• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Spica Pro Aroma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
26 ga tel kullanman daha çok aroma almana sebep olacaktır tütünlerde 2mm klavuza 8 yada 7 tur sarıyorım aralıklı olması yada olmaması pek aromayı değiştirmiyor açıkcası meyvede ise 2,5 mm sarım.içindeki kubbeyi çıkartırsan tütünden daha iyi aroma alırsın baca yapısı çol ideal tütün aromasu için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

26 ga tel kullanman daha çok aroma almana sebep olacaktır tütünlerde 2mm klavuza 8 yada 7 tur sarıyorım aralıklı olması yada olmaması pek aromayı değiştirmiyor açıkcası meyvede ise 2,5 mm sarım.içindeki kubbeyi çıkartırsan tütünden daha iyi aroma alırsın baca yapısı çol ideal tütün aromasu için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir türlü yıldızım barışmadı spica ile o yüzden satılığa koydum. Her teli denedim. Isı kontrolü dahil. Bir tek sizin önerinizi denemedim. Şimdi bir de kutusundan çıkarıp kubbeyi söküp deneyeyim.

Bence tütünde gayet başarılı fakat iş meyveli tadlara gelince likitmi içiyorum yoksa mercimek çorbası mi belli değil superfine fused clapton ni80 kullanıyorum 2.5 kılavuza 6 tur .80 ohm 15w gayet yeterli oluyor benim için

Geri