• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri The Golden Greek - Iatty Reborned

kardeşim bu foto bi önceki tasarim, imeo geliştirdi bunu. besleme kanallari dikeye döndü.

amadeusunda üst yapısıyla altı o ringle bağlı, ama sıkıntısız.

Az kaldi, 1 ay sonra elimde :)

Bekliyim ben, 3 farklı klon olacak o zaman, yorumlara göre seçeriz. Klonda hareketli besleme ve tankın oringle montajı sıkıntı çıkartır abi kesin. Değiştirmek gerekir onları kalitelilerle. Orijinal de zaten kaliteli ve sağlamdır oringler. Amadeus'un da boyu bundan kısa abi bir de 3 tane oring var, hatta oring olan alan tekerlek gibi duruyor. Dahası besleme deliği oring olan alanda değil. Bunda yukarıda aşağıda birer oring var, ortada da besleme deliği, bir de deckin çevresinde sonuçta en çok ısı değişimi olan yerlerden biri ama revize devam ediyorsa oraya da el atarlar belki.

Bekliyim ben, 3 farklı klon olacak o zaman, yorumlara göre seçeriz. Klonda hareketli besleme ve tankın oringle montajı sıkıntı çıkartır abi kesin. Değiştirmek gerekir onları kalitelilerle. Orijinal de zaten kaliteli ve sağlamdır oringler. Amadeus'un da boyu bundan kısa abi bir de 3 tane oring var, hatta oring olan alan tekerlek gibi duruyor. Dahası besleme deliği oring olan alanda değil. Bunda yukarıda aşağıda birer oring var, ortada da besleme deliği, bir de deckin çevresinde sonuçta en çok ısı değişimi olan yerlerden biri ama revize devam ediyorsa oraya da el atarlar belki.

kardeşim şu aralar revize bitmiştir tahminim, üretime gitmiştir. Bende merakla bekliyorum

Önümüzdeki ay geçmeyi düşünüyorum ben sipariş ama ne boğaz vurumu, ne buhar ısısı ne de aroma performansı ile öne çıkacak bir atomizer gibi durmuyor. Coilin altında ne kadar çok hava gezinirse ve baca ne kadar uzunsa o kadar boğaz vurumu, yine baca ne kadar uzun, çan ne kadar genişse o kadar serin buhar, baca ne kadar kısa, çan ne kadar dar ve bombeliyse o kadar aroma gibi bir genelleme yapılabilir sanırım. Baca kısa, çan normal ölçülerde gibi ama deck kapalı Genesis tipinde, muhtemelen ***** kalacak yanma odası, sonuç olarak benim tahminim Spica Pro'nun, yanma odası çatısı orta ayardaki hali gibi bir performans sergileyeceği yönünde. Referans bir atomizer olmaz diye düşünüyorum ama umarım yanılırım.

Eğer bu görsel doğruysa;
Ekli dosyayı görüntüle 16678
Besleme ayarını da tankı da tutan tek şey oringler. Sağlam oringler de bulmak lazım. Şu haliyle Fev gibi takılıyor yanma odası ve tank lakin Fev'de stoper var, sürekli sağa sola da döndürmüyoruz, sıkıntı çıkartmıyor oringler. Bir de bu tarz bir sabitleme ne kadar sağlıklı olacak denemeden bilinmez.

Edit: Sansür yemişim bir yerde, orada yükseğin tersi yazıyor normalde :)
43$ biraz fazla değil mi, sizin incelemenizi bekleyelim. Bu ürün lansmanı öncesi Imeo ile Facebookta konuşmuştuk, resimlerini paylaşmıştı Facebook'ta.

Bende çok heyecanlıyım ???? Ato bana geleceği için mi yoksa sen bu ato yüzünden Bodrum'a geleceğin için mi bilinmez.
kardeşim ato sana geleceği içindir :) veya sucuk geleceği için .

He bu arada , gelirken tüm golden greek atolarını getirecem, sana sevdirmek lazım şunları
Dolum önü taze ev sucuğu Bodruma gitmez. Kaptan’ı Afyon’a al sen ;)
hocam gelmiyorki :) deniz yok ya burda

hocam birde sucuğu ben aslında kaptanıma getirmiyorum, bi yeğenim var orada , sucuğun müdavimi, ona gidiyor, basınçlı torbalarda, annesiyle babası çaktırmadan az az tırtıklıyorlar????
sırasıyla hareket ve bereket :D

Abi toplanıp İzmir'e gelin, Bodrum'a da yakın Afyon'a da. Deniz de var. Oğuz abi de var :D

Geri