Ares3535
Community
Efest 21700 ler oluyor, üzerinde etiket - barkod gibi bir parça var onu soyarsaniz hiç bir problem cikmazAldığım 21700 pillerin hiçbirisi makinaya olmadı sen nasıl sığdırdın
Efest 21700 ler oluyor, üzerinde etiket - barkod gibi bir parça var onu soyarsaniz hiç bir problem cikmazAldığım 21700 pillerin hiçbirisi makinaya olmadı sen nasıl sığdırdın
Hocam ben hem efest 5000 mah hemde samsung 40t kullanıyorum sığmama gibi bir durum yaşamadımAldığım 21700 pillerin hiçbirisi makinaya olmadı sen nasıl sığdırdın
hiç boşuna arama ne 0 nede ikinci eli yok bakmadığım mecra forum whatsapp grubu kalmadı sadece çöp cihazlar çıkıyor karşınaBir kac haftadır bu modda gözüm var. Almak istesem nerden bulurum 0 veya 2. El fiyatları nedir?
Teşekkürler.
hiç boşuna arama ne 0 nede ikinci eli yok bakmadığım mecra forum whatsapp grubu kalmadı sadece çöp cihazlar çıkıyor karşına
Bu mesajı attıktan 1 saat sonra neredeyse 0 gibi sl class lucky compass buldum ve direk aldımAnladim hocam bakalim bulabilirsek.
Bu mesajı attıktan 1 saat sonra neredeyse 0 gibi sl class lucky compass buldum ve direk aldım
öm attımSormasi sevaptir kaca aldiniz hocam