Birde öyle deneyeyim sağolun ????2mm klavuz 7 tur, 28 ga gayet ideal bi aroma alabilirsiniz.
Artık her varyasyonu deniycez bunu da denerim teşekkürlerNife 30 2,5mm 5 tur yada biraz bogaz vurumu ile beraber olsun derseniz hocam 2mm 6 tur titanium eger denemediyseniz mutlaka oneririm cok fark oluyor icimde
Elimde çokca 28ga tel var onla deneyeceğim artık birşeyler hocam ????a1 26 ga 6 tur aralıklı bir deneyin hocam
Aralıklı sarımda sıçratma patlatma oluyorGenelde ni80 26ga 6 7 tur hafif aralıklı
Ka1 28ga 5 6 tur hafif aralıklı yaparım.
Aroma ararsam hava kanalına yakın, boğaz vurumu ararsam biraz daha uzak tutarım
Her atoda aşağı yukarı işe yarar. Kılavuzlarım sabit 2.5mm. Yalnızca rda da 3mm kullanıyorum daha fazla pamuk olsun diye.
O likit beslemesi ile alakalı. Çok likit gelirse olur o dediğiniz ama düzgün pamuklama ile çıtırtı sesi dahi gelmez.Aralıklı sarımda sıçratma patlatma oluyor
Ben likit besleme kanalını tam açık tutuyorum ondan mınacaba ama kısıncada sanki pamuk kuru kalıyor ve besleme sorunu yaşıyorum ????O likit beslemesi ile alakalı. Çok likit gelirse olur o dediğiniz ama düzgün pamuklama ile çıtırtı sesi dahi gelmez.
Bende hep 2.5 mm yaptım ama bu sefer 2 deniycemBende 2.5 mm yok 2 ve 3 mm klavuz var. 2.5 hiç denemedim
ben acemiyim 2mm de pamuk 2. gün açtığımda kapkara idi.Bende hep 2.5 mm yaptım ama bu sefer 2 deniycem
Ya o biraz likitle alakalı aslında kararma mevzusuben acemiyim 2mm de pamuk 2. gün açtığımda kapkara idi.
o yüzden 3mm ye döndüm geri 2m bir kere denedim onuda beceremedim.
likitle de alakalı da mix kullanıyorum genelde sweetener felan normal kararma ama benimde beceriksizliğim yüksek el becerim düşük elimde 3mm 0.8 ohm hazır sarılı coiller var coppervape spica pro ya takamıyorum o derece usta.Ya o biraz likitle alakalı aslında kararma mevzusu
zamanla olacak birşey ya çok takılma sürekli dene deneyerek o beceriyi kazanabilirsinlikitle de alakalı da mix kullanıyorum genelde sweetener felan normal kararma ama benimde beceriksizliğim yüksek el becerim düşük elimde 3mm 0.8 ohm hazır sarılı coiller var coppervape spica pro ya takamıyorum o derece usta.
inşallah hocam şu sıralar okul bitti genelde kendi odamda dL takılıyorum bakalım spica klonu dışarda can kurtarıcı oluyor mecbur beceriyi edinmek zorundayız nasıl desem geçen haftalarda dışarda yaşlı dede dL içerken bana şeytan beni buldu ramazan ramazan dedi halbu ki ben kaldırım kenarında durağın ötesinde esigara tüketiyordum mecbur edinmek zorundayız ankara bize şeytan diyorlar.O
zamanla olacak birşey ya çok takılma sürekli dene deneyerek o beceriyi kazanabilirsin
Hahaha hadi ya ???? kusura bakma dostum ilginç bi olay ondan güldüm boşver sen bir kaç kez deneme ile halledersin ????inşallah hocam şu sıralar okul bitti genelde kendi odamda dL takılıyorum bakalım spica klonu dışarda can kurtarıcı oluyor mecbur beceriyi edinmek zorundayız nasıl desem geçen haftalarda dışarda yaşlı dede dL içerken bana şeytan beni buldu ramazan ramazan dedi halbu ki ben kaldırım kenarında durağın ötesinde esigara tüketiyordum mecbur edinmek zorundayız ankara bize şeytan diyorlar.