladığınız ta ile test ederek hosunuza gitmesi halinde kalana da uygulamaniz daha iyi olacaktir.
Hazirlamis oldugunuz tarifleri ta ekli sekilde en az 3-4 hafta demlemenizi tavsiye ederim
Yine halihazirda icilen likitlerinize uygulamayi dusundugunuz de ise kendi uygulamam en az 10-15 gün bekletmek oluyor
Diger taraftan bu konuya kendi uygulamalarinizla destek vermenizi umarim.halihazirda tarifi olan varsa da buyursunlar efem????
Buhariniz tatli keyifli olsun ????
Edit:2.düzenleme
Cok cok basit sekilde anlatim yapip fazla kafa karisikligi olusturmadan konuyu noktalayim istiyorum .
Arkadaşlar oncelikle nedir bu TA(tobacco absolute-bundan sonra Ta olarak anilacaktir)?
Ta tutun ekstrakti dir,yani basitce tütünün aromasi.
Hazirlanisi:
10 ml pg icine 1ml Ta koyup guzelce karismasini saglayin oldu bitti bu kadar
Kullanisi:
Bu hazirlamis oldugunuz karisimdan
Hazirlamis oldugunuz likitin icerisine
“Her 10 ml likit icin 1veya2 damla damlatmaniz yeterlidir
Not:Ta ‘yi pg icinde hazirlanis kisminda belirttigim sekilde seyreltmeden kullanmamanizi tavsiye ediyorum.
Ve son olarak
Tarif olusturacaklar icin:
Herhangi bir tutun aromasina ek olarak
-Krema-cream fresh-sweet cream-vanilla bean ice cream %2 olarak
-Eğer graham cracker isterseniz %1 olarak
-Eğer çerez tadi isterseniz %0.5 olarak
-Eger tatli bir tat isterseniz de sweetner her 10ml’ye 1 damla olarak ekleyebilir
Ve cok kolay bir sekilde tarifinizi olusturabilirsiniz
- bir tarifi suraya birakayim-
Realcig -1ml 555-1ml
Sweet cream %2
Sweetner 10ml/1 damla
Acetyl pyrazine %0.5
Graham cracker % 1
Tobacco absolute her 10ml/1&2 damla
Kendi çapında bir buharci oldugumu da belirteyim bu arada,isin kimya kismindan pek anlamam????
Bu konuda destek veren olursa da ayrica sevinirim
Bunlarin icinden dilediginizi cikarabilir ve istege gore farkli aroma ilavesi de yapabilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmis.????
Baslikta cankurtaran demiştik
Evet icemediginiz likitlere yine kullanim kisminda belirttigim sekilde deneme yaparak kurtarma sansiniz cok yuksektir.
Not2: kurtarmak istediginiz likitten 10 ml ayirarak buna uyguladığınız ta ile test ederek hosunuza gitmesi halinde kalana da uygulamaniz daha iyi olacaktir.
Hazirlamis oldugunuz tarifleri ta ekli sekilde en az 3-4 hafta demlemenizi tavsiye ederim
Yine halihazirda icilen likitlerinize uygulamayi dusundugunuz de ise kendi uygulamam en az 10-15 gün bekletmek oluyor
Diger taraftan bu konuya kendi uygulamalarinizla destek vermenizi umarim.halihazirda tarifi olan varsa da buyursunlar efem????
Buhariniz tatli keyifli olsun ????
Edit:2.düzenleme
Son düzenleme: