Maalesef o şıklarda yok ????????q mini
İkisinide kullanmadım g classı deneyimledim eşyen dosttan ama şu t class çok tipsiz geliyor gözüme nedense [emoji23]
Q miniyi ekleyin bence şıklara [emoji6]
Fiyatıda önemli pek mod ihtiyaçım olmadığı için takip etmedim fiyatlarını nedir bunların ederi
Q miniyide ekleyinMaalesef o şıklarda yok ????????
Yaw g class daha önce çıkmadı mı ?T 800
G 900
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw g class daha önce çıkmadı mı ?
T class fiyatı daha az tutulmadı herhalde
Zamanıda 600liraydı yaw bunlar havalarda uçuşuyodu [emoji23][emoji23]
Therionlar falanda vardı therion 2.el 300den satıyor şuan g classında 2.eli 450-500dur diye tahmin ediyorum
Bide bunların 510ları çok geniş g class 30mm galiba bi aromamizer yakışır [emoji23][emoji23]
800-900 verilcek cihaz değil bunlar kelepir yakala bi revenger ölene kadar kullan
G class hocam müsait bir zaman mesajı düzenleyeceğim. 2side var uzun zamandır.
öncelikle t class aylardır bende max 4-5 defa kullanmışımdır oda sadece masada ve dl içimde sebebi ise çok ağır evet inanılmaz ağır dışarı çıkarsam eli yorucak kot cebinı asagıya sarkıtacak kadar. yazılımsal olarak pek farkları yok sanırım ekranı bır tık daha ıyı ve turkce . yakın zamanda kullanmayı dusunmuyorum sus nıyetıyle duruyor aksam bazen arkasınakı renklı ısıkları oynatıp 1 2 yasındakı evlatları cıglık attırmalık gorev goruyor su anlık. g class ise efsane her türlü atoyu kaldıracak yuzey alanına sahıp 18 32 ye kadar ayrıca hafif elimde qmini var onu kullanoyorum ama bir gezinti görüşme vs olursa onunla çıkıyorum hangisi derseniz tabiki q mini!!! sonrag sonra t classDort gozle bekliyorum hocam [emoji2957]
Esenlikler.
2 Cihazı da İlk Çıktığında Alıp Kullandım Şu An Cihazlar Koleksiyonda Duruyor Kullanmıyorum 2 Cihaz Arasında Seçiminizi Tasarım ve Ele Oturuşu Ve Dahi Ağırlığını Yani Taşıma Hususunu da Göz Önüne Alıp Değerlendirerek Yapmanız Lazım Diye Düşünüyorum Chip Farklılığı Var Fakat Hissedilir Şekilde Değil.
G Class YiHi SX550J - 92.4mm x 47.3mm x 32.3 mm
T Class YiHi SX580J - 98mm x 49mm x 33.5mm
Not: Yukarıdaki Cihazları Sırf Adları Ve Dahi Piyasadaki Malum Hak Etmedikleri Kadar Abartılmalarından Ötürü Alacaksanız Şahsen Önermem. Nitekim Bir Cihaz Alıp Uzun Süre Kullanmak İstiyorum Gibi Düşünceniz Varsa Gönül Rahatlığıyla Beğendiğinizi Alabilirsiniz.
İşin açıkçası vaporessodan asmodusa geçince çip ve keyfi modun nasıl etkilediğini farkettim. Ve gerçekten erken bir süreçte bu işi en iyi hangi marka yapıyoru araştırmaya başladım. Ben DNA ve Yihi çipleri buldum. Anladığım kadarıyla da DNA çip bu işin Androd cihazı, yani yeterli becerin, sabrın, uğraşma isteğin varsa herşeyi yapabilirsin. Yihi çip ise işin iOs veya Apple tarafı, yani çok uğraşmadan birkaç dokunuşla ihtiyacın be isteğin olan ayarı yapabilir keyifini kendini zorlamadan sürebilirsin. Ancak daha iyi çipler ve bu çiplerin kullanıldığı modlar varsa bilemiyorum.
Feyz almak adına en çok kullandığınız mod ve atomizeri paylaşırsaniz memnun olurum.
Esenlikler dilerim.
Teşekkür Ederim Ve Dahi Rica Ederim. Estağfurullah. .
Sizi Tenzih Ederek, Vaporesso Diye Ayrım Yapmadan Önce Sanırım Revenger, Revenger X Gibi Cihazlardan Bahsediyorsunuz Bugün Vaporesso'nun 2 Cihazı Var Türkiye'de İmkansız Bulmak Bunları Söz Konusu Cihazlar Benim Diyen Cihazdan Daha Hızlı Ateşlemeye Ve Dahi Birçok Konuda (Tasarım-Görüntü-Malzeme Kalitesi) Kaliteye Sahiptir.
Bknz.
- Revenant Delta Kit
- Revenant Tailwind
Yine Nikola Wolverine
Yukarıda Saydığım 3 Cihaz Benim İçin Şimdiye Kadar Kullandığım Ve Dahi Sahip Olduğum Tüm Cihazlardan Kat be Kat Daha Üstün. .
Birçok Markanın Birçok Farklı Cihazı Kendi Aralarında Değişkenlik Gösteriyor asMODus'un da Kaliteli İşe Yarar Cihazları Olduğu Gibi, Malum Kişiler Tarafından Şişirilerek Satışa Sunulan Bana Göre Kalitesiz Cihazları da Mevcut. .
Bu Zevk Meselesi Kişiden Kişiye Değişir.
En Çok Kullandığım Cihaz İşimden Ötürü Ve Dahi Küçük Olduğundan Dolayı Wismec RX Gen3 Dual (Çift Pilli En Küçük Cihaz) ve Aromamizer Plus
HCigar VT250S
ve SXmini SL Class
Son Olarak Fikrimi Sorarsanız, SXmini G Class mı, SXmini T Class mı?