Koba Admin 27 Ocak 2022 #7,342 sayfa başına 30 mesaja çıkardık. citizen hesapta şu an problem yok. istenilen sayfaya gidiyor.
Koba Admin 27 Ocak 2022 #7,343 evet problem devam ediyor, gerçekten tüm izinlere eklentilere vs. baktım, çözemedim kaynağını
comandante Council 27 Ocak 2022 #7,344 Koba' Alıntı: evet problem devam ediyor, gerçekten tüm izinlere eklentilere vs. baktım, çözemedim kaynağını Genişletmek için tıkla ... 55 e git diyorum başa alıyor 56 yazıyorum gidiyor karikatür gibi oldu ???? ????
Koba' Alıntı: evet problem devam ediyor, gerçekten tüm izinlere eklentilere vs. baktım, çözemedim kaynağını Genişletmek için tıkla ... 55 e git diyorum başa alıyor 56 yazıyorum gidiyor karikatür gibi oldu ???? ????
Koba Admin 27 Ocak 2022 #7,346 comandante' Alıntı: 55 e git diyorum başa alıyor 56 yazıyorum gidiyor karikatür gibi oldu ???? ???? Genişletmek için tıkla ... üstad problem konuda, diğer konuları denedim, problem yok,
comandante' Alıntı: 55 e git diyorum başa alıyor 56 yazıyorum gidiyor karikatür gibi oldu ???? ???? Genişletmek için tıkla ... üstad problem konuda, diğer konuları denedim, problem yok,