DODANLI
Community
Ooo iddialı ama imkansız değil (Goygoya bakınca kabul edilebilir bir iddia) ????O zaman bir buharcı atasözü hatırlatayım
'' Bir gün herkes goygoycu olacak ''
Ooo iddialı ama imkansız değil (Goygoya bakınca kabul edilebilir bir iddia) ????O zaman bir buharcı atasözü hatırlatayım
'' Bir gün herkes goygoycu olacak ''
Bunu benim sarıma bakarak yazdıysan, ben olmuşum o zaman ????????Canımı çektirmeyin sarasım geliyor
Yok seninki cidden iddia kuponu gibi olmuş 1-2-2-1-2Bunu benim sarıma bakarak yazdıysan, ben olmuşum o zaman ????????
bi ato gördüm sankiAcemi işi sarım,
Hatalıysa önerileri duymak isterim ????
Ekli dosyayı görüntüle 6484Ekli dosyayı görüntüle 6485
Gözlerim kapalıyken daha iyi sararımAcemi işi sarım,
Hatalıysa önerileri duymak isterim ????
Ekli dosyayı görüntüle 6484Ekli dosyayı görüntüle 6485
Evet abi bu 1. İon jr.bi ato gördüm sanki
susma hakkımı kullanayım bariEvet abi bu 1. İon jr.
2. Kısmetse yarın gelecek penodat ????
Gözlerim kapalıyken daha iyi sararım
Kıhh kıhh kuahaa
Telleri ara ara ısıtıp cımbız vs ile birleştirmelisin olmaz öyle ayrı gayri safları sık tutsunlar ????
Susma abi, dedikleri gibi sustukça sıra sana gelmiyor ????????susma hakkımı kullanayım bari
Bu gün penodatım geldi, akşama onda 3 5 2 denerim artık ????????Yok seninki cidden iddia kuponu gibi olmuş 1-2-2-1-2
3 5 2 ile penodat akıtır bilginiz olsun ????Bu gün penodatım geldi, akşama onda 3 5 2 denerim artık ????????
O zaman taktik maktik yok, allah ne verdiyse sarcqz yine ????????3 5 2 ile penodat akıtır bilginiz olsun ????
Bazen Allah ne verdiyse deyip dalmak lazım. ????O zaman taktik maktik yok, allah ne verdiyse sarcqz yine ????????