başkan buna gülmeyene söverim zaten ne kusuru ayıp ediyorsunHahaha hadi ya ???? kusura bakma dostum ilginç bi olay ondan güldüm boşver sen bir kaç kez deneme ile halledersin ????
Tütün ??27-28-29 ga da her türlü sarımı denedim 5-6-7-8 tur sonuç pastane aroması
tütün bana uymadı galiba direk yıkayıp likit değiştirtiyor tütünTütün ??
Bende aksine tütüncüyüm fena değilde işte benim derdim likit patırdatması onu çözmem lazım
Bir türlü yıldızım barışmadı spica ile o yüzden satılığa koydum. Her teli denedim. Isı kontrolü dahil. Bir tek sizin önerinizi denemedim. Şimdi bir de kutusundan çıkarıp kubbeyi söküp deneyeyim.26 ga tel kullanman daha çok aroma almana sebep olacaktır tütünlerde 2mm klavuza 8 yada 7 tur sarıyorım aralıklı olması yada olmaması pek aromayı değiştirmiyor açıkcası meyvede ise 2,5 mm sarım.içindeki kubbeyi çıkartırsan tütünden daha iyi aroma alırsın baca yapısı çol ideal tütün aromasu için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spica yazanın içinde ki aparatla yukarı aşağı yapabildiğimiz kubbeyi mi söküp deneyebiliriz doğru mu anladım?Bir türlü yıldızım barışmadı spica ile o yüzden satılığa koydum. Her teli denedim. Isı kontrolü dahil. Bir tek sizin önerinizi denemedim. Şimdi bir de kutusundan çıkarıp kubbeyi söküp deneyeyim.
Ben öyle anladımSpica yazanın içinde ki aparatla yukarı aşağı yapabildiğimiz kubbeyi mi söküp deneyebiliriz doğru mu anladım?