• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Sihirli Mesh Atomizer Kullanıcı Yorumları

harun.erbil

Yeni Üye
Screenshot_118.webp
Selamlar mesh atomizeri olan arkadaşlar ile istişare edebileceğimiz bir konu açmak istedim, naçizane. bu tür atomizerlerle ilgili fazla paylaşım göremedim. malum tedarikçiler telini getirmediğinden. daha yeni yeni gelmeye başladı. İmkanı olan yurtdışından getirtiyordur.

Wotofo Profile Xmesh
Şuan üzerinde 0,15 ohm makara telden kesilmiş mesh tel var. CB Prime pamuk. 55-65 watt arasında kullanıyorum. Pamuklaması düzgün yapıldığında tabiri caiz ise ''aromanın dibini sıyıran'' ve bolca buhar üreten bir atomizer. Elbette bir titan olamaz buhar konusunda. Ancak bu atoda diğer DL atolarından birkaç adım önde.

28mm decke sahip. uzerındekı drıptıp zeusa ait (aşağıda görebilirsiniz) orjınal drıptıpı kısa geldıgı ıcın kullanmıyorum. hava delıklerı cok fazla. ust uste 9+9 x2 seklınde. ben sadece 3 hava kanalını acıyorum. karsılıklı 3+3x2 oluyor. hava kanallarınıı actıkca watt artırmam gerekıyor kendı adıma 7 kanal acık kullanıp aynı watta kullanan arkadasımda var. tamamen kısısel tercıh.

Camı 8 ml olanı kullanıyorum. sebebide ne kadar cok buhar o kadar cok lıkıt tıkettığını dusunuyorum. kucuk camını hıc kullanmadım ve tavsıyede etmıyorum. dün denemek ıcın taktım sankı lıkıt besleme yuvasının tam dıbınde gıbı geldı o yuzden cıkardım. Yanma odası cok buyuk mısal zeustakı gıbı telin uzerıne baca koymamıslar. (zeustan baska DL cıhazım olmadıgından farklı cıhaz uzerınden yorum yapamıyorum.,) yanma odası genıs olunca buhar da bol oluyor demekkı. ecnebıler bunu da dusunmus vay anasını sayın seyırcıler dıyerek devaam edıyorum. :)

Atoyu toplayıp decke oturtması bana cok zor gelıyor. dun tel pamuk degıstırdım ki neyseki ayda 1 yapıyorum. (zeusu ıcındekı lıkıte gore 7-15 gunde bır.) deck uzerınde camın ustunde orıng olmasına ragmen alta orıng konmamıs, camdırek decke oturmaya calısıyor. ve hatta oturtamadıgım ıcın ömrümden 15 dakika orada harcıyorum. Atoyu ılk aldıgımda pamuklaması cok zordu. şimdı ıse camı decke oturtmak sıkıntılı gelıyor. ama mutlaka vardır bır kolayı onunda. sankı vıda diişleri cok ıncede yakalayamıyorlar bırbırlerını gıbı. sımdı dıyeceksınız sat kurtul. bundan daha ıyı aroma ve buhar ıleten bır cıhaz bulabılecegımı dusunmuyorum.(titan hariç) gülü seven dikenine katlanır misali.

Decke tel pamuk takarken teli taktıgımız kısım sabıt degıl. dönüyor bir parmagınız deckı tutuyur olmalı sureklı. Zaten bır taraftan pamuk takarken deckı tutuyoruz sorun olmuyor. kullanıpta ne abarttın ha dıyenler varsa lutfen yorumlara yazsın //youtube ınceleme cekıyorum sankı :) // deckın altında vida yok. Smok cihazımda check ato hatası veriyor. :( evicte calıstırdım ancak onda pil dayanmıyor :) Rincoe Jellybox aldım atodan ucuz ve cok daha hafif 21700 ıle cok daha memnunum.

Üstten başlayıp aşağıya inerek anlatmaya çalıştım. X modelin M den farkı da X de hem sarım tel hemde mesh tel kullanılabılıyor olması. unity modelini de arkadasım aldı alttan sureklı sızdırıyor. sonra da x modelını aldı. ben hic sarım tel takmadım. ayıp olur dıye :) telı zeusa takıyorum.

Cihaz hakkında yorumlarım bu kadar. Almaya değermi bu kadar eksi yönü var derseniz. Ben satmam asla. Aroması çok iyi. nik. çok iyi. buhar performans muazzam. aynı watta zeus aynı aroma ıle çok başka aroma ve buhar performansı var. Saygılar...

sürç-i lisan ettiysek affola

Ekli dosyalar

• Screenshot_116.webp
    Screenshot_116.webp
    12.1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Birkaç ekleme yapmak istiyorum. Ben telin altındaki -pamuğu yukarı iten- seramik parçayı çıkardım. Pamuğu takması çok daha kolay oldu. Pamuk takarken bol tiftik gerekiyor. Biraz zahmetli ama ayda 1 yapıldığı düşünülürse /şekersiz likit ile 1 aydan fazla/ değdiğini düşünüyorum. daha fazla kullandığımda oldu. Pamuk seçen bir arkadaş. Muji ile olmadı şuanda en iyi CB Prime 1 buklenin birazını alıp kalanı telin altından mümkün olduğunca sıkı geçirmek gerekiyor. pamuk kesınlıkle oynamayacak sıkılıkta olmalı. tele yakın yerler -kedi kulağı- şeklınde kesılmelı. telın kenarlarını beslemesı acısından. yoksa tel yanıyor.

Son düzenleme:
şevkim kırıldı açıkçası 31 görüntüleme de 1 tepkime almışım. yanlış yazdığım bir yer mi var acaba? faydalı olmamış belliki :( düzeltmek istediğiniz orası öyle değil böyle diyeceğiniz fikriniz varsa lütfen yazın. bende doğrusunu öğrenirim.

şevkim kırıldı açıkçası 31 görüntüleme de 1 tepkime almışım. yanlış yazdığım bir yer mi var acaba? faydalı olmamış belliki :( düzeltmek istediğiniz orası öyle değil böyle diyeceğiniz fikriniz varsa lütfen yazın. bende doğrusunu öğrenirim.
Burası maalesef bi tık ölü gibi hocam. Satışta canlıdır ama kullanıcılar olarak çok canlı değil. Mesh ato hakkında yazdıklarınız da kıymetli bence (mesh ato meraklısı olarak), bence şevkiniz kırılmasın hocam :)

Genel anlamda artık esigara ürünlerine; bundan bir tık daha fazla da RBA ürünlere ilgi artık çok düştü. Bunlar globalde de geçerli ancak bizde yasaklı/kaka ürün olmasından da dolayı bu etki biraz daha güçlü hissediliyor. Tabi bir de yazılı veri okuma isteği gün geçtikçe azalıyor, bunun da forumlar üzerinde olumsuz etkisi mevcut.

Genel anlamda artık esigara ürünlerine; bundan bir tık daha fazla da RBA ürünlere ilgi artık çok düştü. Bunlar globalde de geçerli ancak bizde yasaklı/kaka ürün olmasından da dolayı bu etki biraz daha güçlü hissediliyor. Tabi bir de yazılı veri okuma isteği gün geçtikçe azalıyor, bunun da forumlar üzerinde olumsuz etkisi mevcut.
üstadım bende MTL aldım hatta kargoda henüz. @SenseiVape sağ olsun era v3 bulamadım getirteyim ben dedi. mod olarak /kronik sıkınısını bilerek/ paramour sbs aldım.(çok şık çok profesyonel). kuma denemem olmuştu. ben daha çok aroma odaklı seviyorum. buhar ve ötesi yazınıızı da okuyorum. emeğinize sağlık.

O fiyatlarda alınabilecek en güzel mod bence; DNA olmayandan bahsediyorum tabi, DNA olan fiziksel olarak kötü. Ek parça istemeden her iki pil tipini de takabiliyoruz. Pil tüpü bazı partilerde düzgün yapıştırılmamış. Üç beş damla Japon ile hallediliyor. Muhtemelen yeni partilerde o dert de yoktur.
40 yaş ve altı olup da o metni okuyan pek kişi yoktur muhtemelen. Bu ne saçmalık diyip kapıyordur bir çoğu da :)

Son düzenleme:
@uğur
O fiyatlarda alınabilecek en güzel mod bence; DNA olmayandan bahsediyorum tabi, DNA olan fiziksel olarak kötü. Ek parça istemeden her iki pil tipini de takabiliyoruz. Pil tüpü bazı partilerde düzgün yapıştırılmamış. Üç beş damla Japon ile hallediliyor. Muhtemelen yeni partilerde o dert de yoktur.

40 yaş ve altı olup da o metni okuyan pek kişi yoktur muhtemelen. Bu ne saçmalık diyip kapıyordur bir çoğu da :)
yaş 54 ben okuyorum valla. faydalı bilgiler sonuçta. 40 altı armut piş ağzıma düş olsun istiyor. emeğine sağlık. Paramour için de diyecek birşey yok bence. bende Rincoe Jellybox tek 21700 pilli çok basit bir mod var onun içinden 18650 aparatı çıktı. (1500 tl lik moda eklemişler) onu kullanıyorum. 2 tane 21700 var. 1 tane daha alırsam sıkıntım kalmaz.

Geri