• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Spica Pro İle Yıldızlarımız Uyuşmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Escobar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Escobar

Council
abiler merhabalar dl kullanıcısıyım 4 ay oldu spica pro alalı neymiş ya bu mtl böyle diyerek almıştım ilk sarımımı yaptım aylar önce çook az bir buhar performansı yaşadım boğazıma iki dakıka tekme tokat dalıp sonradan hiçbir his vermemeye başlıyordu bıkmadım her türlü sarımı denedim sardığım pamuklar 2 dakika sonra yanmaya başlıyordu yada dediğim gibi hiç buhar vermiyordu kullanıcı kardeşlerim abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim dl dışarda içince soba borusu muamelesi yapıyo bazı vatandaşlar ????

Hocam madem ağırlıklı dl'cisin, mtl clapton dene bir de istersen. Ben Aslanhan'dan aldım. 0.8 veriyor. Sıkı pamukluyorum. Pamukların uçlarını yuvanın dibine tam değecek, uzun kalmayacak kadar kısaltıp bir de uçlarını sağdan soldan hafif inceltiyorum. Gus alışkanlığı... Aroması da buharı da gayet iyi. Bir kez fazla incelttiğimde çok az akıttı onun dışında sorunsuz.

Birde atomizer direk moda sıkıştı onu nasıl cikarabilirim acaba
Atomizer sıkışmasını kullan at doktor eldiveniyle açabilirsin üstad..
Uzun süredir spica pro kullanıcısıyım ve çok çok memnunum önce onu söylim..
Sarım,pamuklama ve ayar kısmındaki eksiklikler bunlara sebep olmuştur..
Hemen pes etme çünkü spicadan memnun kalacaksın altını çiziyorum..
KanthalA1 /26ga / 2,5mm / 7tur / 0,80 ohm / 15w / 3,5volt değerlerinde kullanıyorum..
Sarımım aralıksız benim çünkü likitlerim 12mg 50/50, zaten boğaz vurumu alıyorum baca en yukarıdayken..
Aralıklı sarımlarda boğaz vurumunu artırırsın.. coil hava kanalına yakın kalmalı ve çok sıkı olmamalı pamuk..
Kenarlarda boşluk ve pamuk parçaları bırakmamaya özen göster..
Ben sarıp pamukladıktan sonra pamuğu likitleyip atomizerin üst parçasını takmadan likitli olan pamuğuma biraz çakmak ile tütsüleme yapıyorum ki pamukçuklar kalmasın.. Kapatırken takılmaları engeller..
Sarım tekniklerini bu şekilde denemeye alışmaya çalış..
Problem yaşarsan her zaman yardımcı olabilirim..
Forumda anlık ulaşamazsan da instagramdan ekleyebilirsin..
Her soruna keyifle cevap veririm..
İnstagram kullanıcı adım @borosonol
Keyifli buharlar..

Çıktığı günden beri kullanıyorum. En ideal sarımım yukarıda bir hocamın da belirttiği gibi 28 GA 2 mm 6 tur aralıklı sarım olmuştur. Dediği gibi 0.94 ohm gibi bir değer ortaya koyuyor ve aşağı yukarı aynı wattlarda içiyoruz.

Spica bir numaralı tütün aroması atomizerimdir. Meyvede istenilen verimi vermiyor. Boss, Tribeca, Grandmaster üçlüsünde de piyasadaki çoğu bu düzey atomizerden iyi iş çıkarıyor. Şimdiye kadar bu atomizerde tek bir meyveli likiti çok lezzetle içtim: Flavor Smoke'un Strawberry Vanilla aromasından elde ettiğim likit. Beni bile şaşırttı. Likiti DL'de içmeye kıyamıyorum.

Atomizer sıkışmasını kullan at doktor eldiveniyle açabilirsin üstad..
Uzun süredir spica pro kullanıcısıyım ve çok çok memnunum önce onu söylim..
Sarım,pamuklama ve ayar kısmındaki eksiklikler bunlara sebep olmuştur..
Hemen pes etme çünkü spicadan memnun kalacaksın altını çiziyorum..
KanthalA1 /26ga / 2,5mm / 7tur / 0,80 ohm / 15w / 3,5volt değerlerinde kullanıyorum..
Sarımım aralıksız benim çünkü likitlerim 12mg 50/50, zaten boğaz vurumu alıyorum baca en yukarıdayken..
Aralıklı sarımlarda boğaz vurumunu artırırsın.. coil hava kanalına yakın kalmalı ve çok sıkı olmamalı pamuk..
Kenarlarda boşluk ve pamuk parçaları bırakmamaya özen göster..
Ben sarıp pamukladıktan sonra pamuğu likitleyip atomizerin üst parçasını takmadan likitli olan pamuğuma biraz çakmak ile tütsüleme yapıyorum ki pamukçuklar kalmasın.. Kapatırken takılmaları engeller..
Sarım tekniklerini bu şekilde denemeye alışmaya çalış..
Problem yaşarsan her zaman yardımcı olabilirim..
Forumda anlık ulaşamazsan da instagramdan ekleyebilirsin..
Her soruna keyifle cevap veririm..
İnstagram kullanıcı adım @borosonol
Keyifli buharlar..
Çıktığı günden beri kullanıyorum. En ideal sarımım yukarıda bir hocamın da belirttiği gibi 28 GA 2 mm 6 tur aralıklı sarım olmuştur. Dediği gibi 0.94 ohm gibi bir değer ortaya koyuyor ve aşağı yukarı aynı wattlarda içiyoruz.

Spica bir numaralı tütün aroması atomizerimdir. Meyvede istenilen verimi vermiyor. Boss, Tribeca, Grandmaster üçlüsünde de piyasadaki çoğu bu düzey atomizerden iyi iş çıkarıyor. Şimdiye kadar bu atomizerde tek bir meyveli likiti çok lezzetle içtim: Flavor Smoke'un Strawberry Vanilla aromasından elde ettiğim likit. Beni bile şaşırttı. Likiti DL'de içmeye kıyamıyorum.

birkaç haftadır aralıksız kullanıyorum sorunların hepsini çözdüm gerçekten çok güzel ato biraz şans vermek lazım sadece şuan kedisinden çok memnunum :)

Hocam beslenme sıkıntınız pamuğu pamuklama bölümüne tıkıştırıyorsanız olabilir. Pamuğu biraz kısa tutup denerseniz sorununuz çözülebilir. Sorunlarınız geneli beslenme sıkıntısından gibi duruyor.

Edit: Çözmüşsünüz sorunları hocam hayırlı olsun :)

Geri