GaziHazar
Admin
Nasil becerebildigini bilmiyorum ama kulagim cinlarken duydumiçimden dediklerimi bi bilsen
Nasil becerebildigini bilmiyorum ama kulagim cinlarken duydumiçimden dediklerimi bi bilsen
Sen elindeki corbaci takimini bi boz onceDuydumki birilerine ayricalik taninmiş, adminlik verilmis, yoklugumuzdan faydalanmis. Ben bu isi Kayfun Power olarak bozarim aga @GaziHazar
Adamlar kayfun x ten sonra 22 mm ve mini cikardi nerde genisletiyon acaba¿ hala boro sistemini de almamisin kayfun-adamOoo aileyi genisletiyom ben sen halen boz diyon mis gibi kayfunlarimla ben hazir ve nazir buradayiz.
Yeni uyemizde bir merhaba desin bak
Ekli dosyayı görüntüle 65530
Adamlar kayfun x ten sonra 22 mm ve mini cikardi nerde genisletiyon acaba¿ hala boro sistemini de almamisin kayfun-adam
V5se mi ismarliyorsun bu durumda¿
Prime in anasi aglamisti en son su an dusunemiyorum bileCiks virmem, benim o, ilerde bakariz ama bak Prime verelim, cok emcüklenmiş
Prime in anasi aglamisti en son su an dusunemiyorum bile
Elindeki v5i ne yapayim bana taze brand new, untouched, kizoglankiz v5se ismarliycan gibi his geldi
S GHakaret sayarim . Benim en emcuklenmis prime mim bile piyasada benim diyenle yarisir. Elimde 2 adette evden cikmamis, svoemestonun sifir sattiklarindan bile temiz prime var, sen nediyiinnn be yav
Umarim tarih degildir10.10.21
anladın anladın da değişik anladın gayfuncu kulağın çınlamıştır kesin sevgiyle kal
Umarim tarih degildir
mezarına koyarlar artıkKaldir ayagini, uzerine bastin. 21..