Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bazı resimlerde küçük gibi görünen devasa detaylar çok güzel.
Yazdığınız tüm detaylar için de teşekkür ederim.
Ayrıca Türkçe dil seçeneği olduğu için öncelikli tercih sebebim olur.
Ağırlık konusunda çok fark var mı?
Bir yerde T Class 350 gramdan fazla diyor bir yerde de 240 gram diyor. aradaki fark gerçekten fazla. Bir de G Class 310 gram görünüyor.
Hocam konu ile alakasız ama özür dileyerekten soruyorum Göktürkçe biliyormusunuz ve nasıl öğrendinizTeşekkür Ederim Ve Dahi Rica Ederim. Estağfurullah. .
Sizi Tenzih Ederek, Vaporesso Diye Ayrım Yapmadan Önce Sanırım Revenger, Revenger X Gibi Cihazlardan Bahsediyorsunuz Bugün Vaporesso'nun 2 Cihazı Var Türkiye'de İmkansız Bulmak Bunları Söz Konusu Cihazlar Benim Diyen Cihazdan Daha Hızlı Ateşlemeye Ve Dahi Birçok Konuda (Tasarım-Görüntü-Malzeme Kalitesi) Kaliteye Sahiptir.
Bknz.
- Revenant Delta Kit
- Revenant Tailwind
Yine Nikola Wolverine
Yukarıda Saydığım 3 Cihaz Benim İçin Şimdiye Kadar Kullandığım Ve Dahi Sahip Olduğum Tüm Cihazlardan Kat be Kat Daha Üstün. .
Birçok Markanın Birçok Farklı Cihazı Kendi Aralarında Değişkenlik Gösteriyor asMODus'un da Kaliteli İşe Yarar Cihazları Olduğu Gibi, Malum Kişiler Tarafından Şişirilerek Satışa Sunulan Bana Göre Kalitesiz Cihazları da Mevcut. .
Bu Zevk Meselesi Kişiden Kişiye Değişir.
En Çok Kullandığım Cihaz İşimden Ötürü Ve Dahi Küçük Olduğundan Dolayı Wismec RX Gen3 Dual (Çift Pilli En Küçük Cihaz) ve Aromamizer Plus
HCigar VT250S
ve SXmini SL Class
Son Olarak Fikrimi Sorarsanız, SXmini G Class mı, SXmini T Class mı?
bu konu benim de merakımdır @SerKan1923Hocam konu ile alakasız ama özür dileyerekten soruyorum Göktürkçe biliyormusunuz ve nasıl öğrendiniz
Hocam konu ile alakasız ama özür dileyerekten soruyorum Göktürkçe biliyormusunuz ve nasıl öğrendiniz
bu konu benim de merakımdır @SerKan1923
Esenlikler.
15 Sene Önce Öğrendim Kendi Çabalarımla, Uzun Yazıları Çevirerek Pekiştirdim O Yıllarda.
Ayrıca Göktürkçe Tanımı Yanlıştır.
Nitekim Bugün Herkes Bu Şekilde İfade Etmektedir TV. Sosyal Medya Vs. Yerlerde.
Türk Orkun Alfabesi Diye Tanımlamak Doğrudur.
Öğrenmek İstiyorsanız, YouTube Üzerinde Eski Yüklenen Videolar Var Araştırıp Bulun Dikkatli İzlerseniz Zamanla Öğrenirsiniz.
Değerli yanıtınız için çok teşekkür ediyorum hocam