S
shivers
Misafir
Adamlar neler yaptılar değil mi?Benimde ilk esigarayla tanıştığım cihaz buydu. Bir abimiz kullanırken içmiş, heves etmiştim. İçimden de adamlar yapmış beee diyordum.
Biz de hepsine inandık.
Adamlar neler yaptılar değil mi?Benimde ilk esigarayla tanıştığım cihaz buydu. Bir abimiz kullanırken içmiş, heves etmiştim. İçimden de adamlar yapmış beee diyordum.
Artık doyuma ulaşınca hepsi aynı olarak bakmak istiyorum. Yoksa iflas ettirecekler adamıAdamlar neler yaptılar değil mi?
Biz de hepsine inandık.
Çok iyi bir başlangıç ve hızlı yükseliş [emoji3]Geçen yıl bu ay.. Armour pro + penodat
Şimdi mirage, tesla mini, ambition mod
Sonra bir tane stabwood
Ekli dosyayı görüntüle 27745
Hocam eline emeğine sağlık durduk yere nebula aldırıcan bize nasıl canım çekti anlatamam ????SELAMLAR SBTV ailesi ;
ELEKTRONİK SİGARAYA HANGİ SETUP İLE BAŞLADINIZ ?
KAÇ YILINDA BAŞLADINIZ ?
GÜNCEL SETUP'unuz ?
GÜNCEL SETUP'um İLE MUTLUYUM AMA AKLIM HALA .... 'DA DEDİKLERİNİZ ? ????
Joyetech ego one ile 2015 sonları tanıştım ve macera başladı ...
Ekli dosyayı görüntüle 26823
Joyetech ego one klasik tuş problemi sonrası @Cemetery üstadım sayesinde joyetech vtc mini & troy 1x çok uzun süre kullandım.
ama aklım sxk nebula zero mini'deydi deli gibi her yerde ondan arıyordum 2016 başları
Ekli dosyayı görüntüle 26824
Ve 2016 ortaları sxk nebula zero mini'me 10'larca malum denemlerim gümrük sorunları vs vs derken kavuşmuştum .????
ama onlarca atomizer denememe rağmen birşeyler eksikti taaki troya serisi çıkana kadar s, m ,l derken aradığım mutluluğu yakalamıştım ????
ve o zamandan bu zamana tüm atomizerleri elimden çıkartıp troy 1x v3 ve troya m , l ile devam kararı aldım ve çok uzun süredir inanılmaz mutluyum ????????
Ekli dosyayı görüntüle 26830
Ekli dosyayı görüntüle 26831
ve sonra patina kapakları farkettim sxk nebula zero mi farklı bir boyuta taşınmıştı benim için ????????
Ekli dosyayı görüntüle 26832
Ekli dosyayı görüntüle 26833
ama insan evladı işte elde ettikten sonra hep daha fazlasını ister sonrasında kafada çılgın sorular dna çip olurmu ??? kakma gravür olurmu? ??
el emekçileri zanaatkar ustalar eli öpülesi insanlardır. vakitleri değerlidir antin kuntin işlerle uğraşmayı sevmezler ????
ünlü bir silah gravürcüsünün kapısında yatıp gravür yaptırmayı başardım.????????
ve türkvape camiasına dünyanın imrenerek baktığı 25 dolar değerindeki sxk nebula zero mini'yi bambaşka bir boyuta taşımıştım ????
haklı gururunu yaşamak benimde hakkım ????
Ekli dosyayı görüntüle 26825
Ekli dosyayı görüntüle 26826
Ekli dosyayı görüntüle 26827
Ekli dosyayı görüntüle 26828
Ekli dosyayı görüntüle 26829
dna 75 chip ne oldu dediğinizi duyar gibiyim ???????????? üzerine çalışmalarımız 3 yıldır sürüyor ????
unutamadıklarıma gelicek olursak kullanmaya kıyamadığım sahibi olduğum sürenin çoğunu vitrinin baş köşesinde geçiren anatolian bjx sx350 j tabiki
BENDEN ÖNCEKİ VE ŞUANKİ SAHİBİ DOSTUM KENAN'a DAHA ÇOK YAKIŞIYOR GÜLE GÜLE TEPE TEPE KULLANSIN ????????
Ekli dosyayı görüntüle 26838
Ekli dosyayı görüntüle 26839
benim hikayem bu ya sizin hikayeniz SBTV ?
THE AND
Benimde canım çekti şimdi nasıl bulcaz ki tedavulden kalktı artık , neyse akşama gideyim de elimdekileri seveyim ☺????????Hocam eline emeğine sağlık durduk yere nebula aldırıcan bize nasıl canım çekti anlatamam ????
Gönderde azucuk bizde sevelim hatıra fotoğrafları çektirelim ????????????Benimde canım çekti şimdi nasıl bulcaz ki tedavulden kalktı artık , neyse akşama gideyim de elimdekileri seveyim ☺????????
2015 yılında amcam oğlu elinde bir çıbık [emoji12] bir buhar bir bir buhar sorma günde 2 paket sigara içen ben hayretler içinde çöktüm elindekine [emoji23] ee bunun likiti bitti napcaz şimdi ? Direk izmir caddesi amerikan pasajında buldum kendimi, sonrasında esf ile pico ya level atladım [emoji23] taki @cs875 Tolga abeyi tanıyana kadar, bir baktım alaman atolarının içindeyim kayfunlar taifunlar flash lar sonra bir daha durduramadım kendimi, hatta ilan açtığımda ilanıma öm atanlara mesajla ulaşıp aman bu adam al satçı ucuz alıp pahalı satar gibi mesajlar attıracak kadar çok aldık çok sattık ama ticaretinde olmadık e be adam tanırmısın beni arkamdan konuşursun bak gene sinirlendim şimdi iki fırt çekecem yeni davarımdan [emoji23] lafı açılmışken söyleyim takmıyorum artık bu camiada onlardan çok var, benim için her yeni atomizer her yeni mod yeni heyecandır alırım aldığımdan ucuza verirm çoğu zaman en son momentousu 400 tl ye verdim bu ticaretse benden iyisi yok ) hani hikayemizi anlatıyoruzya buda bir parçası aklıma gelmişken söyleyim dedim, işin özü 5 yıldır buharlarım kanser hastalığınıda yaşadım 2007 de genede uzaklaşamamıştım ateşliden önce amcam oğluna sonra tüm buharcı dostlarıma kardeşlerime teşekkür ederim bu yolda çok kişinin kafasını ütüledim, bu aralar @CmZ üstad ile dvarw konusunda bol bol mesajlaşıyoruz sağolsun eksik olmasın, bu camiada adam gibi adamlar hiç de az değil hepsine kucak dolusu selamlar...
@seamed hocam elimizden geldiğince
Onun vesilesi ile bir iki kelamda ben yazayım..
Al85 kit ile başladım ardından paranormal 250c (sattığıma pişmanım) blitzen rta, paranormalin üstüne spica pro ilk mtl ato ardından reload rta , diye uzar gider kafa patlatmak istemem
Şuanda dvarw ile yola devam 3-5 ato daha var ama haftada 6 gün dvarw 1 gün farklı ato kullanıyorum
Çok insanın kafasını şişirmişimdir. Haklarını umarım helal ederler [emoji3526]
Kullanmadığınız atolar arasında prime var mı?@seamed hocam elimizden geldiğince
Onun vesilesi ile bir iki kelamda ben yazayım..
Al85 kit ile başladım ardından paranormal 250c (sattığıma pişmanım) blitzen rta, paranormalin üstüne spica pro ilk mtl ato ardından reload rta , diye uzar gider kafa patlatmak istemem
Şuanda dvarw ile yola devam 3-5 ato daha var ama haftada 6 gün dvarw 1 gün farklı ato kullanıyorum
Çok insanın kafasını şişirmişimdir. Haklarını umarım helal ederler [emoji3526]
Malesef onu sattım üstadım Bugün minimo 775 geldi onuda satıcam kanım kaynamadımı ne yapsam kaynamıyor çünkü Dvarw ile mutlu ve mesuudumKullanmadığınız atolar arasında prime var mı?
2015 yılında amcam oğlu elinde bir çıbık [emoji12] bir buhar bir bir buhar sorma günde 2 paket sigara içen ben hayretler içinde çöktüm elindekine [emoji23] ee bunun likiti bitti napcaz şimdi ? Direk izmir caddesi amerikan pasajında buldum kendimi, sonrasında esf ile pico ya level atladım [emoji23] taki @cs875 Tolga abeyi tanıyana kadar, bir baktım alaman atolarının içindeyim kayfunlar taifunlar flash lar sonra bir daha durduramadım kendimi, hatta ilan açtığımda ilanıma öm atanlara mesajla ulaşıp aman bu adam al satçı ucuz alıp pahalı satar gibi mesajlar attıracak kadar atomşzer mod geldi gitti ama ticaretinde olmadık e be adam tanırmısın beni arkamdan konuşursun bak gene sinirlendim şimdi iki fırt çekecem yeni davarımdan [emoji23] lafı açılmışken söyleyim takmıyorum artık bu camiada onlardan çok var, benim için her yeni atomizer her yeni mod yeni heyecandır alırım aldığımdan ucuza verirm çoğu zaman en son momentousu 400 tl ye verdim bu ticaretse benden iyisi yok ) benim işim gücüm buhar, merakımdan alırım denerim gönderirim huyum kurusun yeni bir şey görsem dayanamam hani hikayemizi anlatıyoruzya buda bir parçası aklıma gelmişken söyleyim dedim, işin özü 5 yıldır buharlarım kanser hastalığınıda yaşadım 2007 de genede uzaklaşamamıştım ateşliden önce amcam oğluna sonra tüm buharcı dostlarıma kardeşlerime teşekkür ederim bu yolda çok kişinin kafasını ütüledim, bu aralar @CmZ üstad ile dvarw konusunda bol bol mesajlaşıyoruz sağolsun eksik olmasın, bu camiada adam gibi adamlar hiç de az değil hepsine kucak dolusu selamlar...