Stok yok diye biliyorum.Hocam merhabalar. WhatsApp üstünden sipariş verebiliyormuyuz? Helix kitle beraber fiyat ne kadar oluyor acaba?
Stok yok diye biliyorum.Hocam merhabalar. WhatsApp üstünden sipariş verebiliyormuyuz? Helix kitle beraber fiyat ne kadar oluyor acaba?
Hocam merhabalar. WhatsApp üstünden sipariş verebiliyormuyuz? Helix kitle beraber fiyat ne kadar oluyor acaba?
GöremedikCam tank yakında stokta olacak üstadım. Ultem tankın da bilindiği üzere çalışmaları sürüyor. Onu da yakında göreceğiz inşallah![]()
Göremedik![]()
Merhaba. Spica Pro stokları ne yazık ki tamamen tükendi. Yeni versiyon için beklemede kalacağız![]()
Spica pro XT hocam galiba. Şaka bir yana yeni bir atomizer sanımca. İnş yakın zamanda çıkar. Zira yeni atomizer arayışındayım.Yeni versiyon derken¿
Mtl olacaktır herhalde?Yaklaşık 10-12 aylık bir süre diyebiliriz. Çok yakın sayılmaz.
Offf madem o kadar var keşke 30 40 tane pro yapında bizde nasiplenelim. Çok arayan var çünkü. Vallahi mındar oluruz o sürede.Mtl olacaktır herhalde?
Stokta yok gözüküyor ama belki durum düzelmiştir. Pei drip tip stoklara girecek mi ileride?Zaten zor temin edilen bir ham maddeydi. Pandemi nedeniyle PEI malzemeler de yalan oldu![]()
Anladım, teşekkür ederim.Mutlaka stokta olacaktır, ama bunun için belirli bir tarih yok ne yazık ki.
Üzdünüz be üstadMerhaba.. Spica Pro, üretimi bittiği ve stoklar tükendiği için ne yazık ki yeniden stokta olmayacak.