Seyfullah_Taha
Council
180 cm boy 140kg birisiyim. Bana önerebileceğiniz bir şehir içi sihirli velespit var mı ki
54 kadro Tourney grup setten daha üstün grup seti olan carraro olur bi çok markadan bakabilirsiniz180 cm boy 140kg birisiyim. Bana önerebileceğiniz bir şehir içi sihirli velespit var mı ki
Teşekkür ederim hocam. Verdiğiniz bilgiler dahilinde bi bakayım bakalım54 kadro Tourney grup setten daha üstün grup seti olan carraro olur bi çok markadan bakabilirsiniz
Tourney yani 3x7=21 vites almayın
Bütçeniz cok az değilse deore setli bakın
Dış bağlantı
Vitesin adedinden çok arkadaki dişli önemli orası 7li kaset olmasın hocam
mosso markası da güzelTeşekkür ederim hocam. Verdiğiniz bilgiler dahilinde bi bakayım bakalım
hocam sizde bir önceki mesajda önerilerime bakarsanız yardımcı olabilirCocukluk yillarimin buyuk bir cogunlugu bisiklet uzerinde gecti. 2 defa hirsizlik olayi yasadiktan sonra uzun bir sure bisikletle hic alakam olmadi. Yaklasik 4 ay once tekrardan bisiklet kullanmaya basladim. Yasadigim sehirde insanlarin buyuk cogunlugu bisiklet, bir kismi da elektrikli scooter kullaniyor. Durum boyle olunca benim de bisiklet hevesim canlanir gibi oldu. Sagolsun danisman hocam eski bisikletini emanet verdi onunla idare ediyorum suan. Decathlondan hemen bir kask ve bir cift eldiven aldim. Kask olmadan kullanilirsa ceza yeme ihtimaliniz cok yuksek burada. Universite-Ev arasi surekli gidip geliyorum, Carsida isim oldugu zamanlarda, markete bile giderken bisikletle gitmeye calisiyorum. Bisiklet yolu olup da kaldirimdan gitmediginiz surece burada bisikletlilere oldukca saygi gosteriyorlar.
Artik yeni ve kendime ait bir bisiklet almak istiyorum. Ama bisiklet sektorune cok farkli markalar girmis, benim hatirladigim bisan ve bianchi vardi cocuklugumda. Suan bisiklet ile ilgili bilgim 2 adet tekeri oldugu ve vitesli oldugu desem cok yanlis olmaz. Siz yetkili abilere benziyorsunuz Onerilerinizi almak isterim.
Kullanim sehirici oluyor surekli, doga turlari yapacagimi sanmiyorum. Siklikla kullandigim guzergahlarda bolca yokus inme ve cikma durumu mevcut. Bu olay beni ilk baslarda cok zorluyordu fakat suan biraz da olsa alistim sanirim. Ilk baslarda bu yuzden elektrikli bisiklet mi alsam diye dusunuyordum, hala emin degilim. Burada cogunlukla gozume carpan bu katlanabilir bisikletler. Sanirim sehirici kullanima uygunlar, katlanip eve ofise cikarmak rahat oluyordur. Yani tam olarak bilemiyorum nereden baslayayim bana uygun bir bisiklet bakmaya. Yani oneriler marka-model olur, ya da arama icin kullanilacak dogru terim olur.
Burada decathlon var, sanirim bir grup secenek mevcut. Katlanabilen, elektrikli vs. Ama farkli marka modeller gelirse onlari da arastirir bulurum diye dusunuyorum. Tavsiyeler icin simdiden tesekkur ederim
Teşşekkürler hocam tavsiyeler için. Şimdi bakmaya başladım ben bisikletlere. Sıfır fiyatları cidden çok yüksek seviyelerde.hocam sizde bir önceki mesajda önerilerime bakarsanız yardımcı olabilir
3x7 ler giriş seviyesiTeşşekkürler hocam tavsiyeler için. Şimdi bakmaya başladım ben bisikletlere. Sıfır fiyatları cidden çok yüksek seviyelerde.
İkinci el ilanlara bakıyorum yakınlardan düzgün bir bisiklet çıkar diye ümit ediyorum.
Hocam bir de 3x7 almayın demişsin ama bu almayacak olan gruba ben de dahil miyim? 1x11, yanlış hatırlamıyorsam 3x10 gibi vites türleri görüyorum çoğunlukta.
Ben hatırladığım 21, 28 vitesler vardı hep
Teşekkür ederim hocam bilgiler için. Maalesef yurt dışındayım sahibindene bakamıyorum , let go'ya bakayım dedim ama 3 tane ilan görebildim bisiklet için. Buranın sahibinden tarzı sitesine bakınıyorum ben de. Sıfır almaya kalksam o parayla araba alınabilir diye moralim bozuluyor3x7 ler giriş seviyesi
ilerde yukseltmek bile isteseniz arka jant gobeği değişcek cünkü eski stil ruble
yada dişlilerin büyük kücük değişiklik isteseniz yine aynı sonuc
ayarıda cok tutmaz cabuk bozulur
bisiklete alısınca kısa sürede satmak istersiniz
dağ ve şehirde deore
yolda yeni nesil sora ve üzeri
öneririm
1x11 pahalı bir grup set varsa bütce varsa alın hocam
en büyük dişlisi baya büyük oluyor ve baya rampalarda işinizi kolaylastırır
11lide buna baglı fren , gobek falanda üst eviye olur
3x7 hersey tırıvırı
şehirinizi söyleyin ben sahibindene bi bakayım
sizde letgo bi göz atarsınız
tabi boy kilo ve kullanım amacınız istediğiniz türde önemli
yurt dısında olsam buradakilerin coguna bakmazdımTeşekkür ederim hocam bilgiler için. Maalesef yurt dışındayım sahibindene bakamıyorum , let go'ya bakayım dedim ama 3 tane ilan görebildim bisiklet için. Buranın sahibinden tarzı sitesine bakınıyorum ben de. Sıfır almaya kalksam o parayla araba alınabilir diye moralim bozuluyor
Boy-kilo standar gibi 175 e 75. Şehir içi bol yokuşlu yerlerde kullanıcam sürekli. Çok ileri seviyeye şuan için taşıyamam bu bisiklet işini. Zaten taşımak için gerekli bütçem de yok. Bir sonraki kışa kadar sürekli ulaşım için bisiklet kullanıcam.
Yukarıdaki markalardan insani fiyatlarda olan bir giant buldum ama hiç bir bilgisi yok ilanda, arayıp sormam lazım. Dış Bağlantı
Bir de btwin aşırı fazla var burada decathlondan dolayı sanırım. Bakılabilir mi? Şöyle Dış bağlantı