brus77
Community
Herkese merhaba benim driptipin ucundaki sarı malzeme kırıldı nasıl bulabilir yardımcı olabilecek var mı?
Herkese merhaba benim driptipin ucundaki sarı malzeme kırıldı nasıl bulabilir yardımcı olabilecek var mı?
Benim hiç spica prom olmadı ağebey. ? ?
Ekli dosyayı görüntüle 722 Şunun üstüne Helix'i ben bi ara şeedim
Artık benimde bir spicam var Bir ik güne elimde olur. Hertürlü sarım önerisine baca ayarına deneyim ve tecrübeye açıyım.
İzledeyim okuduğum kadarıyla -leri bacanın abarta ayarlarken coile deymesi ve topcapın açılmasının zor olduğu (çok sıkmaz onu ayarlarız)
@@engin beyin ilk mesajında keşke yedek parça temin edebileceğimiz site linkini koysaydı bazı arkadaşlar yedek parça soruyor
Sizde önerini bilgi birikim tecrübenin bol olduğunu düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 31258
Çıktığı günden beri aktif kullanıyorum. Favori atomizerimdir.
2.5 mm çap 5 tur aralıklı sarıyorum. Coili hava deliğine yakın tutuyorum.Sizde önerini bilgi birikim tecrübenin bol olduğunu düşünüyorum
Paylaşmak isterseniz merakla takipteyim
Alan satmıyor satanda pişman gördüğüm kadarıyla
Üretimi hakkında bir bilgim yok ama satışını yapan sitenin sahibi (@MestKafe ) önümüzdeki hafta stoğa giriceğini söylemiş facebook grubundaarkadaşlar Spica Pro'nun üretimi surüyor mu acaba?
Mestcafe ile WhatsApp üzerinden iletişime geçmeniz lazım. Bildiğim kadarı ile site üzerinden açmıyorlar stokları.teşekkür ederim. takipte kalalaım o zaman.
ilginiz için teşekkür ederim. Mestcafe ile iletişime geçtim. Çarşamba günü gibi stokta olacakmış.Mestcafe ile WhatsApp üzerinden iletişime geçmeniz lazım. Bildiğim kadarı ile site üzerinden açmıyorlar stokları.
Mestcafe ile WhatsApp üzerinden iletişime geçmeniz lazım. Bildiğim kadarı ile site üzerinden açmıyorlar stokları.teşekkür ederim. takipte kalalaım o zaman.
Spica pro safkan mtl'dir, sizi zorlayabilir. Size sanki daha havadar, mdtl denilen ara sınıf bir atomizer daha uygun olur gibi geldi bana. İsterseniz bu yönde bir araştırma yapın.Spica pro kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Daha önce ion, siren kullandım. Fakat likitten midir, telden midir, benden midir bilemedim ama mtl ile bir türlü yıldızım barışmadı beceremedim bu mtl'yi. Malum bu aralar devamlı evdeyiz. Bol buhardan dolayı hanımdan baya fırça yemeye başladım. Artık mtl'yi ciddi ciddi yeniden düşünmeye başladım. Ben yıllardır 3mg nikotinli meyveli ve pastane aromalı likit kullanıyorum. şimdi sorularıma geleyim.
1- Spica pro meyveli ve pastaneli likitlerde başarılı mıdır?
2- Pg-Vg ve nikotin oranı seçimim nasıl olmalıdır?
3- Tel olarak hangi teli önerirsiniz ve kaç ga kaç tur sarım yapmalıyım ?
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Mdtl türü kayfun v4 dü galiba onu denedim. Pek mtl saılmasa da aromamizerin adını hatırlayamadığım atomizerini denedim. Benim merlinden çok bi farkını görmedim. Pek de beğenmedim.Mestcafe ile WhatsApp üzerinden iletişime geçmeniz lazım. Bildiğim kadarı ile site üzerinden açmıyorlar stokları.
Spica pro safkan mtl'dir, sizi zorlayabilir. Size sanki daha havadar, mdtl denilen ara sınıf bir atomizer daha uygun olur gibi geldi bana. İsterseniz bu yönde bir araştırma yapın.
Mesela, bulabilirseniz skyline klon öneririm. Farklı airpinleri ile istediğinize göre hava ve buhar miktarını ayarlarsınız. Meyve ve pastane grubunda iyi kabul edilir. Klon diye takılmayın, orjinaline bayağı yakındır; kalitelidir klonu.