Ana medyada fazla yansitilmiyor Hatayin durumu, cogu bolgeye yardim ulasmadi. Havalimani ve hastaneler iptal, evlerin %90 i yasanamaz durumda. Hatay cok kotu durumda...
[/QUOTE
yahu malzeme alsam yol yok
yol olsa kargo çalışmaz
elden bişey gelmiyor öyle salak salak ekrana bakıyorum
burada zengin bir arkadaş iki tır yapıp yolladı adama da al bende 1.000liralık malzeme aldım demek abes kaçacak
öyle saçma bir pozisyondayız, ulaşamadıklarımız var enkazdan ölü çıkan uzak akrabalar var
ciddi ciddi çaresizlik yaşıyorum, yardım alsak nasıl ulaştırıcaz var mı fikri olan?
Sadece samandag degil, hatay sehri genel olarak iptal... Liman da yandi. Hicbir sey kalmadi????Tüm kanalları tarıyoruz... Samandağ a giren tv vs yok.. samandağ çok fenaymış.. '2 arkadaştan haber alamıyoruz.
yok mu aq memleketinde 2 helikopter söndürecek vs.. var pis kokularrrrrr...Sadece samandag degil, hatay sehri genel olarak iptal... Liman da yandi. Hicbir sey kalmadi????
abi ben bişey demiyorumyok mu aq memleketinde 2 helikopter söndürecek vs.. var pis kokularrrrrr...
yerel yonetimler de elbet yapiyor ama yerel teskilatlarin mensuplari da acili, yarali ve maalesef hayatlarini yitirenler de var. disaridan destege ihtiyaclari olduklarini da dile getiriyorlar. burada bas organizator AFAD. onlar da ihtiyac listesi yayinliyor.Hocam yerel yönetimlerde bu işi layıkı ile yapıyorlar günlerdir. Ulaşmak ve kontrol mekanizmasından(kullanılamayacak durumdaki yardımların ayrılması) geçirmeleride kolay oluyor.