• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Tc Mod Kullanmalı Mıyım?

asksakizi

Community
Daha önce hiç ısı kontrollü tel veya mod kullanmadım, denemek istiyorum. Setup'ım buna elverişli mi bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar anlar diye düşündüm. Bishop mtl rta ile Paramour SBS'de tc modu kullanabilir miyim? aromadan ziyade boğaz vurumu ve soğuk buharı daha çok istiyorum açıkçası. Eğer kullanabilirsem hangi teli kullanmalıyım? Bilen dostlarım beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Not: Şu an kullandığım tel ise 27ga kanthal. Isı modu yerine 28-29ga kanthal kullansam ısı kontrollü tellerden daha mı çok verim alırım?

Paramour SBS'de TC modu bilmiyorum ama TC modu düzgün çalışırsa titanyum Tel ile fazla boğaz vurumu alabilirsiniz. Soğuk buhar olayına gelecek olursak Soğuk buhar için dereceyi düşürüyorsun tüm performans gidiyor. Tam istediğin gibi olmuyor :)
Soğuk buhar ve boğaz vurumu için atomizer değişimi bence alacan çirkin kraldan Vurucan kırbacı, Yada soğuk buhar için teli incelticen boğaz vurumunda feregat yapıcan.

Daha önce hiç ısı kontrollü tel veya mod kullanmadım, denemek istiyorum. Setup'ım buna elverişli mi bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar anlar diye düşündüm. Bishop mtl rta ile Paramour SBS'de tc modu kullanabilir miyim? aromadan ziyade boğaz vurumu ve soğuk buharı daha çok istiyorum açıkçası. Eğer kullanabilirsem hangi teli kullanmalıyım? Bilen dostlarım beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Not: Şu an kullandığım tel ise 27ga kanthal. Isı modu yerine 28-29ga kanthal kullansam ısı kontrollü tellerden daha mı çok verim alırım?

Titanyum evet bogaz vurumuna faydasi var evet ama oyle daglara taslara bir fark degil, sadece yardimci olacaktir ve evet buhariniz soguk olacak ayarlamaniza gore. Modunuzun uygun olup olmadigini ancak deneyerek gorebilirsiniz. Keyifli mi, kesinlikle keyifli, ben ugrasin derim.

Tel kalinliginizi 28 den ziyade 29 ,30, 31 ve 32 secerseniz, buhariniz kesinlille soguyacaktir, ben bu ise kantal 26 ile basladim, favorim su anda 29 , 30 ve hatta 32 ga dir.

Bishop mtl rta ile Paramour SBS'de tc modu kullanabilir miyim

evet.
fakat bana gore bishop bogaz vurumu konusunda biraz geride.
elinizdeki tel ile serin buhar ve daha iyi bir bogaz vurumu alabilmek/arttirmak icin tahsiyem 2.5mm cap 5 tur sarim yapip 12-13watt gibi kullanin ve sizin icin uygunsa tek taraf kor pin, diger taraf 1 yada 1.2mm pin gibi deneyin.

eger ki bu ise yaramazsa, serin buhar icin A1 29ga tele gecin. Illa ki TC denemek istiyorum derseniz bana gore bogaz vurumu icin en uygun tel titanyum. digerlerine gore sert bir teldir, calismasi biraz zordur.
bu arada paramour TCR girisi yapabileceginiz bir mod, baslangic icin fena sayilmaz. yani her turlu opsiyonu deneyebileceginiz bir setup sahibisiniz.

Güzel oluyor twisted @murcix ???? Tükenmez kalemin ataç gibi bir yeri var (adı ne bu parçanın aklımda değil????‍♂️). Teli “U” şeklinde yerleştirip döndürerek yapıyordum hızlıca. ???? Uzun zaman oldu kullanmayalı, fakat, o dönem, mikro-clapton’lardan başarılı buluyordum.

Geri