Türk
Council
Ahah, seninle bi konuda hemfikir olacağım aklıma gelmezdiGitmişler biraz plastik biraz ss almışlar herhalde tekrar gidip almaya üşenmiş olacaklar ki limited deyip iş yapıyorlar
Ahah, seninle bi konuda hemfikir olacağım aklıma gelmezdiGitmişler biraz plastik biraz ss almışlar herhalde tekrar gidip almaya üşenmiş olacaklar ki limited deyip iş yapıyorlar
Bende ion kullanmayı seven birine,her hangi bir konuda hak vereceğine????????Ahah, seninle bi konuda hemfikir olacağım aklıma gelmezdi
Sesli Güldüm bro. Öldürdün beni gülmekten. Alırım bir dal Bende. ????????????????Aldık bir tane hadi bakalım 85 kişinin içinde olmak hiç fena hissettirmedi ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 6855
Stratumun hangi modu ucuz ki bunları öyle yapsınlar ????Gitmişler biraz plastik biraz ss almışlar herhalde tekrar gidip almaya üşenmiş olacaklar ki limited deyip iş yapıyorlar
VeliBen İzmir doğumlu aranızda ki en küçük kullanıcılardan birisiyim ve çoğunuzuda tanıyorum belki burdan da çıkara biliriEkli dosyayı görüntüle 10193z
sanada selamlar yakışıklıSesli Güldüm bro. Öldürdün beni gülmekten. Alırım bir dal Bende. ????????????????
demekki bu adamda bizden seni tanımak istyorum değerli abimMemleketimdeki kedinin uzanamadığı ciğere mundar demesi salgını kaç nesil sonra biter? Bir moda 420 dolar da verilir, 3.000 dolar da, marka değeri, işçilik, malzeme kalitesi vb. şeyler fiyatı belirler. “huaaaaaa ona o bara verilir mi laaaannn”cıları görmekten gözlerim kanlandı artık
Sen mordor buharcısını tanımıyor musun çok ayıp veli çok ayıpdemekki bu adamda bizden seni tanımak istyorum değerli abim
azcık yardımcı olsun çıkarırız ya biyerlerden o beni tanımıyor mu pekiSen mordor buharcısını tanımıyor musun çok ayıp veli çok ayıp
demekki bu adamda bizden seni tanımak istyorum değerli abim
Sen mordor buharcısını tanımıyor musun çok ayıp veli çok ayıp
ahahahaha çıkardım çıkardım tamamdır :=)Aslında tanıyorsun da başka bir platformdan
Hemen salalım nazgulleri İzmir’e
Aynen hocam bende ilk bakışta benzettim.Asmodus colossal a benzettim ben ama yakışıklı modmuş. Alan bunu evinden çıkarır mı o da ayrı bi konu