Ne var ne yok satıp siriusmods dan hisse almayı planlıyorum ortak girişim yapabilirizVay arkadaş. Bir masraf daha çıkacak.
250 TL diyerek açılışı yapıyorum.
250 TL diyerek açılışı yapıyorum.
300 mü? Çok dedin hacıbaba? Ağzını hayıra aç diye bir laf var devamını telaffuz edemiyorum300den aşağı olcağını düşünmüyorum. BF pin olduğuna göre yandan hava kanallı olucak. Ayrıca deck içindeki değiştirilebilir parçaların spica ile uyumlu olduğu söylenildi diğer platformda. Enteresan bir rda ile karşılaşıcaz belli ki. Hayırlı olsun şimdiden
Her Sirius ürününde olduğu gibi ultem parçalar olacağını düşünürsek, ben 300ün altında olcağını düşünmüyorum açıkçası hocam Olursa ne mutlu bize300 mü? Çok dedin hacıbaba? Ağzını hayıra aç diye bir laf var devamını telaffuz edemiyorum
İşte bu...!!! Tehlike bu Hocam, ne 300 'ü ne 200'ü demeliyiz, 300 altı bir fiyat sevindirici olmamalı... (haddim olmayarak yazdım)Her Sirius ürününde olduğu gibi ultem parçalar olacağını düşünürsek, ben 300ün altında olcağını düşünmüyorum açıkçası hocam Olursa ne mutlu bize
Estağfurullah fiyat hakkında konuşmak benim de haddim değil tabikide fakat güncel yerli atomizer fiyatlarından yola çıkarak fiyatın aşağı yukarı 250-300 seviyelerinde olacağını düşünüyorum. Herkes gibi bende 200 olsun bizim olsun taraftarıyım ama şuan klon atomizerler bile 130-140dan başlıyor o yüzden 300 altı olursa ne mutlu bize dedim. Benimkisi bir fikir sadeceİşte bu...!!! Tehlike bu Hocam, ne 300 'ü ne 200'ü demeliyiz, 300 altı bir fiyat sevindirici olmamalı... (haddim olmayarak yazdım)
yok Hocam ben size muhalefet olsun diye yazmadım. 200 'ün altı olmalı olmazsa da kullanıcılar boykot etmeli... Yoksa gidişat iyi değil... ida 180 - 200 mekanik mod 300... Fiyatlar yüksek Hocam, tepki gösterilmeli bütün derdim bu. Üreticinin haklı sebepleri varsa da açık seçik yazmalı ki bilelim... Bize de fiyatlar yüksekmiş gibi gelmesin.Estağfurullah fiyat hakkında konuşmak benim de haddim değil tabikide fakat güncel yerli atomizer fiyatlarından yola çıkarak fiyatın aşağı yukarı 250-300 seviyelerinde olacağını düşünüyorum. Herkes gibi bende 200 olsun bizim olsun taraftarıyım ama şuan klon atomizerler bile 130-140dan başlıyor o yüzden 300 altı olursa ne mutlu bize dedim. Benimkisi bir fikir sadece
Hocam aslına bakarsanız biz kullanıcıyız. Bunun maliyetini de göz önünde bulundurmak gerekir.yok Hocam ben size muhalefet olsun diye yazmadım. 200 'ün altı olmalı olmazsa da kullanıcılar boykot etmeli... Yoksa gidişat iyi değil... ida 180 - 200 mekanik mod 300... Fiyatlar yüksek Hocam, tepki gösterilmeli bütün derdim bu. Üreticinin haklı sebepleri varsa da açık seçik yazmalı ki bilelim... Bize de fiyatlar yüksekmiş gibi gelmesin.