• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Spica Pro Aroma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genelde ni80 26ga 6 7 tur hafif aralıklı
Ka1 28ga 5 6 tur hafif aralıklı yaparım.
Aroma ararsam hava kanalına yakın, boğaz vurumu ararsam biraz daha uzak tutarım :)
Her atoda aşağı yukarı işe yarar. Kılavuzlarım sabit 2.5mm. Yalnızca rda da 3mm kullanıyorum daha fazla pamuk olsun diye.

Genelde ni80 26ga 6 7 tur hafif aralıklı
Ka1 28ga 5 6 tur hafif aralıklı yaparım.
Aroma ararsam hava kanalına yakın, boğaz vurumu ararsam biraz daha uzak tutarım :)
Her atoda aşağı yukarı işe yarar. Kılavuzlarım sabit 2.5mm. Yalnızca rda da 3mm kullanıyorum daha fazla pamuk olsun diye.
Aralıklı sarımda sıçratma patlatma oluyor

O

zamanla olacak birşey ya çok takılma sürekli dene deneyerek o beceriyi kazanabilirsin :)
inşallah hocam şu sıralar okul bitti genelde kendi odamda dL takılıyorum bakalım spica klonu dışarda can kurtarıcı oluyor mecbur beceriyi edinmek zorundayız nasıl desem geçen haftalarda dışarda yaşlı dede dL içerken bana şeytan beni buldu ramazan ramazan dedi halbu ki ben kaldırım kenarında durağın ötesinde esigara tüketiyordum mecbur edinmek zorundayız ankara bize şeytan diyorlar.

inşallah hocam şu sıralar okul bitti genelde kendi odamda dL takılıyorum bakalım spica klonu dışarda can kurtarıcı oluyor mecbur beceriyi edinmek zorundayız nasıl desem geçen haftalarda dışarda yaşlı dede dL içerken bana şeytan beni buldu ramazan ramazan dedi halbu ki ben kaldırım kenarında durağın ötesinde esigara tüketiyordum mecbur edinmek zorundayız ankara bize şeytan diyorlar.
Hahaha hadi ya ???? kusura bakma dostum ilginç bi olay ondan güldüm boşver sen bir kaç kez deneme ile halledersin ????

Geri