harun.erbil
Yeni Üye

Selamlar mesh atomizeri olan arkadaşlar ile istişare edebileceğimiz bir konu açmak istedim, naçizane. bu tür atomizerlerle ilgili fazla paylaşım göremedim. malum tedarikçiler telini getirmediğinden. daha yeni yeni gelmeye başladı. İmkanı olan yurtdışından getirtiyordur.
Wotofo Profile Xmesh
Şuan üzerinde 0,15 ohm makara telden kesilmiş mesh tel var. CB Prime pamuk. 55-65 watt arasında kullanıyorum. Pamuklaması düzgün yapıldığında tabiri caiz ise ''aromanın dibini sıyıran'' ve bolca buhar üreten bir atomizer. Elbette bir titan olamaz buhar konusunda. Ancak bu atoda diğer DL atolarından birkaç adım önde.
28mm decke sahip. uzerındekı drıptıp zeusa ait (aşağıda görebilirsiniz) orjınal drıptıpı kısa geldıgı ıcın kullanmıyorum. hava delıklerı cok fazla. ust uste 9+9 x2 seklınde. ben sadece 3 hava kanalını acıyorum. karsılıklı 3+3x2 oluyor. hava kanallarınıı actıkca watt artırmam gerekıyor kendı adıma 7 kanal acık kullanıp aynı watta kullanan arkadasımda var. tamamen kısısel tercıh.
Camı 8 ml olanı kullanıyorum. sebebide ne kadar cok buhar o kadar cok lıkıt tıkettığını dusunuyorum. kucuk camını hıc kullanmadım ve tavsıyede etmıyorum. dün denemek ıcın taktım sankı lıkıt besleme yuvasının tam dıbınde gıbı geldı o yuzden cıkardım. Yanma odası cok buyuk mısal zeustakı gıbı telin uzerıne baca koymamıslar. (zeustan baska DL cıhazım olmadıgından farklı cıhaz uzerınden yorum yapamıyorum.,) yanma odası genıs olunca buhar da bol oluyor demekkı. ecnebıler bunu da dusunmus vay anasını sayın seyırcıler dıyerek devaam edıyorum.
Atoyu toplayıp decke oturtması bana cok zor gelıyor. dun tel pamuk degıstırdım ki neyseki ayda 1 yapıyorum. (zeusu ıcındekı lıkıte gore 7-15 gunde bır.) deck uzerınde camın ustunde orıng olmasına ragmen alta orıng konmamıs, camdırek decke oturmaya calısıyor. ve hatta oturtamadıgım ıcın ömrümden 15 dakika orada harcıyorum. Atoyu ılk aldıgımda pamuklaması cok zordu. şimdı ıse camı decke oturtmak sıkıntılı gelıyor. ama mutlaka vardır bır kolayı onunda. sankı vıda diişleri cok ıncede yakalayamıyorlar bırbırlerını gıbı. sımdı dıyeceksınız sat kurtul. bundan daha ıyı aroma ve buhar ıleten bır cıhaz bulabılecegımı dusunmuyorum.(titan hariç) gülü seven dikenine katlanır misali.
Decke tel pamuk takarken teli taktıgımız kısım sabıt degıl. dönüyor bir parmagınız deckı tutuyur olmalı sureklı. Zaten bır taraftan pamuk takarken deckı tutuyoruz sorun olmuyor. kullanıpta ne abarttın ha dıyenler varsa lutfen yorumlara yazsın //youtube ınceleme cekıyorum sankı
Üstten başlayıp aşağıya inerek anlatmaya çalıştım. X modelin M den farkı da X de hem sarım tel hemde mesh tel kullanılabılıyor olması. unity modelini de arkadasım aldı alttan sureklı sızdırıyor. sonra da x modelını aldı. ben hic sarım tel takmadım. ayıp olur dıye
Cihaz hakkında yorumlarım bu kadar. Almaya değermi bu kadar eksi yönü var derseniz. Ben satmam asla. Aroması çok iyi. nik. çok iyi. buhar performans muazzam. aynı watta zeus aynı aroma ıle çok başka aroma ve buhar performansı var. Saygılar...
sürç-i lisan ettiysek affola
Ekli dosyalar
Son düzenleme: