comandante
Council
islak mendil kullanir merak etme
ıslak banyo havlusu anca kurtarır o zaman ????
islak mendil kullanir merak etme
adam tam bir pislik çıktı rıza bababuraları dehlikeli oldu ben kaçar ???? adam bonzaici çıktı iyimi ???????? kaç muro kaçççç
sen tabi orda fish & chips ti sütlü çaydı takılıyon biz burda lahmeacun arasına adana dürüyokher seyi durerek yiyorsa biz napak
lahmacun içine döner mi dürülür alamancılar gibi dönere salata basmış da farklılık yaratmışmışlar gibinerden biliyon benim de lahmacun icine doner durmedigimi ????
True yu gözden cikarirsan haberim olsun abi ????olay faklı boyuta gidiyo. kaçtım yine ????
o, majörle beraber benle gömülecekler listesinde umudunu öldür ????True yu gözden cikarirsan haberim olsun abi ????
Yobodopulosun dediği gibi amma inatcisin be aaabi ????o, majörle beraber benle gömülecekler listesinde umudunu öldür ????
Yobodopulosun dediği gibi amma inatcisin be aaabi ????
O konuda hakkını yiyemem abi, gerçekten bulunmaz daha,yenisini de çıkarmadılar bı türlü, çıkarsa bu kez affetmem ????sevdiğimizden ayrılamıyoz, napak bir daha da bulamayız hem
eni sonu oraya varacak iş de bakalım ne kadar kaçabilirsem
beni tanıdılar siz kaçın ????
gözümde canlanır koskoca mazi ???? ????????????metalar degil de sen ilk emcuklendiginde ne yaptin acaba