biz her daim kertiliyoruz. komaz bize, alışığıkOrdan sekip bizi kertmesinler sonra da, onlar bizi kıskana dursunlar ????
Oda doğru ????biz her daim kertiliyoruz. komaz bize, alışığık
hocam sanki ufacık bir devre var gibi zira pil bitene kadar perf değişmiyor genel olarak, pilin içini çok dağıtmadım geçen 5-6 tane eski dahili pilli cihazı parçalarken piller zarar gördü biri hafif patladı diğerleri deli gibi ısındı aksiyona gerek yok dedim...Nefes sensörlü mekanik mod denilebilir mi çok özetle?
Çekik gözlü kardeşlerim daha ne yapsınlar , bizler için ciğerlerini bile feda ediyorlar ????????Tek kullanımlık pod kullananlar izlesinler.,.????????????
Sen çok yaşa hocam????????????Çekik gözlü kardeşlerim daha ne yapsınlar , bizler için ciğerlerini bile feda ediyorlar ????????
Bilmukabele. ????????Sen çok yaşa hocam????????????
Ha anladım hocam. Nefes sensörüyle çalışan bir şeyler yapma isteğim vardı da malum podmodların devresinin büyüklüğü vs. sebebiyle pek elverişli olmuyorlar, Ufacık bir parça görünce ilgimi çekti. Son zamanlarda gördüğüm en faydalı konu oldu bu tarz bir inceleme, bu ürünler nedir vs. açısından. Teşekkürler hocam.hocam sanki ufacık bir devre var gibi zira pil bitene kadar perf değişmiyor genel olarak, pilin içini çok dağıtmadım geçen 5-6 tane eski dahili pilli cihazı parçalarken piller zarar gördü biri hafif patladı diğerleri deli gibi ısındı aksiyona gerek yok dedim...
mekanik sayılmaz ancak vape tarihinin en büyük saçmalığı denilebilir????
hocam deneme amaçlı alınması elbette normal, ama sigara alır gibi bittikçe alan bir kitle var, o paraya pod coil kartuş likit alınır cidden yazık günahHa anladım hocam. Nefes sensörüyle çalışan bir şeyler yapma isteğim vardı da malum podmodların devresinin büyüklüğü vs. sebebiyle pek elverişli olmuyorlar, Ufacık bir parça görünce ilgimi çekti. Son zamanlarda gördüğüm en faydalı konu oldu bu tarz bir inceleme, bu ürünler nedir vs. açısından. Teşekkürler hocam.
Dediğiniz konuda da katılıyorum. Bahsettiğiniz sorunların da ötesinde pamuk, tel, tankın materyali, likitin içindekiler hakkında da hiçbir bilgi yok ortada. Podmodlara, hazır coillere bile mesafeli yaklaşıyorum. Ama yeni başlamayı düşünen çoğu insan için mantıklı bir ürün aslında, en azından geçiş ürünü olarak değerlendirmek lazım. Bir podmod bile 600-700 tl dolaylarında. Bir de likit masrafı dahil edilince, sadece deneme amaçlı bu tarz bir masraf yerine disposable ürün tercih etmek daha uygun olabilir aslında.
Elbette hocam Üst düzey atomizer, çipli bir mod dahi alınsa eminim çok daha az masraflı olacaktır. Kılıf uyduruyorum sadece.hocam deneme amaçlı alınması elbette normal, ama sigara alır gibi bittikçe alan bir kitle var, o paraya pod coil kartuş likit alınır cidden yazık günah
keşke nefes sensörünü atmasaydım ya aklıma gelmedi hiç, başka boş cihaz denk gelirse aklımda kalır pili söker kalan parçaları size yollarım????