• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Squape A[rise] 22 Mm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Egzl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 62495

????????????????

Isin şakası bir yana, aradiginiz ozellikler tam olarak nedir belirtirseniz ona gore soyleyelim. Vurum mu ariyorsunuz aroma mi, tutun, pastane vb ?

Sıcak buhar noktasına gelince, yukarida yorum yapan zatı muhtereme bakmayin, onun ağzı cok hassas, yogurttan bile etkileniyor :D

Sıcaklık sarimla ayarlanabilir bir seydir zannimca ;)
günlük hayatta prime kullanıyorum. cihaz dani sbs. tel nife 30 sıcaklık ile alıp veremediğim yok. pürüssüz aroma arıyorum. genelde meyveli tatlar kullanıyorum. açıkcası kayfun lite hava deliği pozisyonundan dolayı cihazı tutma şeklime göre bile tat değişiyordu. kayfun x de tüm yerden hava alması vs cezbett. ama arise 22 de piyasada çok aranıyor vardır bir keramet dedim. üstadım sizin tavsiyeniz hangisi

günlük hayatta prime kullanıyorum. cihaz dani sbs. tel nife 30 sıcaklık ile alıp veremediğim yok. pürüssüz aroma arıyorum. genelde meyveli tatlar kullanıyorum. açıkcası kayfun lite hava deliği pozisyonundan dolayı cihazı tutma şeklime göre bile tat değişiyordu. kayfun x de tüm yerden hava alması vs cezbett. ama arise 22 de piyasada çok aranıyor vardır bir keramet dedim. üstadım sizin tavsiyeniz hangisi

Hocam Arise hic denemedigim bir marka, bu nedenle hic bir yorum yapmayim, ancak elinizde Kayfun Prime var ve degisiklik ariyorsaniz Ariseye şans verebilirsiniz. Siz bana bakmayin, ben Kayfun ne cikarirsa aliyorum, bizim anticiler duymasin ama :D

o sarımın hakkı 11-12 watt yahu :) sen %50 watt değeri düşürüp çiğ buhar içiyomuşun bir de bize "yooo ılık mı" diyosun :ROFLMAO: pesss

ps: 140 dereceye denk geliyor yaw

Şu anda beni atomizerin limitlerine bakiyorum, bu önemli bir kriter benim icin. Kayfun X bazi noktalarda o çig dedigin buhari elimine edecek gibi duruyor ;) deneme sürüşleri bunlar. Hepsini bir makale ile yazacagim ;)
Biz boşuna Kayfun sevmiyok gardaş ❤️

Geri